W firmie Home Inspiration Magdalena Tywonczuk zakupiliśmy kolekcje mebli włoskich. W kolekcji Diamante zakochałam się już kilka lat temu. W tym roku kupiliśmy dom i pierwsze co zostało zakupione do nowego domu to właśnie ta kolekcja do jadalni, sypialni i salonu. Wybraliśmy opcję zakupu mebli z częściową zaliczką a pozostałą część mieliśmy zapłacić przy odbiorze. Meble zostały przywiezione zgodnie z ustaleniami. Właściciele zadbali o każdy szczegół dostosowując nawet godzinę dostawy do naszych możliwości. Meble z Włoch przyjechały od razu do nas. Zostały wniesione i położone w wyznaczonym miejscu. Pan Marek otworzył nawet kilka kartonów, abyśmy mogli sprawdzić czy wszystko jest zgodne z opisem. Po kilku dniach złożyliśmy meble. Wszystko wygląda imponująco. Meble wyglądają tak jak na katalogach, a nawet na żywo prezentują się o wiele piękniej. Producent zadbał o każdy najmniejszy detal. Sofy są wygodne i witryny są naszą "perełką" w której możemy przechowywać zabytkową i jednocześnie cenną dla nas porcelanę . Krzesła i stół robią oszałamiające wrażenie na naszych przyjaciołach, rodzinie i znajomych. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że trafiliśmy na Panią Magdalenę i Pana Marka, którzy od samego początku naszych rozmów wykazali się pełnym profesjonalizmem i co najważniejsze wzbudzili nasze zaufanie. Spełniliśmy swoje marzenie i jesteśmy bardzo szczęśliwi, że staliśmy się posiadaczami pięknej włoskiej kolekcji Diamante . Polecamy z całego serca zakupy na Home Inspiration u Pani Magdaleny.
(usunięte przez administratora) Zamówiłam drewniane misy - na zdjęciach piękne, w rzeczywistości badziewie! Jedna z dziruą, druga kolebiąca się na powierchni. Zwróciłam przez DHL, ale po dwóch tygodniach nadal brak zwrotu zapłaconej kwoty!
Ile można zarobić na Kucharz w mieście Białystok?
Firma nierzetelna. Absolutnie świadomie podają fałszywe terminy dostaw aby złapać klienta. Później kolejne zmiany terminów ale skoro zapłaciłeś to co to im za różnica. Uwaga do wszystkich - nie dotrzymanie uzgodnionego terminu dostawy JEST podstawą do zerwania umowy.
Odradzam zakupy w tej firmie. Żałuję że przed zakupem nie przeczytałam Państwa opinii. Zakupiony stolik dojechał po 2 miesiącach - uszkodzony. Zespół Home Inspiration wmawia że towar został uszkodzony przeze mnie. Po drodze okazuje się że do reklamacji potrzebne jest pudełko na którym jest numer . Jak uszkodziliśmy pudełko towaru nie zwrócimy co jest niby ujęte w ich regulaminie. Nie spotkałam się jeszcze nigdy w życiu z takim podejściem do klienta. NIE POLECAM
Pracownicy działu sprzedaży uprzejmi i i pomocni. Zamówiłam narożnik , jeżeli chodzi o wykonanie jest niesolidne.(odpryski na obudowie skrzyni,niezabezpieczone długie śruby mocujące w pojemniku na pościel). Na zgłoszoną usterkę wykonawca narożnika przekazał Paniom ze sklepu odpowiedź "przecież tego nie widać". Nie ma możliwości bezpośredniego kontaktu z wykonawcą narożnika. Nie polecam
nierzetelna firma. Zapłaciłam gotówką 2000 za kanapę i dwa fotele, ale dopiero po zapłacie otrzymałam dowód umowy kupna sprzedaży , którego od razu nie przeczytałam. później okazało się, że termin dostawy wynosi od 20 do 60 dni. Kanapę i fotele otrzymałam dopiero po połowie stycznia. fotele były składane przez sąsiada i nie zauważyłam, że różnią się strukturą od kanapy. Zauważyłam dopiero teraz.Jednak nie ma możliwości reklamacji, ponieważ w umowie jest klauzula, że nie ma reklamacji. Nie polecam innym tej firmy.