Niepoważne podejście do kandydatów. Pracodawca umawia się na rozmowę, wysyła SMS-a z potwierdzeniem, a o umówionej godzinie nie ma go w firmie i nie odpowiada na telefony. Z takim podejściem do pracowników, to chyba warto omijać.
Drodzy internauci, Bardzo nam przykro czytać takie negatywne opinie które na dodatek są nieprawdziwe i krzywdzące. Oczywiście to święta prawda, że pracujemy dla naszych klientów na rynku zagranicznym i doceniamy ich , bo dzięki nim mamy tyle zamówień. Realia są takie jakie przedstawiane są w ogłoszeniach na rekrutacje pracownika na stanowisko magazyniera. Pracownik zapraszany jest na rozmowę kwalifikacyjną i pierwszego dnia ma przedstawiane warunki pracy oraz harmonogram. Praca magazyniera to nie praca za biurkiem a wiec wiąże się z wysiłkiem fizycznym. Nikt do pracy nie jest zmuszany, pracujemy wedle grafiku oraz jest dostęp do toalety ,a wiec nie trzeba „sikać do bidonu” ;) Osoby które u nas pracowały są zawsze zgłaszane do Urzędow i podpisywana jest umowa o pracę. Podsumowując zapraszamy do kontaktu (conrevoab@gmail.com)osoby „pokrzywdzone” w celu wyjaśnienia. Nie zapominajmy ze w sieci nie jesteśmy anonimowi i zawsze można dotrzeć do osoby szkalującej wizerunek. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy Wesołych Świąt!
@nie zgoda Dlaczego duża odpowiedzialność ? Powiesz coś wiecej?
Bardzo dobra firma. Płaca na czas i często premiują. Ja teraz jestem na pracy zagranicą ale odrazu jak wrócę to chętnie wrócę do firmy Conrevo
Praca magazynowa z dźwiganiem bardzo ciężkich przedmiotów za 16zl/godzine. Duża odpowiedzialność.
FaktOkna bardzo Wielkie Brak możliwości użycia prostego wózka. MojaPensja na poziomie 13zl. W razie wypadku zero ochrony.
Proponują prace za 16zł/netto bez umowy. (usunięte przez administratora) Spółka podejmuje próby nakłaniania pracowników do pójścia na L4 w innych firmach tak żeby pracować u nich na czarno żeby nie musieli płacić składek. Problem z wypłatą wynagrodzenia.
To nie jest zadna firma produkcyjna!!! wbrew sugestia i pozora jak sie by wydawalo. W zakladzie jest tylko albo az 3 pracownikow. Glownym zadaniem jest handel-posrednictwo art budowlanymi. Kupuja je od producentow i przywoza na magazyn gdzie pozniej z magazynu laduja na naczepe. Potrzebuja tylko ludzi do zaladunku na ciezarowke jak transport ma byc wyslany. Przyworzeni sa wtedy ukraincy. Nie jest to praca stala, tylko na kilka razy w m-cu, praca na czarno bez jakichkolwiek ubezpieczen swiadczen itp. stawki slabe jak na czrna robote a i tak przy wyplacie oszukuja i nie wyplacaja jak bylo wczesniej uzgodnione.
Jak się pracuje w Conrevo Group Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Conrevo Group Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Conrevo Group Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!