Hej. ocenicie jak w tym roku wam podwyżki wypadly? Do teraz nic nie piszecie i już zwątpiłam czy dali czy jednak jeszcze czekacie
Prowadzona jest ciągle rekrutacja do Instal-Bud Plus Sp. z o.o.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na Pracuj.pl, ostatnie dodali 25 maja.
Jak dużo ogłoszeń to znaczy, że albo duża rotacja, albo chętnych brak. Nie ma innych możliwości przy obecnym spowolnieniu rynku.
Rotacji w firmie nie ma, jestem najmłodszym pracownikiem, a mój staż to już kilka lat. Mamy coraz więcej kontraktów i firma potrzebuje nowych inżynierów.
Niech żyje nam 100 lat dyrektor realizacyjny naszej firmy, niech żyje nam. Czasem aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza dla naszej firmy, dyrektor nasz realizacyjny. Ciągle pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki. To piszę ja, Kierownik klasy wyższej z poziomu budowy.
Jaka jest umowa w firmie Instal-Bud Plus Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Księgowa zatrudniają na umowę zlecenie?
Na okresie próbnym również można uzyskać umowę o prace lub każda inna formę zatrudnienia. Okres próbny tra zazwyczaj 3 miesiące
Wg mnie, jest bardzo przyjemnie, Współpracownicy traktują się bardzo dobrze gdyż nie jest to korporacja, ja uważam, że jest bardzo dobrze
A czy istnieje u Państwa możliwość podpisania umowy B2B na stanowisku Kierownik Robót ? Czy można aplikować na to stanowisko ?
Każdą forma zatrudnienia jest akceptowana również B2B. Cały czas zwiększa się nasz zespół, więc śmiało można aplikować
Uznanie umowy B2B za umowę o pracę może rodzić poważne konsekwencje publicznoprawne.Z perspektywy zarówno pracodawcy, jak i pracownika najbardziej oczywistą konsekwencją uznania umowy B2B za umowę o pracę są nieprawidłowości w rozliczeniach z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Może mieć to wpływ zarówno na powstanie zaległości w rozliczeniach pracodawcy z ZUS, jak i na problematykę związaną z wpływem nieodprowadzonych prawidłowo składek na wysokość emerytury pracownika. Reasumując : może to także pociągnąć za sobą konsekwencje na gruncie rozliczeń publicznoprawnych, które w niektórych sytuacjach mogą być opłakane w skutkach zarówno dla pracodawcy, jak i pracownika. Dotyczy to zarówno rozliczeń z tytułu ZUS, jak i podatków – PIT i VAT, a w przypadku pracodawców będącymi podatnikami CIT, może mieć wpływ również na ich rozliczenia w zakresie tego podatku (choćby ze względu na niepoprawne naliczanie kosztów po stronie pracodawcy). Wydaje się więc, że nie warto udawać, że stosunek pracy jest czymś innym niż jest naprawdę. Abstrahując od wątpliwości moralnych, wiąże się to po prostu z dużym ryzykiem dla obydwu stron.
Popsujesz kilka zamówień i dostaniesz towar na wypłatę plus odszkodowanie za szkodę na rzecz pracodawcy do wysokości ,,sky is the limit" . A na umowie o pracę max 3 pensje.
Chyba nie chcecie dzielic się opiniami o tej firmie :D jest tu tylko informacja o jakis oknach na poddaszu, ale brak konkretnych wpisow o warunkach na jakie może liczyc pracownik. wiecie może na jaką umowę można liczyć? Ogólnie atmosfera jest spoko między pracownikami?
Chodziło mu pewnie o odezwę obecnych pracowników. Coś cicho na forum.
Może chłopaki ,,komputeruf" nie mają, lub tacy zapracowani.
Kwestia formy zatrudnienia jest do indywidualnego ustalenia, firma preferuje każdą. Atmosferę w firmie tworzą pracownicy na obecna chwile jest bardzo dobrze i nie można narzekać
Pan mówi o atmosferze, ale Pan ma na myśli wyłącznie treści, których tu nie ma. No więc jeśli to jest forma bez treści, to nie ma to waloru obiektywności, no więc jest to formalizm. I to jest groźne, ale formalizm jest jeszcze groźny dlatego, że jak nie ma tam treści, to po prostu można tam sobie podkładać różne treści i może nawet takie, które by nam tu do końca nie powiedziały prawdy.
Czy w firmie Instal-Bud Plus Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
A co tam teraz widać z okna na poddaszu na sąsiedniej działce ?
Czy firma Instalbud poszukuje obecnie kierownika robót sanitarnych ? Jeśli tak, to napiszcie proszę jakiego wynagrodzenia można się spodziewać i mniej więcej jaki zakres obowiązków wchodzi w grę. Chciałbym uniknąć sytuacji, że kierownik pracuje na etacie: majstra, zaopatrzeniowca magazyniera, kosztorysanta i na końcu dopiero kierownika - jak to ma miejsce w mojej obecnej firmie.
Ja posiadam ogromną wiedzę, tylko mam poważny problem z dzieleniem się nią.
Czy firma poszukuje obecnie inżynierów budowy, jakie warunki i zakres obowiązków ?
Jak się pracuje w Instal-Bud Plus Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Instal-Bud Plus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Instal-Bud Plus Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!