Opinie o Securion Polska Sp. z o.o. w Katowice

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Securion Polska Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Securion Polska Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Securion Polska Sp. z o.o. w Katowice

Winek Nowy wpis

Zastanawiam się dlaczego na forum od dość dawna nikogo nie było?

polonez70 Nowy wpis

Ktoś wie o co chodzi z tym nowym naborem KPOF na ochronę biurowca w Gliwicach? Jakie stawki proponują? Jakie zmiany godzinowe 12 czy na 24? Znalazłem ofertę na Jooblo ale nie znam firmy i chcę coś więcej wiedzieć, ktoś już pracował u nich bo jest niewiele komentarzy?

Danka77 Nowy wpis

Czy w tej firmie macie też oprócz ochrony też sprzątanie biur ? Szukam pracy na cały etat w obrębie centrum Katowic - Danka

Securion Nowy wpis
@Danka77

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Aktualnie nie prowadzimy naboru na stanowiska pracy w cleaningu na terenie Katowic. Jeśli jest Pani zainteresowana rekrutacją, prosimy o przesłanie aplikacji z adnotacją o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych. Securion

koras

Sami miszczowie intelektu i krasomówstwa tu pisują, ale dopytam się na wszelki wypadek - czy firma prowadzi grupy interwencyjne lub zespoły konwojowe ? Mam wszelkie uprawnienia (broń, samochód, szkolenia) oraz kilkunastoletnią praktykę i chciałbym się zorientować jak to wygląda w Securion Polska ?

Securion
@koras

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. W odpowiedzi na Pańskie zapytanie informujemy, że w chwili obecnej nie prowadzimy rekrutacji na stanowiska agentów grup interwencyjnych lub konwojentów. Jeśli jest Pan zainteresowany ewentualnym pozostawaniem w bazie kandydatów do pracy, prosimy o przesłanie CV z klauzulą ODO. Securion

Czy na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Securion Polska Sp. z o.o. kandydat na stanowisko Inżynier wsparcia technicznego ma szansę poznać swoje przyszłe zarobki? Czy można negocjować proponowaną kwotę wynagrodzenia?
roman

siedzę w budzie na dziennej zmianie to coś napisze, robiłem z nimi na kilku zabezpieczeniach od września, jak na razie płacą w ustalonym terminie ale nie do ręki od razu jak to firmy na imprezach, tylko przelewami na konto na 2 lub 3 tygodnie po, więc to taki jakiś istotny minus, w miarę ludzkie stawki, zależy od charakteru imprezy, typowe cieniasy na sztukę czyli informacyjna dostają po 18-20, porządkowa 22-25, a dowódcy 30 i więcej, zobaczymy co będzie teraz po nowym roku, jak jest na obiektach nie wiem bo tylko dorabiam u nich, a stawki podane netto do wypłaty, no dają ciuchy, teraz jak było zimno były kurtki i peleryny, czapki no i ciepłe napoje i coś na ząb, czyli tak trochę lepiej niż przeciętnie ogólnie w firmach jest na imprezach, z tego co zobaczyłem mają ekipę takich swoich zaufanych, to oni dostają jeszcze coś extra odnośnie reszty, ale pewnie dlatego że to są kierownicy, tyle chyba, co tam można jeszcze napisać, acha mają takie małe kamerki na mundury i nagrywają co się dzieje, jak robisz na bramce, co może się czasem przydać jak masz jakieś starcie z klientem na wejściu, ale też w ten sposób mają haka na ciebie, wiec na dwoje babka wróżyła

Zainteresowany

Wiecie czy firma szuka nowych pracowników? Jakieś info o zarobkach?

mogliby skonczyc z tym debilnym lazeniem po nocy na obchody dookola zakladu i tym odbijaniem tych punktow z komorka, psa z kulawa noga nie zobaczysz bo co mieli ukrasc to juz ukradli a wszystko okratowane i alarmy maja, jedyne co dobrze zrobili to ze kamery sa nowe i ze strozowki widac co sie dzieje, wiec po co lazic a jak jakie pijaczki wlezom na zaklad to patrol trza wzyewac do interwencji i byczki z auta porzadek z nimi zrobia

Jagienka

No tak jak pisze Stasiek szału nie ma ale przynajmniej pensja na czas i paski daja wiec wiadomo jakie godziny i za co jest kasa no i ten inspektor KO daje żyć pracowałam już w gorszych firmach gdzie z prostymi rzeczami był problem, tu socjal jest taki standardowy ale jest sie gdzie przebrać, zjeśc i umyć , to tyle

stasek

tak na poczatek bo widze ze nie ma opinii ta firma to wode daja jak teraz cieplo wiec takie zdziwko na mundurek nie trzeba czekac tygodniami dali od razu iczajnik latarki pelerune tylko stawka cienizna 15 brutto tyle przynajmniej pensja na czas jak na razie nie ma sie czego za wiele czepic inpsektor co kontroluje do strawienia nie ma problemu z zamianami dniowki

Zostaw merytoryczną opinię o Securion Polska Sp. z o.o. - Katowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Securion Polska Sp. z o.o.
  • Mieczysława Karłowicza 11A
    40-145 Katowice
  • NIP: 6342899610 REGON: 367787748 KRS: 0000686852
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)