Jak to jest tutaj z tą dyskryminacją, faktycznie jest zwracanie uwagi na to kto jest kandydatem i kobiety mają trudniej?
Nie ma, nie wiem we ogóle skąd pojawił się ten temat pierwszy raz. Aktualnie w firmie pracują kobiety i mężczyźni
Ja mam nadzieje ze nikogo tu nie dyskryminują bo chciałam tu aplikować... wiecie na jakie widełki można sie załapać w tym roku?
W firmie Nickal nie ma dyskryminacji. Aktualnie w dziale handlowym pracują zarówno kobiety jak i mężczyźni.
Interesuje mnie kariera na stanowisku Account Manager. Czy ktoś mógłby opowiedzieć o pracy w tej branży i podzielić się doświadczeniami z zatrudnienia w firmie Nickal Sp. z o.o.?
W firmie dają opcję pracy zdalnej? Chętnie wysłałabym cv do ogłoszenia key account manager, ale właśnie cenię sobie taką elastyczność jeśli chodzi o miejsce pracy. Zwłaszcza gdy trzeba po klientach pojeździć, podzwonić, to zwyczajnie fajnie mieć ciszę i spokój dookoła ;) Wymagają prawa jazdy a ani słowa nie ma o samochodzie, firma zapewnia czy samemu trzeba sobie zorganizować?
Praca zdalna jest w każdej normalnej firmie, nickal do takich nie należy. auto służbowe na jakie możesz liczyć to skoda fabia, jak na stanowsiko KAM-a to idealne auto do podróży służbowych. CV wysłać możesz, ale jako kobieta nie masz szans na pracę w dziale handlu. Jest tam tylko jedna, która innej nie wpuści :)
Witam serdecznie. Jestem obecnym pracownikiem w firmie Nickal w 2020r. Pracę rozpocząłem w trakcie trwania Pandemi, mimo tak niesprzyjających okoliczności (COVID-19) zostałem doskonale wyszkolony i przygotowany do powierzonych mi obowiązków. Zostałem bardzo miło przyjęty przez pracowników oraz Szefów. Atmosfera w firmie bardzo przyjazna i rodzinna. Firma daje możliwość rozwoju osobistego. Proces rekrutacyjny składał się z dwóch etapów i obydwa etapy przebiegały w miłej atmosferze. Gorąco polecam. Norbert
Wszystko w porządku!
Czy pracodawca Nickal Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
Dzień Dobry, Dla nas człowiek jest najważniejszy, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy byli zadowoleni z wykonywanej pracy. Wszyscy nasi pracownicy mają realny wpływ na działanie firmy. W NICKAL panuje koleżeńska atmosfera, wszyscy mogą na siebie liczyć, co jakiś czas są organizowane wspólne wyjścia aby jeszcze bardziej zacieśnić dobre relacje między współpracownikami, a szefami. Istnieje również możliwość rozwoju osobistego ( są organizowane szkolenia) oraz awansu. Zarząd firmy nie stroni od indywidualnych pochwał dla pracowników, Wynagrodzenie za pracę również jest satysfakcjonujące, a i premie uznaniowe też są fajne
Hej, czy klimat i atmosfera w tej pracy nadal pozostawia dużo do życzenia? Znajdzie się tu pracownik Nickal Sp. z o.o.który powie jak jest obecnie i czy startują jakieś rekrutacje?
Pracę w firmie Nickal rozpocząłem ponad rok temu - tuż przed wybuchem "pandemii". Miałem wówczas inną pracę, ale szukałem nowych wyzwań. Przy zmianie pracodawcy zawsze towarzyszą nam pewne obawy. Moje w błyskawicznym tempie zostały rozwiane. Od samego początku moją uwagę zwróciła bardzo dobra atmosfera. Do dnia dzisiejszego cały czas panuje świetny klimat. Jak już wspomniałem trafiłem w sam początek pandemii - obostrzenia tj. limity w sklepach itd. Jako nowy pracownik obawiający się przedłużenia umowy w takich warunkach otrzymałem pełne wsparcie wszystkich kolegów i koleżanek - z zarządem na czele. Zdrowa atmosfera panuje cały czas a każdy może liczyć na wzajemne wsparcie oraz pomoc. Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego okresu i mogę z czystym sumieniem polecić firmę Nickal jako Waszego potencjalnego nowego pracodawcę.
Jak się pracuje w Nickal Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Nickal Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Nickal Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!