Pracowałem w paru firmach transportowych ale takich cudów jak tu są to nigdzie nie było. Jest jedna zaleta tej psudo firmy: na pewno nic mnie już nie zaskoczy :) tankowanie po 200 zł - 500 zł standard, czekanie parę godzin na stacjach na to 200 zł to kolejna normalna sytuacja. Nie pracuje już od paru miesięcy więc może coś się zmieniło ale nie chce mi się wierzyć. Co do samochodów to jest jedna zasada, jak coś się zepsuło, to na zawsze będzie zepsute. Co do siedziby firmy to faktycznie jedno wysypisko śmieci i skupisko opon ale to jakby nie powinno mieć znaczenia, jakby cała reszta było ok to to by nikogo nie interesowało. (usunięte przez administratora) tego nazwać nie można, bo obraziłbym prawdziwych (usunięte przez administratora). Nie polecam.
Witam, całe życie jeżdżę jako kierowca i nigdy nie spotkałem tak złej firmy.... To co sie tutaj dzieje to jakaś katastrofa... Wpłaty w ratach.... Na paliwo po 200 zł... Autostrad unikaj... Śpij na darmowych parkingach... Nie polecam!! A siedzibą firmy to jakiś żart.. Jedno wielkie gruzowisko i wysypisko!!
Czy ten dodatek na tankowanie wynosi 200zł zawsze, nie ważne jak długa jest trasa?
Zawsze dostajecie 200zł na zatankowanie, bez względu na trasę czy jak to wygląda?
uwaga !!!!! OMIJAĆ Z DALEKA
Firma porażka, wypłaty po 500 zł i z opóźnieniem lub w cale, tankowania samochodów za 200 zł i jazda. nie polecam.
Wszystko cudnie a rąk do pracy wciąż potrzeba. Dziwy jakieś.
Pieniądze na czas miła obsługa jest ok
Miła obsługa I rzetelnie fachowo podchodzą do zleceń Moje sugestie dla TSL International Sp. z o.o.: Miła obsługa profesjonalny podchodzenie do zleceń