Opinie o Sieć Przedszkoli i Żłobków Norlandia
Dziękujemy za opinie, docenimy to. Każda opinia daje nam możliwość polepszyć się jako pracodawca.
To są zarzuty karne, taką sytuację należy zgłosić na policję, jeśli ma się na to dowody. Zawsze jednak warto zgłosić to Zarządowi Norlandia , w każdej placówce jest podany bezpośredni numer oraz adres e-mail. W innym przypadku, nie mamy jak wyjaśnić sytuacji.
Tak, mogę polecić firmę, jeśli ktoś szuka pracy, polecam. Moja znajoma pracuje i faktycznie jest zadowolona, tam pracują ludzie z pasją, a właściciele to doceniają. Warto
A skąd wiesz co tam się dzieje skoro nie pracujesz????????
Każdy pracownik naszej firmy ma dostęp do bezpośredniego kontaktu z zarządem, w każdej placówce jest wywieszony numer kontaktowy oraz adres e-mail. O każdej opinii i każdej zaistniałej sytuacji warto tam napisać. Wszystkim zależy, aby pracownicy byli zadowoleni i każdy uzyskał wsparcie w pracy.
Nie wiem, czy jesteś odpowiednią osobą do oceniania pracy innych pracowników. Osoby zatrudnione w firmie muszą legitymować się odpowiednimi kwalifikacjami do wykonywania pracy na danym stanowisku. Czytając taki wpis czuję się urażona. Z tego wpisu można domniemywać, że wszyscy pracownicy mający uznanie zarządu to "koleżanki i koledzy Pani Prezes". Uważam, że dobrze wykonuję swoją pracę, otrzymuję za nią podziękowania i adekwatne wynagrodzenie. Moją pracę docenia nie tylko zarząd, ale też inni pracownicy, za co dziękuję. Uważam Twoją wypowiedź za niesprawiedliwą i nieobiektywną.
Nie rekrutuje przecież Pani z HR a dyrektor placówki :) Gdzie byłaś w takim razie zatrudniana???
Dzień dobry, Norlandia niestety nie ma jeszcze działu HR, na szczęście dla nas i potencjalnych pracowników (wg. Twojej opinii) :) Jeśli jest ktoś zainteresowany przebiegiem rekrutacji w Norlandii, zapraszam do kontaktu z sekretariatem. Numer telefonu znajduje się na naszych stronach :) Ze swojej strony zapewniam, że osoby rekrutujące mają pojęcie o działaniu przedszkola, są to dyrektorzy z odpowiednim kierunkowym wykształceniem i doświadczeniem, którzy prowadzą również zajęcia dla dzieci w przedszkolach.
Firma Norlandia w Polsce nie prowadzi działu HR. Nie jest możliwe, aby taka osoba była przy rozmowie o pracę. Rekrutuje tylko dyrekcja placówki.
nie polecam, na woli dyrektorka zastrasza nauczycieli, uważa się za zarząd i tak każe się traktować
Pracuje na Woli już kilka miesięcy i mam zupełnie inne odczucia. Dyrektorka bardzo ok, daje duże wsparcie w razie potrzeby zawsze służy pomocą
Jako pracownik Norlandii to co zostało mi zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej zostało spełnione. Zarówno sprawy umowy jak i finansowe oraz rozwojowe. Pani Dyrektor to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rzeczowa, ludzka, pomocna, ale i zawsze stanie za pracownikiem, nawet składając na szali swoją głowę. Doceni za pracę zawsze, a jeżeli ktoś oczekuje pochwał za siedzenie na telefonie, albo za umywanie się od obowiązków, to niech idzie na bezrobocie i nie psuje ludziom opinii i nerwów. Najłatwiej obsmarować kogoś w Internecie, jeszcze anonimowo. #muremzapaniadyrektor
@Pracownik to rozmowa od razu jest z dyrektorem?
Jaka atmosfera jest między działami w Norlandia Polska Sp. z o.o.?
@Anastazja a jesteś tu pielęgniarką? Bo widzę że szukają obecnie
Pani Magdo, w razie wątpliwości proszę się z nami skontaktować przez formularz kontaktowy w zakładce kontakt. Postaramy się pomóc
Jaki dress code obowiązuje w Norlandia Polska Sp. z o.o.?
Firma która ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca nie mógłby funkcjonować inaczej niż tak jak tu zostało powiedziane.
Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Norlandia Polska Sp. z o.o.?
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Norlandia Polska Sp. z o.o.?
Od razu, nie ma innej umowy tylko stała. Pierwsza jest próbna na 3 miesiące zgodnie z ustawą. Wszystko umowa o pracę.
Mam pozytywne doświadczenia z pracy w placówce Norlandia. Firma dokłada wszelkich starań aby zapewnienić najlepsze warunki opieki i wychowania dla dzieci a jednocześnie dba o pracowników oferując przejrzyste warunki zatrudnienia i możliwości rozwoju (kursy, szkolenia, możliwość realizacji własnych pomysłow), co rzadko się zdarza w placówkach niepublicznych.
Pracuję w tej firmie dwa lata, polecam :)
Pracuję w firmie Norlandia Polska sp. z o.o.trzeci rok. Jestem bardzo zadowolona. Jasne zasady zatrudnienia, wykwalifikowana, kompetentna kadra, życzliwi, pomocny ludzie. Polecam.
Praca w Norlandii to możliwość rozwoju, awansu, uczestnictwo w szkoleniach, ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji. Komunikatywność, wsparcie i pomoc każdego dnia. Polecam. 100% wkładu własnego =100 % satysfakcji i zadowolenia.
Pracuję w tej firmie już ponad dwa lata i jestem wdzięczna za rozwój jaki dzięki niej osiągam. Pracuję z fantastycznymi osobami. Wszyscy jesteśmy zespołem. Nigdy nie zostałam sama z problemem. Rekomenduję tu pracę.
Atmosfera w pracy bardzo duży plus! Zarobki adekwatne do stanowiska i wykonywanych obowiązków. Jeśli jesteś pracowity i sumienny to masz gwarancję satysfakcji finansowej i realne możliwości awansu w strukturach firmy. W mojej ocenie to najlepszy pracodawca w branży. Zarząd wyrozumiały zawsze pomocny ma bardzo dobre podejście do swojego zespołu. W pracy każdego dnia nowe wyzwania dzięki czemu można się wiele nauczyć. POLECAM!
Pracuje dla Norlandia Polska już ponad rok. Zawsze mogę liczyć na pomoc w każdej kwestii... zarówno od innych pracowników, jak i od właścicieli. Dodatkowy atut- możliwość rozwoju, co dla mnie jest bardzo ważne. Polecam pracodawcę
Jak się pracuje w Sieć Przedszkoli i Żłobków Norlandia?
Zobacz opinie na temat firmy Sieć Przedszkoli i Żłobków Norlandia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sieć Przedszkoli i Żłobków Norlandia?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 31, z czego 26 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!