Opinie o Injobs.Pl Sp. z o.o.
- Czy jesteś osobą, posiadającą doświadczenie w branży opiekuńczej?
- Czy lubisz pracę zespołową?
- Czy potrafisz porozumiewać się w języku niemieckim?
- Jesteś osobą o wysokim stopniu empatii i kultury osobistej?
Świetnie się składa!
Posiadamy ofertę do pracy w niemieckim domu opieki!
Wymagamy:
- 3€ do każdej przepracowanej godziny
- +25% za nocki
- +50 za niedzielę
- +100% za święta
Wypłata miesięczna od 2100€ wzwyż! Do tego zagwarantowane i darmowe zakwaterowanie!
Jeśli interesuje Cię wyjazd jako Opiekuna Osób Starszych i chcesz porozmawiać o tej ofercie skontaktuj się z Dorotą pod numerem tel.: +48 797 509 252 lub napisz e-maila: opieka@injobs.pl
Czy muszą to być osoby z biegłym niemieckim czy starczy coś tam mówic i porozumiewac sie dodatkowo translatorem ?
Bardzo dobra agencja. Pozdrawiam Panią Monikę, dzięki niej udało mi się wyjechać na produkcje do DE :)
Dobra agencja. Śmiało moge polecić innym. Młodzi mają teraz mozliwosci. Jak nie masz znajomosci to taka agencja zalatwia prace, mieszkanie. Calkiem ok placą.
Ja bardzo polecam injobsa. Uwazam sie za czlowieka pracowitego, wywiazującego się z powierzonych zadan, nie posiadam nalogow, jechalem z mysla o zarobieniu pieniedzy. I tak tez bylo. Zarobilem, bez zadnych kombinacji ze strony agencji. Wszystko przebieglo bez zarzutu. Wyplaty sie zgadzały. Ale na kwaterach inni mieli przeboje. Ale co sie dziwić. Jak jadą imprezować a nie pracować to potem są potrącenia za szkody. Normalni ludzie nie mają takich problemow. Ogolnie bardzo polecam!
Bardzo dobra agencja. Wyjezdzam tylko z nimi od kilkunastu miesiecy. Jak do tej pory bez zarzutu. Polecam!
Witam.wyjechał ktos z nimi jako operator cnc koło granicy? Drezno Lipsk Hof te tematy? Maja oferty bez programowania sama obsługa czy trzeba ustawiac programowac? Pozdro
Nie wymagamy znajomości języka niemieckiego!
Chcecie pracować za granicą bez stresu o barierę językową? To idealna szansa dla Ciebie i Twojego partnera.
Oferujemy:
- Pracę na niemieckich warunkach,
- Zakwaterowanie w miejscu pracy,
- Możliwość przyuczenia do zawodu – żadnych dodatkowych kwalifikacji!
Nie przegapcie tej szansy! To idealna okazja, by móc pracować RAZEM!
Kontakt: 514 630 888
e-mail kontakt@injobs.pl
@Pracowałem na tym projekcie ekstra praca naprawde dobry projekt jednak nie polecam kierownictwa sklepu w hamburgu typowi szwabi bez szacunku do pracowników ,jesli chodzi o agencje pracy rewelacja super mieszkanie ,wszystkie sprawy załatwiane na czas ,wypłata nawet bym sie nie spodziwał wczesniej niz myslałem i do tego nawet na 1 euro mnie nie oszukano gorąco polecam tą agencje naprawde są uczciwi i nie pisze tego jako ich pracownik bo wielu sobie tak pomysli tylko jako pracownik szkoda że musiałem sie zwolnić ale to wina tylko kierownika sklepu nie agencji ,gdybym miał dzis pojechac na ten sam projekt ale w innej lokalizacji to rzzucam wszystko pakuje sie i jade nawet dziś pozdrawiam cały zespół Agencji a Szczególnie Panią Kasie i Wiole
Super praca łatwa i przyjemna chętnie wrócimy do tego zatrudnienia i goraco ja wszystkim polecam
Cieszymy się, że był Pan zadowolony z warunków, uczciwości i wsparcia, jakie staramy się zapewniać każdemu pracownikowi. Żałujemy, że lokalne kierownictwo sklepu wpłynęło na zakończenie współpracy, ale mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję razem pracować. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za wyróżnienie Pani Kasi i Wioli!
Będzie nam bardzo miło, jeśli zdecydujecie się Państwo wrócić do nas w przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy!
Nawet jutro i w ciemno :) Szczerze to juz nie możemy doczekać sie dalszej współpracy z tak rewelacyjnymi osobami które reprezentują Injobs mamy nadzieję że uda się wysłac nas znowu do Globus w pobliżu granicy
Rzadko pisze opinie zarówno pozytywne jak też negatywne ale chciałam poprzez stronę publicznie podziękować Pani Monice ,Kasi Wioli i pozostałym pracownikom Agencji Injobs za pomoc i wspaniały kontakt szczególnie z Panią Monika pełen profesjonalizm i opieka podczas mojej pracy to tylko nieliczne walory tej Pani ,praca dla tej firmy to bajka nikt cie nie oszuka dostałam o 200 euro wiecej niz sama sobie obliczyłam wiec jestem pozytywnie zaskoczona i bardzo dziękuje całej Agencji Może wrócę na chwile do Pani Moniki i napisze kilka słów o tej osobie :) Wspaniały kontakt nawet jak sie juz zwolniłam z pracy pracowałabym nadal gdyby nie pewien kierownik niemiec dla którego pracowałam ale nie jest to wina agencji pracy tylko bardziej moja bo myslałam że załatwimy z mężem sytuacje sami zamiast poprosić panią Monikę o pomoc która to wiele razy pytała nas czy wszystko jest ok ,po ustaniu zatrudnienia nadal mamy kontakt z Panią Monika która to okazuje nam wiele troski w poszukiwaniu nowego zatrudnienia za co Bardzo ale to Bardzo jej dziekujemy Szkoda tylko że tak mało jest tak porzadnych i uczciwych ludzi jak Pani Monika i jej kolezanki z agencji ,niestety 90 proc wszystkich agencji to (usunięte przez administratora) ciesze sie że trafiliśmy na injobs niemal na samym początku naszej pracy w niemczech ,(Odradzam prace dla Agencji Samson -Personal gdyz nie wypłacono nam naszeych godzin bez podania przyczyny ) Jeszcze raz dziekuje Pani Moniko
Dziękujemy za tak ciepłe słowa i docenienie naszej pracy, szczególnie za pochwały dla Pani Moniki. Jej wsparcie i zaangażowanie są bezcenne. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc, i życzymy powodzenia w dalszych planach!
Pracowałem dla Agencji Pracy InJobs w Niemczech mój pierwsz kontakt był z naszym rekruterem Panią Monika rewelacyjna osoba pełen profesjonalizm bardzo dobry kontakt poprzez email i telefoniczny nie tylko do końca naszego zatrudnienia ale wiele dni po juz po wygaśnięciu naszego zatrudnienia ,ciepła miła osoba która rozumie problemy pracowników i jest w stanie wszystkim pomóc ,Bardzo dziekuje Pani Moniko Jeśli chodzi o cały zespół Agencji to naprawde pełen profesjonalizm i na pewno nie pojade już do pracy z nikim innym niż z Pania Moniką
Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej pracy! Cieszymy się, że współpraca z Panią Moniką i naszą agencją spełniła Pana oczekiwania. Opinie takie jak ta motywują nas do dalszego działania. Zapraszamy ponownie i życzymy powodzenia!
Dlaczego w jednym z ogłoszeń oferują pracę we Francji, w godzinach od siódmej rano do siedemnastej wieczorem plus soboty?(usunięte przez administratora) Pracując na terenie Francji, pracownik podlega kodeksowi pracy tego kraju i za każdą godzinę ponad 35 w tygodniu, ma mieć płacone +25%, za sobotę +50%. Oferta opiewa na 3000e, za 220-240 godzin. Łamiąc wszelkie zasady i prawo pracy Republiki Francuskiej. Brawo, taka "świetna" firma.
Dzień dobry! Musimy jasno zaznaczyć, że nasza agencja aktualnie nie oferuje pracy we Francji. Informacje zawarte w komentarzu są nieprawdziwe. Zawsze działamy zgodnie z prawem pracy i dbamy o to, żeby wszystkie nasze oferty były zgodne z przepisami. Prosimy o sprawdzenie aktualnych ofert bezpośrednio na naszej stronie, aby mieć pewność, że pochodzą z wiarygodnego źródła.
Chciałbym podzielić się swoją opinią na temat agencji pracy InJobs po roku współpracy, zarówno ja, jak i mój narzeczony. To najdłuższa i najbardziej rzetelna opinia, jaką mogę napisać, ponieważ nasze doświadczenia z tą agencją były wyjątkowe. ### Rekrutacja Nasza współpraca z InJobs rozpoczęła się od spotkania z Panią Moniką, która okazała się nie tylko profesjonalistką, ale również ciepłą, uprzejmą i zaangażowaną osobą. Byłam w wielu agencjach, ale taka życzliwość i troska o pracownika to rzadkość. Proces rekrutacji przebiegł sprawnie, a już po kilku dniach mieliśmy zagwarantowaną pracę i wsparcie przy wypełnianiu dokumentów. Pani Monika to rekruterka, która naprawdę dba o pracowników – regularne wiadomości z pytaniami o nasze samopoczucie i stan rzeczy były na porządku dziennym. Czułam, jakby pisała do nas dobra znajoma, a nie tylko osoba odpowiedzialna za zatrudnienie. Z całego serca dziękuję Pani Monice za wszystko, co dla nas zrobiła. ### Wypłaty i Dokumentacja Kolejnym ważnym aspektem była kwestia wypłat i wszelkiej papierologii, w której nieocenioną pomoc okazały Pani Julia i Pani Wioletta. Kontakt z nimi był zawsze bezproblemowy, niezależnie czy to przez SMS, (usunięte przez administratora) czy telefon. Możliwość pobrania zaliczek do 200€ co tydzień była dla nas dużym udogodnieniem, a wszystkie środki zawsze trafiały na czas. Wypłaty były realizowane punktualnie, a wyciągi z wynagrodzenia były przesyłane w ciągu kilku dni, zawsze zgodne co do grosza. Panie w biurze również były niezwykle pomocne, szczególnie gdy przechodziliśmy z mieszkania agencyjnego na własne – dokumenty potrzebne do wynajmu były wysyłane błyskawicznie. Pani Karolina, która zajmowała się umowami, zawsze dokładnie tłumaczyła wszystkie kwestie i służyła pomocą. ### Koordynacja Naszą koordynatorką była Pani Katarzyna, która od pierwszych dni pracy wspierała nas na każdym kroku. Kiedy mieliśmy problemy z właścicielką kwatery, Pani Kasia była gotowa pomóc nawet późnym wieczorem, a jej zaangażowanie pomogło nam szybko znaleźć nowe lokum. W sytuacji awaryjnej, kiedy uszkodziłam oko, Pani Kasia natychmiast znalazła dla mnie szpital, zamówiła taksówkę i pomogła z tłumaczeniem w trakcie wizyty. ### Podsumowanie Rok współpracy z InJobs był dla nas czasem pełnym wsparcia, profesjonalizmu i troski. Cała ekipa, od Pani Moniki, przez Panią Julię, Wiolettę, Karolinę, aż po Panią Katarzynę, zasługuje na największe uznanie. Dziękujemy Wam za wszystkie starania i wsparcie, które okazałyście nam w tym czasie. Wasza praca sprawiła, że czuliśmy się bezpiecznie i komfortowo, a każdy problem był szybko rozwiązywany. To była przyjemność współpracować z tak wspaniałym zespołem.
Dziękujemy z całego serca za tak ciepłe słowa! To dla nas ogromna radość, że mogliśmy Was wspierać przez cały ten czas i że Wasze doświadczenia z naszą agencją były tak pozytywne. Każdy z nas – od Pani Moniki, przez Panią Julię, Wiolettę, Karolinę, aż po Panią Katarzynę – dokłada wszelkich starań, aby nasi pracownicy czuli się bezpiecznie i komfortowo, i jest nam niezmiernie miło, że nasze starania zostały dostrzeżone. To właśnie dzięki takim relacjom, jak ta z Wami, nasza praca nabiera jeszcze większego sensu. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią Waszej zawodowej drogi i że współpraca z nami była dla Was wartościowym doświadczeniem. Wasze zadowolenie jest dla nas najważniejsze i nieustannie motywuje nas do dalszego działania na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i życzymy Wam dalszych sukcesów oraz spełnienia zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym. Jesteśmy tutaj, gdybyście kiedykolwiek potrzebowali naszej pomocy. Współpraca z Wami była dla nas prawdziwą przyjemnością! Z pozdrowieniami, Zespół InJobs
Start:12.08.2024
Lokalizacja: Freiberg am Neckar (71691)
Szczegóły:
- Brak wymogu znajomości języka
- Prawo jazdy i samochód niewymagane
- Stawka: 13,80€ - 14,15€ brutto/h
- Dieta: 65€ - 90€ netto/dzień
Dołącz do nas i pracuj bez stresu!
Kontakt: 517 455 345 [email: rekrutacja@injobs.pl]
PRACA W OPIECE – SZUKAMY OSÓB DO PRACY W HEIMIE W NIEMCZECH!
Poszukujemy osób chętnych do pracy w niemieckich heimach. Oferujemy atrakcyjne warunki zatrudnienia oraz możliwość pracy w różnych lokalizacjach w Niemczech.
Nasze warunki:
- Stawka godzinowa: 14,15€/h
- Dodatek funkcyjny: 1,35€/h
- Dieta: 3,50€/h
- Zakwaterowanie: darmowe
Szukamy osób dostępnych od zaraz, gotowych na wyjazd do dowolnej lokalizacji w Niemczech.
Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana, skontaktuj się z nami:
Kontakt:
Telefon: +48 797 509 252
E-mail: opieka@injobs.pl
Więcej ofert znajdziesz na naszej stronie internetowej: http://www.injobs.com.pl
Nie czekaj – aplikuj już dziś i dołącz do naszego zespołu!
Spawacz... Nadal pracuje( mija rok). I nie narzekam, nadal cokolwiek chce wiedzeć parę min I mam odp. Wyplata zgodnie z umowa, Mimo iż pojawiają się inne oferty NIE ZMIENIŁ BYM AGECJI NA INNĄ. Jeśli ktos chce pracować to polecam. .
Panie Andrianie, dziękujemy za rzetelną opinię. To prawda, już trochę się znamy :) Korzystając z okazji chcieliśmy dodatkowo serdecznie podziękować za wspaniały kontakt z Pana strony i zawsze owocną współpracę. Pozdrawiamy ciepło :) Zespół Injobs.
Daj spokój. Na umowie jest ze "nie ponoszę kosztów zakwaterowania a zabrali mi 600€. Do tego Nie wypłacili l4. Kwatera na którą mnie wysłali też brak słów. Jeszcze mnie wyśmiali. Ale zostawili mi asa. Poczekam. Na zgłoszenie mam 3lata. Poczekamy troszkę.
Szanowny Panie Adrianie. Pana kwestie omawialiśmy we wcześniejszych wpisach. Ponieważ do tej pory nie otrzymaliśmy żadnych dodatkowych szczegółów ani dowodów potwierdzających Pańskie zarzuty, uprzejmie prosimy o dostarczenie tych informacji. Bez pełnych danych i dokumentacji nie jesteśmy w stanie podjąć dalszych kroków w tej sprawie. Pragniemy również zaznaczyć, że powtarzające się bezpodstawne zarzuty mogą zostać uznane za zniesławienie, co może mieć konsekwencje prawne. Jesteśmy gotowi do rozwiązania wszelkich kwestii spornych w sposób profesjonalny i zgodny z obowiązującymi przepisami prawa, tak jak Pan sugeruje. Pozdrawiamy. Zespół InJobs.
Rozumiemy Pana niezadowolenie związane z ilością ogłoszeń o pracę. Warto jednak zwrócić uwagę, że wchodząc na główną stronę i rozwijając menu, można wszystko znaleźć bez problemu. Pana sugestia jest bardzo cenna i weźmiemy ją pod uwagę. Pozdrawiamy! Zespół InJobs.
Pracowałem 15miesiecy. I dopóki pracujesz to wszystko jest ok. Darmowa kwatera to mit. Na umowie jest ze nie ponoszę kosztów zakwaterowania. A za ostatni miesiąc brak wypłaty. Niby właśnie potrącili za zakwaterowanie, za które miałem według umowy nie ponosić kosztów. Czy polecam, no chyba nie idziemy do pracu żeby na końcu wymyślali jakieś kary nie wiadomo z kat.
Szanowny Panie Adrianie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy odnieść się do przedstawionych przez Pana kwestii i wyjaśnić nasze stanowisko. Po powrocie do Polski (w okresie zatrudnienia) przeszedł Pan na zwolnienie lekarskie, które zostało wystawione na nieznaną nam firmę. Dodatkowo, przez ten okres nie mogliśmy nawiązać z Panem kontaktu. Zgodnie z zasadami, kwatera jest darmowa tylko dla pracujących pracowników. Jeśli nie ma ciągłości pracy ze strony pracownika, co miało miejsce w Pana przypadku, zatrudniający zobowiązany jest naliczyć koszty za kwaterę. Zależy nam na transparentności i sprawiedliwości w naszych relacjach z pracownikami. Staramy się zawsze działać zgodnie z ustalonymi zasadami, które mają na celu zapewnienie sprawiedliwego traktowania wszystkich stron. Doceniamy każdy głos, ponieważ pomaga nam on w doskonaleniu naszych usług. Jeśli ma Pan dodatkowe pytania lub wątpliwości, jesteśmy do dyspozycji i chętnie udzielimy wszelkich wyjaśnień. Pozdrawiamy - Zespół InJobs
Kontakt by był gdybyście odbierali tel. Po trzech dniach dopiero odzwonilisci i zostaliście poinformowani że (mam problemy ze zdrowiem) I muszę porobić badania ( finalnie skierowanie do szpitala, ale to mniej ważne) mam jest ktoś kto stał obok mnie i słyszał rozmowę. L4 zostało wystawione na was(sprawdzałem nip się zgadza). P. Julia ( ksiegowa)potwierdzila otzymanie i nic nie mówiła ze cos nie tak,Teraz wyszło jeszcze ze za l4 też zero. Kolejna to kwatera , ja na umowie mam ze nie ponoszę kosztów zakwaterowania i nic innego nie podpisywałem. Ale jak sami napisaliście dla was ważniejsze są wasze zasady niż to co jest na umowie. A co do kwatery, to jest ta sama kwatera która sam za darmo osobiście malowałem bo każdy kto przychodził to uciekał bo pleśń na ścianach ( posiadam zdiecia. Na każdej grupie jak tylko pokaże się wasza oferta i bedze ktoś zainteresowany odrazu taka osobę informuje ze za kwaterę zabieracie. No i oczywiście zdiecia na jaką kwaterę mnie wysłaliście też powysyłam. Może uda się kogoś uratować żebyście nie musieli nowych zasad wymyślać.
Szanowny Panie Adrianie, Dziękujemy za Pana odpowiedź. Po pierwsze, pragniemy wyjaśnić, że Pańskie zwolnienie lekarskie było wystawione na polską firmę, co jest sprzeczne z Pana twierdzeniami. W Niemczech nie używa się numeru NIP w dokumentacji, co podważa prawdziwość Pańskich słów na ten temat. Prosimy o dostarczenie dowodów w formie kopii zwolnienia lekarskiego, abyśmy mogli to zweryfikować. Jeśli chodzi o kontakt, chcemy zaznaczyć, że staramy się być dostępni dla naszych pracowników. Jeżeli rzeczywiście podejmował Pan próby kontaktu z nami, prosimy o przesłanie screenshotów połączeń, abyśmy mogli to przeanalizować. Nasz dział obsługi stara się odpowiadać na wszystkie próby kontaktu jak najszybciej, jednakże w okresach wzmożonego obciążenia może to zajmować nieco więcej czasu. W kwestii zakwaterowania, zasady zatrudnienia jasno określają, że zakwaterowanie jest darmowe tylko dla pracowników aktywnie zatrudnionych. Brak ciągłości pracy, nawet z powodu zwolnienia lekarskiego, skutkuje naliczeniem opłat za zakwaterowanie. Jeżeli Pana umowa zawierała inne warunki, prosimy o jej kopię do weryfikacji. Podkreślamy również, że podpisując umowę, zobowiązał się Pan do przestrzegania klauzuli poufności. Pana działania, polegające na publikowaniu zdjęć i informacji na temat firmy zatrudniającej, naruszają tę klauzulę i działają na szkodę spółki. Posiadamy dowody w postaci screenów oraz Pańskich podpisów imieniem i nazwiskiem w publikacjach w social mediach, co może skutkować konsekwencjami prawnymi. Zapewniamy, że działamy zgodnie z ustalonymi zasadami, które mają na celu zapewnienie sprawiedliwego traktowania wszystkich pracowników. Wszelkie uwagi i sugestie są dla nas cenne, jednak w tej sytuacji nie znajdujemy podstaw do zmiany naszego stanowiska. Pozdrawiamy, Zespół InJobs
Nie bende się z wami użerał, itak nie oddacie tych pieniędzy. Umowę chyba macie, więc wszystko jesteście w stanie sprawdzić. Ja byłem zatrudniony 2022r listopad. A to o czym piszecie że za kwaterę potrącanie zrobiliście od 2023r marzec/ kwiecień. I ja tego nie podpisałem. I proszę nie straszyć że jak bende mówił ludziom prawdę to skutki prawne. Jakoś się nie boję.
Przede wszystkim, chcemy zapewnić, że naszym celem nie jest "użeranie się", lecz jasne i przejrzyste wyjaśnienie wszelkich nieporozumień oraz działanie zgodnie z przepisami prawa i zawartą umową. W odniesieniu do zakwaterowania: zgodnie z umową, koszty zakwaterowania mogą być potrącane w określonych sytuacjach. Zostały one potrącone jedynie za kwiecień, kiedy rzeczywiście Pan nie pracował. Zasady te dotyczą wszystkich pracowników bez wyjątku. Nie pokrywamy kosztów zakwaterowania dla osoby, która w danym okresie nie świadczyła pracy na rzecz naszej agencji. Wszystkie potrącenia są zgodne z warunkami umowy i polityką firmy. Jeżeli uważa Pan, że zostały one dokonane niesłusznie, prosimy o dostarczenie odpowiedniej dokumentacji, abyśmy mogli to zweryfikować. Co do Pana zatrudnienia w listopadzie 2022 roku, wszystkie warunki zatrudnienia, w tym dotyczące zakwaterowania, były zgodne z obowiązującymi wówczas przepisami i umową. Każda zmiana w umowie była przeprowadzana zgodnie z obowiązującymi procedurami, a wszelkie potrącenia są zgodne z tymi ustaleniami. Nasza agencja rejestruje wszystkie próby kontaktu. Jeśli napotkał Pan trudności w skontaktowaniu się z nami, prosimy o podanie konkretnych dat i godzin prób kontaktu, abyśmy mogli to zweryfikować i poprawić nasze procedury komunikacyjne. Jeśli chodzi o kwestie prawne, naszym obowiązkiem jest działanie w zgodzie z prawem oraz ochrona dobrego imienia naszej agencji. Dlatego też wszelkie oskarżenia lub informacje przekazywane osobom trzecim powinny być oparte na faktach i dowodach. Nie jest naszym zamiarem straszenie Pana, ale chcemy przypomnieć o odpowiedzialności prawnej za nieprawdziwe oskarżenia. Zachęcamy do dostarczenia wszelkiej dokumentacji i dowodów, abyśmy mogli wyjaśnić te kwestie i znaleźć rozwiązanie. Nasz dział kadr jest do Pańskiej dyspozycji.
Pracowałem. 15 miesięcy. Dopóki pracujesz jest w miarę. . Na umowie jest ze nie ponoszę kosztów zakwaterowania. Ostatnia wyplata - 600€ niby za kwaterę.
Pracowałem u nich długo i w szoku jestem co do niektórych opini. Pracowałem przez pół roku, wypłata na czas, Pani Julia z biura mega miła i zabawna. Musiałem zjechać nagle i bez problemu, bez żadnych kar. Polecam szczerze, ja akurat pracowałem na produkcji palet.
Cześć, a w jakim mieście pracowałeś przy produkcji palet. .? Można jakieś info prosić. .?
Polecam agencję, wszystko było ok, wypłaty na czas!
Ktoś pracował jako tokarz frezer? Wiadomo czy szukają na CNC czy konwencjonalne?
Byłam kilka razy z Injobs na produkcji i przy krojeniu wędlin. Wszystko w najlepszym porządku. Nie znałam języka, poradziłam sobie. Polecam agencję.
To prawda Pani Ewo, świetnie sobie Pani poradziła. Dziękujemy za pozytywną opinię! Zespół InJobs.
Polecam agencję! Wszystko przebieglo sprawnie. Cv złożyłem w czwartek a już w następnym tygodniu pracowałem w DE. Kontakt z firmą bez problemu.
Agencja godna zaufania. Wyjechałem na 3 miesięczne zlecenie jako elektryk. Wszystko przebiegło zgodnie z przedstawioną ofertą. Bez żadnych problemów. Wypłata też tak jak było obiecane.
Z tymi narzędziami w miejscu pracy to chodziło pewnie o to, co już u Pracodawcy się dostanie? czy macie lokalizację lub konkretna ofertę, która moglibyście polecić? I czy jest teraz dostępna w tych tutaj ofertach czy jednak trzeba czekać? oni stale współpracują z tymi samymi pracodawcami?
Nic injobs nie daje. Nie dopłaca do ubrań roboczych. Wszystko na własny koszt ;)
Injobs pośredniczy w znalezieniu pracy. Czy pracownik otrzyma ubrania robocze zalezy od firmy w jakiej się aktualnie pracuje. Naszym zadaniem jest pomoc w znalezieniu pracy. W ogłoszeniach podkreślamy, czy firma zapewnia ubrania robocze. Pozdrawiamy!
Dzień dobry. Wszystkie nasze oferty można znaleźć na www.injobs.com.pl Mamy różnych pracodawców, wiele różnorodnych ofert. Jeśli coś się spodoba, zapraszamy do kontaktu, który zawsze jest podany przy ogłoszeniu :)
Tak, ciągle podejmujemy współpracę z nowymi zleceniodawcami. Oczywiście zapraszamy na wiosnę :) Pozdrawiamy!
Bardzo trudno polecić konkretną ofertę dla osoby, której preferencji nie znamy. Dlatego zachęcamy do odwiedzenia naszej strony www.injobs.com.pl i do zapoznania się z ofertami. Jeśli coś zainteresuje, zapraszamy do kontaktu na numer telefonu podany pod każdym z ogłoszeń.
Obowiązkiem pracodawcy jest wyposażyć pracownika we wszystkie środki ochrony pracy przed podjęciem pracy, w tym przypadku injobs jest pracodawcą lub inna agencja dla której rekrutuje. Tak czy owak jest to obowiązek pracodawcy a nie pracownika .Fajnie jest od każdej przepracowanej godziny pracownika kasę brać,ale od siebie też trzeba coś dać czwaniaczki
Dziwne. Ja kupiłem ubranie robocze i dostałem zwrot, drugi raz sami kupili i dostałem.
Jak się pracuje w Injobs.Pl Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Injobs.Pl Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 99.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Injobs.Pl Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 87, z czego 47 to opinie pozytywne, 29 to opinie negatywne, a 11 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Injobs.Pl Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Injobs.Pl Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.