Opinie o Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A. w Białystok

2.9/5
Na podstawie 17 ocen.

Branże: Przewóz osób miejski i podmiejski

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A. w Białystok

Paweł

Jak teraz z wynagrodzeniem? Słyszałam że się polepszyło, jakieś premie są?

Za godziny i premia

Piotr

Jest coś w biurze?

Michal Nowy wpis
@Piotr

informatyk

Kolor Nowy wpis

Pracuję w PKS Nova i chciałbym się podzielić swoją opinią. Moim zdaniem jest OK – atmosfera w pracy jest w porządku, jest premia regulaminowa co jest fajnym dodatkiem. Jak na pracę w tej branży naprawdę nie jest źle. Polecam tym co szukają stabilnego zatrudnienia

Ok Nowy wpis
@Kolor

Jakie stawka na początek?

Paweł

Jak teraz z wynagrodzeniem? Słyszałam że się polepszyło, jakieś premie są?

Inny

Jest regulamin premiowania, ale zobaczymy. 5 proc premii i jakieś wskaźniki

Ma być 1 wypłata premii w styczniu

Tom

Zwiększyli stawki

...
@Paweł

Jakieś opinie? Warto aplikować?

Michal

Za co ta premia?

Michal
@Paweł

Jaka stawka na start za godzinę?

Pracownik Nowy wpis

Za godziny i premia

iwo

Siema zarobki niezle tu macie a co z podwyżkami da się ogarnąć? Widzę że aż trzy etaty na raz tu do firmy wleciały z konkretnych powodów czy po prostu?

ktoś
@iwo

Jest ok Podnieśli stawki i premia ma być

Iwo 2
@ktoś

Jaka stawka?

Czy pracodawca podczas rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A. na stanowisko Specjalista / Specjalistka ds. IT bardziej zwracał uwagę na Twoje kompetencje twarde, czy miękkie? Jakie odniosłeś wrażenie? Daj znać innym, jakie cechy pracodawca ceni w kandydatach najbardziej.
Dorota

Dyspozytora szukają, ktoś zna warunki?

Renata
@Dorota

W Siemiatyczach? Widziałam ogłoszenie, że 2 zmiany

....
@Dorota

Szukają, minimalna krajowa Ale stała praca

Pawełek
@....

szukają nadal?

Mariusz

Szukają do biura?

Grześ
@Mariusz

na nuzle jest ogłoszenie na informatyka ale nie wiem jakie warunki

Użytkownicy czekają na odpowiedź 37 dni.

Jakie warunki na mechanika w Grajewie?

Darek

Szukają kierowców? Co to za premia 10 tys?

Ka
@Darek

Szukają, też widziałam w ogłoszeniu premię. Ktoś wie jakie warunki? To nie ściema?

krzysiek

Znajomy mówi że umowa na 3 lata albo zwrot, ale kasę dostał

Ka

Nie rozumiem

On

Robiłem kurs na prawko, na który mnie wysłali, i chyba ok

Pasażer

Bardzo nie polecam korzystania z przejazdów tej firmy, autobusy są w strasznym stanie, powinny już dawno zostać wymienione na nowe. Autobusy stale się spóźniają, nie polecam planowania sobie czegoś, raczej się na to nie zdąży. Prędkość jazdy to jakieś 50 km/h, przejazd 60 km zajmuje prawie dwie godziny!

Irmina

Autobusy jeżdżą jak chcą-z rana wcześniej na parę minut a wieczorem wcale nie przejeżdża i to bez rzadnej informacji ????czekając na następny można zamarznąć ????kierunek Białystok-Czarna

Autobusy nie przyjeżdzają na wyznaczone godziny, spóźniają sie i to bardzo duzo

Dorota

10. 09. 24 chciałam zwrócić bilet Suwalki -Gdansk na 27.09.24 czyli jeszcze 17 dni przed odjazdem !!!!. Pani stwierdziła że potrąci mi 10% wartości . Nigdzie w regulaminie PKS Nova nie ma wpisanego czasu w jakim można zwrócić bilet, ani ile będzie potrącone w zależności od ilości dni do odjazduJak poprosiłam o fiskalne potwierdzenie pani z kasy wypłaciła mi 100 %!!!Ewidentny przekręt tylko zgłosić do US . Ludzie nie dajcie nabić się w butelkę .Że jeszcze próbuje się tak (usunięte przez administratora) w dzisiejszych czasach Szok.

Zdziś

Wyjaśnicie tak konkretniej skąd sie biorą widełki płacowe w ogłoszeniach? jak mogę uzyskać te najwyższe progi?

Bóg

Najgorsze przewozy jakie mogą być nawet kartą nie można zapłacić zacofane w rozwoju

Basia

Partner ma spore doświadczenie więc myślę ze przez rekrutację przebrnie. Ale co w końcu z ta atmosferą tutaj? Robotę ogarnie ale czy ludzie sa w porządku?

Kandydatka

Na przyszłość proponuję lepiej precyzować swoje wymagania oraz oczekiwania w ogłoszeniu o pracę,. Na rozmowie okazuje się że oczekujecie czegoś czego nie było słowa w ogłoszeniu, skreślając od razu kandydata który nie spełnia tych wymagań. Szkoda czasu kandydatów. Bardzo słaby poziom rekrutacji.

Te autobusy coś się psują ostatnio, że tak o mechaników pytaliście wcześniej a dalej wiszą oferty na naprawę? Teraz też w sieci widzę, że do prowadzenia autobusu by się ktoś przydał, tylko jeszcze nie wiem z jaka stawkę? Do tego jak oceniacie ogólna atmosferę podczas pracy?

Aaass
@anonim

Panie z daleka od warsztatów kasa słaba roboty w huk płacą nawet nie minimum 20 zł

Była

Czekałam na autobus na przystanku w Bakałarzewie nie przyjechał byłam przed czasem to jest chyba jakiś żart Zdradzam trzeba robić prawo jazdy

Tom

Witam wszystkich z Białegostoku do Suwałk z 12.02.2024 roku , odjazd 8.10 Autobus który zawiera pluskwy. Zostałam pogryziona gdzie można zgłosić skargę.?

Zostaw merytoryczną opinię o Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A. - Białystok

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Podlaska Komunikacja Samochodowa Nova S.A.
  • Bohaterów Monte Cassino 8
    15-873 Białystok