Opinie o Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Elbląg

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do pracy w Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Zbieranie odpadów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Elbląg

........... Nowy wpis

Jest początek roku 2023, najniższa stawka godzinowa ustalona przez rząd to 22,80 zł, a w tym zakładzie stawki godzinowe są niższe. Jak to możliwe w spółce która należy do miasta. Czy prezydent o tym wie(może wie) . Nie boją się inspekcji pracy. Takie numery to u prywaciarza.

Były Pracownik Nowy wpis

Firma Praszka kierowcy przychodzą i odchodzą. Zabierają soboty kierownictwo to do szkoły. Powinno iść nawet się wysłowić nie potrafią. Tak jak dyrektor dobry człowiek z niego jest ale chyba dla rodziny. A i ten jeden mechanik bodajże och to on nawet nie zna podstawy mechanika. A wymarza się jak by rozumy posiadał brudas.

Pracownik Nowy wpis

Tragedia żadnego poszanowania ludzi (usunięte przez administratora) Kierowcy podpisują umowy jako kierowca ładowacz. Jak się postawisz to ukarany zostaniesz. A dyrektor to o pomstę do nieba wola nie wie co się dzieje w firmie.

Pan nikt Nowy wpis

Tą firmę trzeba zgłosić do Państwowej Inspekcji Pracy. Ludzie robią nadgodziny i nawet nikt się nie pyta czy możesz zostać. Przymusowe soboty a spróbuj nie przyjść, to przesrane u kierowniczki i po premi. Na umowie napisane, że praca 8 godzin i piec dni w tygodniu. Sprawa już zgoszona do pipu. Już nie wspomnę o pensji- śmieciowa praca i płacą. Odradzam

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Elektromonter w firmie Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.? Podziel się z nami pozytywnymi aspektami rekrutacji, jak również wszelkimi zastrzeżeniami odnośnie procesu. Jaki był rezultat Twojej rozmowy?
Michał

Stawka godzinowa niższa od najniższej krajowej + 20% premi i to wychodzi o parę groszy więcej niż krajowa. Premie zabierają za byle co np: zwolnienie lekarskie lub nie przyjdziesz w sobotę do pracy. Soboty przychodzi się za wolne a nadgodzin nie płacą. Firma porażka, odradzam.

Michał

Jakie są stawki kierownicze w firmie?

Żenada stawki godzinowe mniejsze od stawek najnizszej krajowej. Dyrektor mydli oczy sciemnoa oklamuje pracownikuw. Dyspozytorki i kierowniczki żenada mszcza sie na ludziach jak sie postawisz jedna z nich (rybcia) to zastrasza nawet swone pracownice zero szkoly i kultury.

Wiktoria

Ile tam kierowcy zarabiają ?

pionie20@wp.pl

Osobiście nic lepszego w Elblągu nie znajdziecie .

pionie20@wp.pl

A Ja pracuje i jestem zadowolony.!! Kierowca .

@pionie20@wp.pl

To zależy jaką masz stawke i czym jeżdzidz bo zależy od godzin .

Patryk

Przesadzacie z narzekaniem i mam wrażenie, że to jest szukanie na siłę złych stron. Ja polecam tym którym chce się pracować.

sanczo pancza

stawiane wymagania aby rozpoczac prace, a potem szara rzeczywistosc najnizsza krajowa dla kierowcow z kat. C przeciez to porazka , smieszna praca za marne pieniadze. praca w soboty i w niedziele nie jest platna 150% i 200%, tylko daja wolny dzien w tygodniu... NIE POLECAM !!!

Migzi
@sanczo pancza

Czyli kierowcy C najniższa krajowa? A ładowacz ile ma w takim razie? Bo jakoś brak tu logiki....

szkoda czasu

Niesamowita firma, samochody które mają po 20-30 lat i ledwie jeżdżą(do odśnieżania). Ze tam nie było żadnej kontroli to cud. Przecież większość z tego nie powinno jeździć, do tego najniższa krajowa albo do widzenia. Z takim podejściem to szkoda było czasu cv zostawiać. Nie dziwie się czemu inni kierowcy mają tam takie nastroje w pracy i podobno wytrzymali za takie pieniądze tyle co te samochody.

Zostaw merytoryczną opinię o Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. - Elbląg

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Elbląskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy