Tekst ze nie płacili za towar zmartwił. jeśli poważnie z kasa były problemy to mieli też poślizgi w wypłacie? Teraz jak to wygląda?
Nie Polecam bardzo nie solidny wykonawca (usunięte przez administratora) ikręci bardzo niesłowny . Ludziom swoim nie płaci i niema komu robić. A już nie wspomnę jaki (usunięte przez administratora). Lepiej z nim nie zaczynać.
Uwaga nie płacą za towar!!! Przestrzegam przed zapłatą cokolwiek im przywozić
Szef zarozumiały gbur nie umiejący przyznać się do błędu , praca wykonana na (usunięte przez administratora) Nie polecam
My byliśmy bardzo zadowoleni, szybko, sprawnie.
Witam Na dobrą firmę warto poczekać. Robili już dla mnie większe i drobne prace. Teraz też oczekuję ale zdaje sobie sprawę, że nie zawsze wychodzi tak jakby każdy sobie życzył, mimo wszystko wybieram ich mają zaplecze sprzętowe duży park maszynowy i doświadczonych stałych fachowców. Wszystko załatwiają za mnie. Polecam wszystkim
Polecam serdecznie. Zrobili mi przyłącza, i wewnętrzne instalacje. Nie trzeba latać po urzędach wszystkie papiery też załatwiają. Odbiory przeszły bez żadnych uwag i problemów.
Witam Nie zgadzam się z opinią dwóch ostatnich wpisów. Ze mną jak się umówili i z moim sąsiadem to wszystko było zrobione zgodnie z umową i na czas. Polecam
Witam, ja również nie polecam. Czekam od maja na wykonanie robót, które każda inna firma dawno by zrobiła w ciągu 1-2 dni. Ale mają moją dokumentację , tylko że moja cierpliwość się kończy. To już nie ta firma co kiedyś!
Nie polecam, firma nie wywiązuje się z uzgodnionych terminów prac. Ma bardzo duże opóźnienia.
Witam Ja serdecznie polecam zrobili najpierw przyłącza wodociągowe i kanalizacyjne potem zleciłem im instalacje w budynku jestem bardzo zadowolony wszystko gładko i szybko papiery odbiorowe, okres gwaranacji bez problemu. Kadra kierownicza i pracownicy z profesjonalnym i odpowiedzialnym podejściem do pracy
Nie polecam pracy w tej firmie jest tam beznadziejna atmosfera Założyciel po prostu zatrudnia pracowników którzy nic nie umią nic ...
Jak się pracuje w Zdzisław Roman Czarny Usługi Hydrauliczne Zdzichtex?
Zobacz opinie na temat firmy Zdzisław Roman Czarny Usługi Hydrauliczne Zdzichtex tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zdzisław Roman Czarny Usługi Hydrauliczne Zdzichtex?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!