Opowiedzcie coś o pracy tutaj, a szczególnie interesuje mnie stanowisko customer service specialist. Jak to jest, że nie wymagają wysyłania cv, ale jednocześnie mają wymagania np. znajomość niemieckiego, znajomość ms office itd. No to jak wybierają i selekcjonują ludzi bez cv? Skąd wiedza kto spełnia kryteria??
Firma dramat. Radzę omijać z daleka. Brak szacunku do pracownika i wykorzystywanie Szefostwo stoi tam na najniższym poziomie, chamstwo, brak emaptii, nieustanny nacisk na pracownika. Liczą się tam tylko pieniądze, a pracownicy czy są czy ich nie ma, dla nich to bez różnicy, są traktowani gorzej niż zwierzęta.
Z komentarzy zrozumiałem ze sa premie ale jakieś duże normy trzeba było ogarniać. Do teraz tak samo trzeba sie nasilowac? Finalne warto?
Oni podczas rekrutowania nie zgadzają sie na to żeby powiedzieć czy oczekiwania pracownika obejmują budżet tylko dlatego ze jeszcze nie znają szczegółów albo po prostu można zawsze wyrwać więcej? później nie ma problemu z negocjacja podwyżki?
Widełki finansowe to wielka tajemnica. Zespół rekrutacyjny nie zgadza się nawet na podanie czy twoje oczekiwania zmieszczą się w budżecie. Rozmowy stacjonarne zamiast zdalnych co jest obecnie normą w XXI wieku. Lipa.
witam Jak wygląda praca w Oras olesno? 1. ile zmian i jakie godziny 2. jaka atmosfera 3. czy praca jest stresująca albo ciężka fizycznie/ wyczerpująca? 4. jak wygląda kwestia zarobków i potencjalnych dodatków? ktoś niżej napisał że są lepsze zakłady np. w Kluczborku - podaj proszę przykład... jestem zmuszony zmienić branżę i dostosować się do pracy w jakimś zakładzie nie chciałbym trafić z deszczu pod rynnę
Non stop poszukują ludzi do pracy a jak przychodzi co do czego to mają cię w(usunięte przez administratora)Finowie chyba nie wiedzą jak tu jest, mój kolega będzie pisał do nich
Nie lapie tego szukania ludzi a potem tego ze maja mieć ich gdzieś jak piszesz. Wymogi sa większe niż deklarują?
@Prawda prawdę pisał o przykręcaniu śruby pracownikom i krzykach gdy się człowiek minutę z przerwy spóźnił? Nie lubię takich nerwowych klimatów i nerwowych przełożonych.
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest atmosfera w tym zakładzie pracy i czy da się tutaj nawiązać jakąś głębszą znajomość będąc osobą częściowo niepełnosprawną (Jestem w spektrum Autyzmu)?.
W ostatnim czasie polityka tego zakładku jest dosłownie katastrofalna. Liderzy zwracają uwagę gdy pracownik 2 razy na zmianie pójdzie do toalety oraz nawet potrafią krzyczeć na pracownika gdy spóźni się o minutę z przerwa. Nie da się nie zauważyć że niektórzy, tylko szukają na siłę przyczyn aby wpisać naganę aby dać przykład i zmuszać pracowników do jeszcze większego przykręcenie śruby tylko po to aby dostać premie za jak najlepsze normy. Jestem pewny że w okolicy Np w Praszce, Kluczborku Są zakłady które o wiele więcej płaca i nie maja takich szalonych metod aby zwiększyć produkcje.
W Oras Olesno Sp. z o.o. trwa rekrutacja na stanowisko Brygadzista Produkcji. Brałeś w niej udział? Napisz, jak według Ciebie wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Twoja opinia może ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z zatrudnieniem w firmie.
Jaki jest styl zarządzania w Oras Olesno Sp. z o.o.?
Nowoczesny, innowacyjny kwestia kto jaki styl zarządzania lubi/akceptuje, potrafi się dopasować. Jak wszędzie są + i - dla mnie bardzo na +
No i mamy złotoustego. Czekamy jeszcze na czyny.
Super firma, ludzie, atmosfera BATERIE najwyższa jakość !!! POLECAM !!!
Oj dużo by pisać samych pozytywów a czytający uznaliby że piszę na zlecenie firmy ???? Podsumowując dla mnie bardzo dobry pracodawca/ludzie, atmosfera, dobre i zawsze na czas wynagrodzenie, autonomia w działaniu, szkolenia, dodatkowy bogaty socjal, wyposażenie stanowska pracy.
Czy w Oras Olesno Sp. z o.o. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Wszystko zależy od stanowiska i "mistrza" oraz innych przełożonych i współpracowników - jak wszędzie. To co sprawdzi się na większości to: brak odpowiednich narzędzi do pracy oraz zły stan techniczny wielu z nich. Pilarze tną metal na pile do mięsa, przez co jak łatwo się domyślić trudno wyrobić normy oraz szybko tępi się taśma z piłą. Zabezpieczenia nie są wystarczające- mimo osłon i okularów można oberwać odłamkiem. Wyciągi to chyba jakieś atrapy- ledwo co coś zbiera a pracownikom wmawia się, że te pyłki są nieszkodliwe bo dzieci przecież są też w piaskownicy i żyją. Metalowe skrzynie często są krzywe przez co wózki sobie z nimi nie radzą i trzeba dopychać ręcznie. Po kilku dniach padają plecy. Mimo skierowania na stanowisko które miało nie być obciążeniem dla pleców przez zły sprzęt i normy po miesiącu mogą padnąć plecy a wtedy chorobowego dostaniesz 0zł. Ale osoby pracujące na pojazdach sobie chwalą ;)
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Oras Olesno Sp. z o.o.?
Na jakim poziomie kształtują się zarobki, jak wyglądają nagdodziny i jak są rozliczane? jakieś dodatki wpadają ?czy goła pensja? praca ciężka fizycznie?
Zarobki zależne od stanowiska. Biurowe nie mam pojęcia jednak na produkcji od minimalnej krajowej do 19 z groszami brutto za godzinę. Większe stawki to rzadkość. Przy kilku latach pracy może trochę rośnie. Do tego tak jak wszędzie trochę więcej za nocki i za soboty. Czasem doliczana jest premia przy spełnieniu norm przez cały dział- w okolicach 5%. Benefity pozapłacowe to na chwilę obecną jedynie dopłata do basenu w Oleśnie, kiedyś był i ma wrócić masażysta. Praca zależnie od stanowiska. Jak na wózku widłowym to lajtowo- inne stanowiska narzucony duże normy i można nie dać razy fizycznie. Dużo osób rezygnuje po 2-3 dniach, ale warto spróbować przynajmniej buty i okulary ochronne ci zostaną xD
Witam, czy polecacie pracę w tej firmie ? Możecie się na jej temat wypowiedzi?
Praca ok Przełożeni duży -
Jak według Was działa firma Oras Olesno Sp. z o.o. dobrze czy źle? Co byście zmienili? Czekamy na Wasze opinie!
Jak się pracuje w Oras Olesno Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Oras Olesno Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Oras Olesno Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!