Nie polecam pracodawca spóźnia się z wynagrodzeniem o parę dni. Przepisy BHP nie są przestrzegane zasadzają się apteczki w których brak opatrunku albo środki do oczyszczania ran są po terminie.
Cześć, przejrzałam forum i wcześniej pojawiły się jakieś zastrzeżenia co do wysokości wynagrodzenia. Czy na przestrzeni lat coś w tej kwestii się zmieniło w firmie? Były może podwyżki? Na ile obecnie można liczyć w Fabryce?
W całej firmie w 2020 roku były 2 podwyżki, średnio na poziomie 3%. Wprowadzona została również w 2020 roku dodatkowa premia dla pracowników wspierająca utrzymanie jakości produkcji, która jest comiesięcznym dodatkiem do pensji. Na 2021 rok planowana jest kolejna podwyżka.
@tolo to ile tam płaca ze jest tak słabo?
Przesadzacie z takim narzekaniem. Firma jest dobra tylko trzeba pracować a z tym niektórzy mają problem!!
Jest szansa na awans?
A co obecnie w firmie słuchać? Planuje złożyć aplikację ale nie wiem czy warto?
Zastanawiam się dlaczego tak lubicie ustawiać działania firmy pod własne poglądy i pomysły?
Masz racje, starsza kadra nawet za grobu będzie prowadzić tą firmę .Uczą świeżaków tak żeby nie nauczyć .Tylko patrzeć jak stara kadra za chwile się wykruszy .Ludzie to nie są te czasy, gdy byliscie piękni i młodzi i chcieliście się utrzymać za wszelką cenę.
Ok wakacje ale czemu nikogo nie interesuje firma???? Olewanie czy strach??? Tak wygląda otwartość ? Facebook to nie platforma dla klientów. Może pracownicy są tak zapracowani że nie wiedzą co się dookoła dzieje. Zwijania ciąg dalszy
@tolo, czy posiadasz aktualne informacje na temat firmy Runotex? Czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników? Jakie jest Twoje zdanie na jej temat, czy warto starać się o pracę w tej firmie? Jak oceniasz atmosferę w zespole i czy możesz napisać, że to duża firma? Inne osoby na pewno są ciekawe Twojej opinii.
W każdym (prawie) przypadku jeśli firma poszukuje pracowników w obecnych czasach tzn. że coś tam nie tak. W dobrych firmach przyjęcia są po znajomości. Atmosfera ??? to już lepsza na Śląsku :-))) Firma się kurczy , widać to po powierzchni użytkowej i stanie murów, jeden stojak z logo na wjeździe tego nie zaczaruje. Inwestycje? tak jak myślenie zarządu i kadry, w powijakach. Coś jak napisy na paczkach papierosów WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE :-)
Ktoś tu jeszcze pracuje i nie obawia się czytać ??? nie wspomnę o pisaniu
Czy Twoim zdaniem firma Runotex S.A. Fabryka Wyrobów Runowych to dobre miejsce na robienie kariery? Czekamy na Twój komentarz.
Jak się pracuje w Fabryka Wyrobów Runowych "RUNOTEX" S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Fabryka Wyrobów Runowych "RUNOTEX" S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.