Tam już nie ma żadnego pracownika. Tej firmy już nie ma, jest w likwidacji.
No faktycznie to już nawet oficjalnie potwierdzone. Ale czy ładnie pożegnali się z pracownikami? Mówiąc im odpowiednio wcześniej co się święci i dając odprawy?
Widziałam wpis o tym że w kadrach jakiś bałagan jest itd. A jak jest z pensami w takim razie? Znaczy jest terminowo kasa czy nie? Bo z bałaganem to bywa tak że wpływa na terminowość pensji.
Nie ma od dwóch lat opinii? na ile te poprzednie są niezmienne? sprawdzam, bo asystentka ds. księgowo-administracyjnych jest teraz poszukiwana z zaznaczeniem, że to umowa o zastępstwo. Nie wiecie co potem dzieje się z takim pracownikiem? Czy zaproponują inne stanowisko?
Non stop kogoś szukają a jakie linki do testów wysyłają boki zrywać no i jak się zadzwoni do dam z rekrutacji i mówią ci ze oddzwonią to nie ma szans to brak szacunku do potencjalnego pracownika w życiu się nie spotkałem z takim brakiem szacunku i mówienie że teraz nie mogą na ten temat rozmawiać bo??? Tatoalny bajzel ludzie w kadrach porażka czas pokaże że nikt tam nie będzie pracował na stałe wciąż te same ogłoszenia jak to mówią k a r m a
Te opinie są już nieaktualne. Firma ma teraz nowego właściciela i wszystko jest normalnie. Płace, pensje, atmosfera. Ludzie pracują zdalnie. Szanuje się ludzi i płaci rynkowo. Sporo wyzwań ale też szacunek
Można pracować z biura (jest ich kilka w całej Polsce), można z domu, można hybrydowo - to pracownik decyduje. I to jest super (z resztą nie tylko to
Zdrowa atmosfera, szacunek do pracownika (w różnych sytuacjach), możliwości rozwoju, przyjaźni ludzie (w pracy i poza nią) - wbrew pozorom nie jest to standard, bo często brakuje przynajmniej jednego z tych czynników.
Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w GoldenLine Sp. z o.o.?
Proces rekrutacyjny w GoldenLine jest bardzo prosty: 1. Wysyłasz swoje CV (ogłoszenia można znaleźć m.in. bezpośrednio na stronie www.goldenline.pl), otrzymujesz informację zwrotną, jeśli CV do nas trafiło. 2. Dział HR analizuje Twoje CV. Możesz mieć pewność, że i na tym etapie otrzymasz od nas informację zwrotną. 3. Podczas rozmowy poznasz przyszłego przełożonego i specjalistę HR. Będziesz mieć możliwość opowiedzenia o sobie i swoim doświadczeniu zawodowym i okazję do zadania nam pytań. Z chęcią na nie odpowiemy :) 4. Bez względu na to, jaki będzie efekt naszych rozmów, wrócimy do Ciebie z informacją :) Pozdrawiam Kamila
Pracownicy działu rekrutacji chyba nie bardzo wiedzą co oznacza praca rekrutera, bez względu na decyzje potencjalnemu kandydatowi należy się jakaś odpowiedź zwrotna. Nie ważne jaka by była to się należy. Czyżby pracownicy działu HR GoldenLine nie wiedzieli co oznacza Feedback??
witam szanownych ,panstwa i uprzejmie prosze o udzielenie mi informacji,na temat jak i skad mozna udac sie ,na wyspe tioman i jaka gotowka mosimy dysponowac na miesiac czasu oraz ile moze kosztowac bungalow na miesiac czasu i ja jade z zona i chce jej cos kupic jej cos ze zlota na 28 rocznice pozycia razem uprzejmie ,prosze o informacjie czekam i dziekuje serdecznie.
Tego to musi się Pan spytać innych ludzi ale na urodziny żony to może wybralibyście się nad morze też fajne atrakcje
coś ci się gościu pokiełbasiło. Czytaj ze zrozumieniem.
Pracują, ale po opinie zapraszamy na nasze oficjalne profile na GoldenLine właśnie :)
Firma nieobiektywna. Na wniosek nieuczciwego pracodawcy, usuwa niewygodne komentarze na jego temat. Nie polecam.
Co nowego dzieje się w GoldenLine Sp. z o.o.? Jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie?
Dzień dobry w Golden line nic ciekawego się nie dzieje a jak o zatrudnienie chodzi to ja nie jestem do dyspozycji
Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w GoldenLine? Na stronie internetowej znaleźć można kilka aktualnych ofert pracy - firma poszukuje między innymi do pracy na stanowisko "chaos" managera, specjalisty do spraw pozyskiwania leadów B2B oraz PHP developera. Czy te oferty są dla Was interesujące? Szczegóły znajdziecie pod tym linkiem: https://www.goldenline.pl/firma/goldenline/oferty-pracy
Cześć z tej strony Kasia Lesnikowska dzięki za stronę wejdę w nią chyba i sprawdzę pracę ok pozdrowionka
Jak jest dobra praca to nie ma nikogo na forum!!!
Zastanawiająca jest ta cisza na forum!
Rozmowa rekrutacyjna na bardzo niskim poziomie. Pani z HR obiecała dać informacje zwrotna, oczywiście której brak. Nie otrzymałam rownież odpowiedzi na maila, którego wysłałam z zapytaniem co poszło nie tak. Liczyłam na jakiś feedback. Szkoda, ze pracownicy rekrutacji badzo często nie szanują czasu innych osób. Nie polecam!
Nikt nie mówi o idealnej firmie ale niektórzy przesadzają z oskarżaniem firmy!!
Ja jej nie oskarżam tej zasranej firmy tylko chce wejść do jej poziomu zainteresowania żeby coś trochę zrozumieć a nie tak jak ty sądzisz rozumiesz
Fajny klimat, spoko ludzie, możliwość pracy zdalnej + można sporo zarobić i kasa zawsze na czas. To co martwi to niepewny kierunek w którym podąża firma, co pół roku pojawia się nowa wizja rozwoju. Wstyd, że w 2019 roku, goldena nie można odpalić na mobile i nie mówię to o aplikacji mobilnej.
@handlowiec Możesz podpowiedzieć coś więcej o tej pracy zdalnej? Fajna sprawa!!
Nie wiem jak teraz, ale wcześniej można było pracować z domu kilka dni w miesiącu. To jest bardzo fajna opcja i często produktywniejsza. Nikt Cię nie rozprasza, robisz swoje i nie wychodzisz z domu :)
Myślę, że warto zaaplikować i zorientować się co GL może Ci zaproponować. Co do benefitów to jest ok system, opieka medyczna, owoce, kawa etc. W swoich ofertach mają wszystko wypisane więc sprawdź jakie mają aktualne rekrutacje.
Ja nie chandluje żadnymi dragami a o pracy zdalnej ci nie powiem bo nie chce zapeszać pozdrowionka i buziaczki dla ciebie
Jak jest z pakietem medycznym w GoldenLine Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
Jak się pracuje w GoldenLine Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy GoldenLine Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w GoldenLine Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!