Opinie o Vegmar Jakub Krawczyk w Prażmów

Na podstawie 4 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Vegmar Jakub Krawczyk. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Vegmar Jakub Krawczyk na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Vegmar Jakub Krawczyk w Prażmów

Rysio otwórz oczy

Rysio jakbyś poszukał do byś znalazł. Trzeba tylko się ruszyć. Masz przykład pierwszy z brzegu. Giełda wierzytelności, polecam sprawdzić.

@robson

Niestety ale jest to norma, 10 dzien miesiaca jest tutaj totalnie nieistotny. Wina zawsze pracowników bo nie wydają projektów. Kontrola z PIP? Zapłaci mandat i dalej jest to samo

Rysio otwórz oczy

Zdziś
@Rysio otwórz oczy

No faktycznie jest w Internecie że jest dłużnikiem za fakturę. Ciekawe tylko czy pracownikom płaci że się tu nie udzielają

anonim Nowy wpis
@Zdziś

Płaci tylko trzeba czekać. Pensja w okolicach 20-30 dnia miesiąca to norma. Dobre miejsce jak ktoś ma płynność finansową i jest młodym człowiekiem który chce się nauczyć. W przeciwnym wypadku stanowczo odradzam

robson Nowy wpis
@anonim

Faktycznie norma, czy moze jednak okazyjnie zdarzają sie takie opóźnienia? Zakładam, ze standardem jest wypłata 10. dnia miesiąca. Ile miesiecy w roku zdarza sie spóźnienie?

Anonim Nowy wpis
@robson

anonim Nowy wpis

Nie podejmujecie współpracy w tą firmą i Panem Jakubem K. Człowiek kłamie co się odezwie. Od lat (tyle już się zrobiło) zalega z płatnościami, nie reaguje na pisma, nie odbiera telefonów. Kulturalnie nie idzie opisać tego człowieka.

Rysio

Jak to możliwe żeby firma kilka lat zalegala z kasa? gdzie jakieś pozwy, sądy lub cokolwiek? nie chce ich przekreslic tylko z powodu jakichś komentarzy bez wyjaśnień

Dominika

A oprócz mowy o podwykonawcach, którym piszecie, że firma nie płaci, ktoś tam jest zatrudniony i powie jak z pracą? Czy wynagrodzenia są na czas? Mąż był zainteresowany pracą ale zastanawia się po tych opiniach.

Brałeś udział w rekrutacji do Vegmar Jakub Krawczyk. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
Podwykonawca x

Nie płaci podwykonawcom. Na przelew czekam od ponad miesiąca. Brak kontaktu po umowinionym terminie. Odradzam współpracę.

Nie podejmujcie współpracy z tą firmą. Nie płacą i nic sobie z tego nie robią. Właściciel kłamie za każdym razem gdy coś mówi.

Podwykonawca kolejny...

Jestem kolejnym podwykonawcą który czeka na płatność od ponad miesiąca, brak kontaktu, ciągle wymówki że przelew już wyszedł w tej chwili. Przelewu brak!

Podwykonwca

Nie wpłaci podwykonawcom !!! Nie odbiera telefonów.

Nie płaci podwykonawcom, (usunięte przez administratora)!!!

JuniorSenior

Nie płaci podwykonawcą !! Wyczyścił historię googla i mysli, że jest kryształowy !! (usunięte przez administratora) !

Nie płaci podwykonawcom !!!!! Nie podejmujcie współpracy z tą firmą.

W

Nie płaci podwykonawcom.

(usunięte przez administratora) nie wypłaca podwykonawcom pieniędzy, o "rzetelności" tej firmy niech świadczą również opinie z google. Nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Vegmar Jakub Krawczyk - Prażmów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Vegmar Jakub Krawczyk?

Zobacz opinie na temat firmy Vegmar Jakub Krawczyk tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

gemius

Ranking Użytkownicy