Wspaniała firma z rodzinnym sercem i odpowiednim podejściem do człowieka. Co raz mniej takich na rynku...
Ponad rok temu zamówiłem zamówiłem w firmie Podłogi Bolechowo wyłożenie tarasu deskami z tworzyw sztucznych. Prace wykonano. Po kilku miesiącach deski zaczęły odpadać, inne wybrzuszać się, pojawiły się centymetrowe szczeliny. Prawie rok prosiłem się o naprawę pisząc maile. Za każdym razem brak odpowiedzi firmy która sprzedała i montowała produkt tylko sam musiałem kontaktować się z wykonawcą. Sympatyczny Pan Rysiu to miał inne prace, to wyjechał za granicę do pracy, to obiecał i nie przyszedł. W końcu na swój koszt powołałem biegłego sądowego celem obiektywnej oceny stanu rzeczy. Jego opinia była katastrofalna dla firmy. Wysłałem opinię biegłego do Podłogi Bolechowo wyznaczając ostateczny termin naprawy - dwa tygodnie. I cisza... Następnie dzwoniąc do Pana Rysia doprosiłem się by przyszedł i naprawił dając mu trzy dni. Usłyszałem, że biegły sądowy nie ma racji w kwestii naprawy i bedą montowane śruby na deskach, co jest sprzeczne z opinią biegłego i estetyką. Zabrano też część desek do naprawy, gdzie uprzednio twierdzono, że deski są prawidłowe. Nie usłyszałem słowa przepraszam, nie zwrócono mi należnych kosztów biegłego sądowego, narzucono sposób naprawy nie zgodny z opinią biegłego i estetyką. (usunięte przez administratora) Wobec powyższego biorę do naprawy inną firmę (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora)
Szanowni Państwo, niekiedy nie sposób pomóc klientowi, który nie da sobie pomóc... Pozdrawiamy wszystkich pozytywnych, życzliwych i normalnych klientów, którzy wierzą w nasze wieloletnie doświadczenie.
zasługują na dobrą opinię
Jak się pracuje w Parkiety Podłogi Roman Pol?
Zobacz opinie na temat firmy Parkiety Podłogi Roman Pol tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.