Firma dno klapa w niczym sobie nie radzi sprzęt żenada jeżeli to nazwać firma tak jak płacą tak ludzie robią rzeczy żadnych tylko rękawiczki szatnie bez ogrzewania ludzie donosiciele i pijący ale szefowej to pasuje bo też używa 10 pracowników zależy kto kiedy przyjdzie samochód porażka 25 na godzinę jedzie bo szefowa nie ma pieniędzy żeby dać 100 zł na komputer kosy ruina brak części firma pada kiedyś ponad 30 ludzi teraz zbieranina i dwóch ala brygadzistów tępych nie polecam a nawet odradzam szefowa zagubiona nic sobie nie radzi to padnie a szkoda kiedyś dobra firma teraz ruina o umowie nawet nie ma co marzyć omijać tą niby firmę z daleka
Ktoś pisał o pracy bez umów, nie wiem w zasadzie jak to mogło być kiedyś ale czy znacie bieżąca sytuację? Z rok temu była dodawana oferta dla kosiarza i mój partner się na nią zastanawiał, dobrze jednak miał wszystko podpisane jak trzeba. generalnie w opisie widniała minimalna krajowa, czy ta kwota do dziś występuje? Jaki sprzęt teraz daja na robotę i czy są w ogóle jakieś dodatki?
MOŻE JAKAŚ KONTROLA BY COŚ ZMIENIŁA
Żenada nie polecę tej firmy nikomu żadnych środków ochrony osobistej praca na czarno ekipa piją w pracy a szefowa razem z kierownikiem to ... aż szkoda słów
A o jakiej konkretnie firmie piszesz? Bo nie wiem czy to odniesienie tu do nich czy do kogo, doprecyzujesz?
Wszyscy pracują bez umów? Nie ma możliwości jej dostania?
Widziałem w sieci że niedawno szukali osoby do prac ogrodniczych. Nadal można aplikować i dostać się do pracy? Bo mam doświadczenie w ogrodnictwie i rozglądam się za taką robotą. Ktoś mi podpowie jak płacą?
Macie doświadczenie w firmie Irbud Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowy i Konserwacji Terenów Zieleni jako stażysta? Co możecie powiedzieć o warunkach pracy, atmosferze w firmie? Czekamy na Twoją opinię!
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Budowy I Konserwacji Terenów Zieleni Irbud Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Budowy I Konserwacji Terenów Zieleni Irbud Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.