Nie polecam aplikowania do SSC. Bardzo niski poziom rekrutacji na wszystkich etapach. Zaczynając na dziale HR a kończąc na rozmowie z osobami z działu docelowego. Tendencyjne pytania od działu HR czy wiem co to jest platforma my benefit ????. Chyba myślą, że są jedyną firmą oferującą tego typu “wspaniałe” benefity. Kiedy z tej platformy korzystałem już w poprzednich firmach od wielu lat. Ogólnie odnoszę wrażenie, że to “zlepek” ludzi z poprzednich kiepskich firm typu SSC, więc wnioski trzeba samemu wyciągnąć.
Hej, mógłbyś powiedzieć gdzie składałeś CV? Złożyłem przez ich stronę w Marcu i na razie cisza.
Zauważyłam ofertę na Employee Lifecycle Specialist i myślę o aplikowaniu. Tylko że nic nie piszecie o warunkach pracy a jedynie o rekrutacji. Czy to stabilna firma i mogę liczyć na umowę o pracę czy jedynie na B2B?
Husqvarna Poland Sp. z o.o. szukała niedawno pracowników w mieście Warszawa. Kto podzieli się opinią na temat pracy w tej firmie?
Wpadł mi w oczy benefit o dofinansowaniu lanczu. Ile takiego dofinansowania przypada dla pracownika?
czy procesy przenoszą do Indii?
Znalazłam ostatnio ofertę dla AR/Interco accountanta. Jak oceniacie warunki finansowe? Płacą trochę więcej niż najniższa krajowa?
Jaka panuje atmosfera w dziale księgowości? Widzę sporo ogłoszeń na linkedinie do działu Ap, Ar i RTR. Czy warto aplikowac? Z czego wynika rotacja?
Nie ma aż tak dużych rotacji, nowe stanowiska są otwierane ze względu na to, że odbywają się tranzycje zadań z dużych rynków.
Poziom rekrutacji uwłacza godności kandydata. Wielki nacisk na spotkanie w siedzibie, a później okazuje się, że osoby, które przeprowadzają rozmowę nawet nie zapoznały się z Twoim CV i w sumie to im nie pasujesz w kwestiach, które powinny być zweryfikowane na etapie rozmowy telefonicznej lub krótkiej rozmowy online jak np. wynagrodzenie, dyspozycyjność. Brak szacunku dla kandydata, dla jego czasu. Swojego w sumie też nie szanują, bo mogli zaprosić na rozmowę kogoś kto byłby bliższy założeniom firmy
Witam, czy jest ktoś w stanie powiedzieć na jakie zarobki może liczyć AR Accountant w SSC Husqvarna?
Praca dobra dla osoby bez dzieci, marzeń, związków i żebyś nie był za ambitny. Dają więcej co raz obowiązków jeśli chcą się ciebie pozbyć. Potem jak odchodzisz to się z tego cieszą. Robi się typowo na sztuki, ludzi traktuje się jak kolejna cyferka.
Jeśli chodzi o SSC to nie polecam..
nie polecam takiego mechanika najgorszemu wrogowi naprawa motocykla trwała 5 miesięcy i dalej nie jeździ po prostu szok mam nadzieję że szybko zamknie ten interes nie będzie robić ludzi w (usunięte przez administratora) i okradać z kasy Nie POZDRAWIAM
5 miesięcy? ile w sumie trzeba było za to zapłacić? ciekawa jestem potencjalnych stawek
Rekrutacja była na stanowisko mida, omawiana stawka również dotyczyła tego konkretnego stanowiska - finalnie zaoferowano mi nie mida, a seniora, ale z wynagrodzeniem mida. Mega nieprofesjonalne traktowanie kandydatów, a oferty jak wisiały, tak nadal wiszą.
Jest oferta pracy na Regionalnego Menadżera Sprzedaży- ktoś ma jakieś info o warunkach jakie proponują? Zarobki, klimat, czym jeżdżą?
Jakie są plany wobec nowo powstałego Centrum Usług Wspólnych Husquarna? Jak duże będzie, jakie konkretnie działy? Czy oddział na Wysockiego jest docelowy dla Centrum, czy będzie szukana inna lokalizacja?
Jak jest z pakietem medycznym w Husqvarna Poland Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
@syla czyli nawet bez matury biorą ?
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Husqvarna Poland Sp. z o.o.?
@gall anonim z czego wynika ta pogarszająca się atmosfera ?
Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Husqvarna Poland Sp. z o.o.?
Pracuję już kilka lat i w chwili obecnej nie ma mowy o jakimkolwiek dostrzeganiu pozytywnego wpływu. Atmosfera z niewielkimi zachwianiami (właśnie na corocznych integracjach) leci w dół i nikt z tym nic nie robi, a ktokolwiek się wychyli jest ściągany w dół. Pod tym względem nie polecam. Warunki zatrudnienia porównywalne do większości tego typu korpo w Wawie i z roku na rok tendencja negatywna. Coraz więcej ograniczeń i coraz więcej argumentów przemawiających za zmianą. Koniec szkoleń w godzinach pracy z języka. Na plus kasa na czas, klima w pokojach, dofinansowanie do posiłków, mulisport. Jednak to też już w wiekszości korpo standardy jak wcześniej pracowałem.
Może kiedyś nie było tak jak jest aktualnie. Teraz mogę tylko potwierdzić, że to fajna firma i polecam pracę.
Jak się pracuje w Husqvarna Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Husqvarna Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Husqvarna Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!