Ja tak bym chciał dopytać o te szkolenia bo temat się urwał. Ktoś napisał ze nie ma szkoleń. To jak nowy pracownik jest wprowadzany? Na hura ?? Bo to dziwne jednak xD
Tak właśnie piszą???? szkolenia są znajomy miał dodatkowe na CNC, z tego co wiem mieli też na wózki widłowe i stanowiskowe ale to trzeba zapytać przy składaniu CV
I firma płaci czy jakoś pracownika obciążają? Bo często też bywa tak że podpisuje się lojalkę że nie odejdzie się przez ileś czasu żeby nie wykorzystywać firmy na szkolenia
Ludzie często z tej firmy odchodzą? Trochę tu było tego niezadowolenia z najniższej krajowej na przykład. A zamiast odpisać że przecież zakład daje duże podwyżki i stara się żeby ludziom dobrze się tu pracowało to pisze tu jakiś stały bywalec forum że idź szukaj gdzie indziej roboty jak ci tak źle. No chyba że nie ma tu podwyżek i faktycznie płacą najniższą?
Zawsze będzie jakieś niezadowolenie… jeśli chodzi o wypłatę podwyżki są premię są urlopy są… myślę że stawki są naprawdę spoko ale to moje zdanie po tym jak pracowałem w innych firmach. Jeśli ktoś potrzebuje wolne albo wyjść wcześniej też nigdy problemu nie było. Praca nie jest ciężka dla mnie spoko ale zawsze mogło by być lepiej.
Aaa najważniejsze wypłata zawsze terminowo i zaliczki co dwa tyg dla tych co potrzebują. Dla mnie tak no jest wygodnie
Okej, ciekawe jest to, że piszecie o serio słabych warunkach a przy tym jak dobrze widzę firma z 15 lat sobie jakoś działa. Jako mogłoby to być możliwe gdyby serio było aż tak źle? Jest jakaś druga strona medalu, której tu nie chwalicie?
Firma Jarosław Kiepura Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Jardrew poszukiwała jakiś czas temu pracowników na stanowisko Dozorca. Czy jest ktoś, kto otrzymał tę pracę? Czy organizowane są tam szkolenia podnoszące kompetencje?
Firma nie płaci urlopów, pensja - najniższa krajowa, nie ubezpieczają od razu po przyjęciu do pracy lub ubezpieczają na 1/4 etatu pracodawcy wymagają pracy w soboty za które nie ma dodatkowej płacy, premia (200 zł. za miesiąc) jest po przepracowaniu 200 godzin czyli praktycznie wszystkie soboty należałoby pracować.
Niezgadzam się z powyższa opinią. Aktualnie pracuję w tej firmie jestem zadowolona z zarobków i wypłat co 2 tygodnie. Polecam jeśli ktoś szuka uczciwego pracodawcy i fajnej atmosfery polecam.
Zależy od stanowiska. Szkolenia też robili za darmo na wózki widłowe.
A.k zapomniałaś dodać że jeżeli przeniesiesz się do innej pracy to nie pozwolą ci zabrać zaświadczenia o kursie pomimo że zdalas egzamin a przecież to było z dofinansowania unijnego. Tyle w temacie
Ani za soboty, ani za urlopy
Jak się pracuje w Jarosław Kiepura Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Jardrew?
Zobacz opinie na temat firmy Jarosław Kiepura Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Jardrew tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jarosław Kiepura Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Jardrew?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!