Stanowisko Analityk ds. rozwoju technicznego.... - czy ktos moze podać widelki wynagrodzenia chociaz
Aplikowałam na 2 stanowiska i w przypadku obu - odbyłam 2 rzetelne i profesjonalne rozmowy kwalifikacyjne. Ale na tym niestety rzetelność się kończy, a zwłaszcza profesjonalizm, ponieważ w trybie błyskawicznym mój obecny pracodawca został poinformowany o moich rekrutacjach - widać mocną więź w relacjach Stryków-Pabianice i ciągłe powiązania niczym w jakiejś (usunięte przez administratora) Oczywiście nie udało się, ale chyba absolutnie nie żałuję, gdyż odchodząc z obecnej pracy nie chcę, aby dawny pracodawca miał wpływ na moją karierę w nowej firmie. Chyba nie po to dokonuje się zmiany. ????
Pani z HR z Adamedu obrażona na to, że nie poszedłem od razu na badania medycyny pracy od razu wrzuca ludzi do bazy osób niechcianych, persona non grata. Trochę ogłady, to że potraficie obsługiwać fax nie robi z was królowymi życia. Powodzenia z Ukrami :-)
Przyszedł nowy rok a nie widzę żadnych opinii dotyczących tamtych odejść z produkcji sprzed miesięcy. Jak teraz wygląda sytuacja? W tym roku przyszły już nowe osoby? i czy warunki pracy jakkolwiek się zmieniły?
Na początku czerwca zapowiedziana była fala odejść na produkcji, z tego co widzę jest teraz wrzesień, wiec w zasadzie jak sytuacja wygląda? nikt niczego nie pisał. A jeśli już była mowa o jakichś odejściach to jakie braki obecnie występują? aplikował ktoś niedawno i wie cos więcej? W jaki sposób prowadzone są rozmowy?
Hej, czy ktoś wie dlaczego w Pabianicach z adamedu wyleciało ponoć 80 osób?
"ponoć"? Skąd przynosisz takie wieści? i czy po takim czasie coś więcej o tym wiadomo? faktycznie doszło do jakiś odejść czy to tylko plotka? ile ostatecznie miałoby być?
pytanie na ile zatrudnionych, zawsze warto znać proporcje, o powodach już nie wspomnę przy tym. Dostałeś info jedynie o ich liczbie? A co z pozostałymi warunkami w firmie?
Mamy czerwiec do 25 maja mieli podać co i jak z podwyżkami. Wiemy już, że szykuje się fala odejść z produkcji. Na wyższych szczeblach od paru miesięcy spora ilość rezygnacji. (usunięte przez administratora)
Praca na 3 zmiany,w jakich godzinach się odbywa?
Godzin nikt co prawda jeszcze nie podał ale ja od razu ciekawa bym była czy trzeba w schemacie robić czy jest może szansa aby elastycznie się ugadać? Np., same zmiany z rana jeśli ktoś by chciał same popołudniówki? Idą tu na rękę?
Proszę o informację z którego miejsca w Łodzi odjeżdża bus dowożący pracowników do pracy. Chodzi głównie o ranną zmianę.
wie ktoś coś na temat jakiś aktualnych praktyk tutaj? Szukam czegoś w okolicy i tu by mi bardzo pasowało. Ktoś może był niedawno i dałby znać jak to wygląda od środka? Jak z warunkami i czy generalnie warto?
Witam ile dają na start nowym ja jako doswiadczony w branży mam 5 lat obsługi maszyn ima i ulhman. Jestem operatorem techicznym i duża znajomością maszyn.
Cześć. Czy ktoś z Was pracował w dziale technicznym w Pabianicach? Jak wygląda praca, atmosfera w dziale i kwestia finansową? Będę wdzięczna za każdą informację :)
Witam, Pracuje w inne firmie farmaceutycznej. Mamy owoce, kawę, mleko, obiady i zero problemu z urlopem. Warto zmienić ? Wysłałem CV z ciekawości. Może uda się złapać większa podstawę. Mam duże doświadczenie.
Rozczarowanie wielkie . Jako nowy pracownik czuje frustrację już na samym początku. Brak wprowadzenia w środowisko pracy. Warunki jak na 21 wiek przypominają zeszłą epokę . Dzielenie się wiedzą z nowymi pracownikami przychodzi z trudem. Załatwianie spraw to istna droga przez mękę i wymaga odszukania właściwych osób co nie jest łatwe . Duża rotacja pracowników. Przez funkcjonowanie kilku lokalizacji magazynowych wymuszonych brakiem miejsca ,proces bardzo zapętlony i niepotrzebne ruchy angazuje.Wprowadzenie uproszczeń i ułatwień wydaje się niemożliwe lub trudne . Współpraca między działami wymaga poprawy widać psychologię lub brak chęci do zmian.
Jakie macie opcje etatów w firmie?
Ponieważ ogłaszają się i chcą zatrudniać ludzi, to zdecydowałem się napisać coś o Adamedzie. Nie wiem jak w innych oddziałach, ale w Ksawerowie panuje totalny haos, bierze się z tąd, że na stanowiskach kierowniczych w większości zatrudniani są ludzie nie mający bladego pojęcia o tym co mają robić w swojej pracy - zlepek ludzi którzy widzą tylko profity ze stanowisk kierowniczych a nie obowiązki. Jeśli masz swój honor i mocne nerwy to przeżyjesz jak ja 10 lat, ale w końcu pojmiesz że tak naprawdę to straciłeś kupę czasu łudząc się nadzieją że będzie normalnie... Nagminnym procederem jest zrzucanie wszystkich obowiązków "z góry na dół" nie ma co się temu dziwić, ludzie na "na górze" nie błyszczą wiedzą - ewentualnie cwaniactwem i chamstwem. Tak więc jeśli pracujesz w dolnych szeregach firmy to będziesz miał na barkach coraz więcej roboty, za którą pieniądze bierze kto inny. Szkolenia - kiedyś tak, teraz wszystkie fundusze są skutecznie hamowane - Adamed kupił Polfę Pabianice i zasób osobowy w tej chwili ma ogromny, wolą brać ludzi z Polfy z wątpliwymi umiejętnościami niż inwestować w swoich pracowników, plan taki sobie bo Tamci z kolei nie utożsamiają się z firmą i udają że pracują. Podwyżki - przez 8 lat czegoś takiego nie doświadczyłem... za to co roku (od siedmiu lat) w lutym wmawiają że podwyżka będzie po zamknięciu budżetu. Budżet się zamyka a podwyżki są przesunięte "na za rok". Premie - kiedyś comiesięczne, potem cokwartalne, później półroczne, jak odchodziłem to były roczne - ale wysokość tej premii, przy spełnieniu wszystkich założeń kierownictwa (włącznie z trzymaniem palca w d...e) jest śmieszna i niewarta zachodu jeśli ma się honor. Ludzie - na produkcji super, ale coraz bardziej dają po sobie poznać piętno zachowań "góry". Oczywiście słowami kluczowymi są: kryzys i oszczędności - jakkolwiek się to ma do farmacji... Były techniki "lean" - wprowa
Jak się pracuje w Zakład Farmaceutyczny Adamed Pharma S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Farmaceutyczny Adamed Pharma S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Farmaceutyczny Adamed Pharma S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!