Opinie o ROLPEK 2 w Strzegom

Na podstawie 40 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie ROLPEK 2. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie ROLPEK 2 na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Masarnie - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ROLPEK 2 w Strzegom

jubilat32

Umowa o dzieło później zlecenie. Nie bardzo chcą dawać umowę o pracę. nadgodziny to zależy też na jakim dziale pracujesz. Inni mają braki i ściągają im to z urlopów. A co niektórzy rypią nadgodziny tak że brakuje czasu na sen. Nie wiem czy coś się zmieniło ale niezły był tam bajzel. wszyscy zapierniczają tak samo i polacy i ukraińcy tylko ci drudzy nieźle też kombinują. Szczerze nie polecam.

rolpek2

fikus - 2012-02-20 22:34:28 Firma którą należy omijać z daleka.....angielska produkcja( a raczej (usunięte przez administratora) ) litewska dyrektorka( z nazwy ) ukraińscy niewolnicy( ! ) tak zgadza się ale prace dają choc jak autor napisał do anglii przez klawiszkę litewską nadzorowane a ze " ukraincy i polacy pracuja " bo im nada niestety czas taki i rabotaja.....

niezyczliwy ocym litwinkom

MIKI - 2012-05-08 17:53:32 Witam, mam takie pytanie odnośnie pracy w Rolpeku. Czy to jest normalne by człowiek tam pracował nie otrzymawszy nawet umowy na okres próbny i musiał zostawać po godzinach? Kilka dni temu zanim tam zdecydowałam pójść czytałam na temat tego zakładu że tam jest 40godzin pracy tygodniowo wiec nadgodziny się nie mieszczą w tej 40 tak samo jak i sobota. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć więcej na temat tego zakładu? to mój e-mail aby ułatwić kontakt: katarzyna.kolodziej@spoko.pltak to jest jedyny organ w naszym kraju 'moze nie jedyny' jeszcze ale jednak az głowa boli godz pracy od pon do piatku i sobota i niedziela po 12 H to sporo ponad ..... a co dalejk nie wiem PIH nie daje rady

MIKI

pozytywnaneutralnanegatywna
Czy zechciałbyś podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie ROLPEK 2? Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego? Jaką umowę proponuje firma na stanowisku MECHANIK DZIAŁU TECHNICZNEGO?
mARIANNA23

rolpek to (usunięte przez administratora) ,ludzie są wykorzystywani,płacą najniszą krajową, (usunięte przez moderatora),tam ściągają z zagranicy ludzi i płacąim 400 lub 600 zł miesięcznie,

fikus

anonimka

Nie polecam tej firmy!!!Notoryczne wykorzystywanie pracowników. Kto by widział by dzis w świeto do pracy iść. Brak jakiekkolwiek kontroli z zewnątrz.Nie przestrzegany prawnie czas pracy.ludzie pracuja po kilkanascie dni pod rząd ,co niedziele,

Nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o ROLPEK 2 - Strzegom

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w ROLPEK 2?

Zobacz opinie na temat firmy ROLPEK 2 tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w ROLPEK 2?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)