Wcześniej ktoś zasugerował dobra atmosferę ale niestety nie widzę odniesienia od osoby zatrudnionej. Można wierzyc ze taka właśnie jest? Co z zarobkami przy tym?
Jestem bardzo zadowolona z usług Firmy Exitus. Pogrzeb mojej mamy był wręcz cudownie obsłużony. Pełny profesjonalizm !!!
Zakład w pełni profesjonalny. Polecam z czystym sumieniem byli po prostu idealni !!!!
Polecam Pracownicy zakładu bardzo kompetentni i pomocni na każdym kroku. Mogłam wraz z rodziną w pełni uczestniczyć w uroczystości wiedząc, że Exitus jest z nami.
Żona ,córki i syn zmarłego Śp. Tadeusza Ługowskiego składają serdeczne podziękowania wszystkim pracownikom firmy pogrzebowej Exitus za życzliwą i profesjonalną obsługę pogrzebu.
Polecam w pełni profesjonalny zakład pogrzebowy. Byli pomocni na każdym etapie organizacji pogrzebu za co bardzo dziękuje.
Cena nie gra roli.
Polecam z całego serca. Cała rodzina zachwycona jakością wykonanych usług. Pełen profesjonalizm,
Hmm wasze opinie są raczej pozytywne, ale ktoś wspomniał że właściciel jest arogancki :( Co sądzą pracownicy? Faktycznie tak jest, czy po prostu ktoś tak odczuł tylko?
Jakiś czas temu pisałam pozytywną opinie o firmie Exitus. Miałam przy tej okazji osobiście poznać właścicielka, który był bardzo pomocny przy załatwianiu formalności szczególnie przy ustalaniu terminów pogrzebu.
Bardzo dziękuje właścicielowi i pracownikom firmy Exitus za organizacje pogrzebu. Polecam !!!
Zakład godny polecenia. Po wyjściu z biura musiałam tylko załatwić sprawy w zarządzie cmentarzy. Wszystkim zajął się Exitus. Kompleksowa usługa na najwyższym poziomie.
Niestety pomimo zapewnień, obsługa na średnim poziomie. Właściciel bardzo arogancki. Gdyby nie to, że już zaczęliśmy przygotowania to zrezygnowałabym z ich usług. Nekrolog z literówką (dopiero po upomnieniu nastąpiła zmiana), zdjęcie Zmarłej dotarło pod koniec mszy, zwyczajnie o nim zapomnieli. Problem z zasiłkiem pogrzebowym, tłumaczenie, że teraz nie da się upoważnić firmy pogrzebowej do jego odebrania bo podobno RODO im utrudnia procedurę. Mieli "udzielić fachowej pomocy i sprawnie zorganizować pogrzeb", ale tak nie było. Przy drugim spotkaniu odnośnie ceremonii, Właściciel na mnie nakrzyczał, coś nieprawdopodobnego, coś czego totalnie nie spodziewałam się w tamtym momencie. Nie polecam!, pomimo że kontakt telefoniczny i pierwsze spotkanie w domu pogrzebowym były obiecujące.
Witam Wybraliśmy z rodziną firmę na podstawie opinii i mamy na tą chwile całkiem inne wrażenie niż pani i oby tak było do końca ponieważ jesteśmy jeszcze przed pogrzebem, ale co do ZUS to faktycznie mają racje iż RODO utrudniło firmom załatwienie formalności. Dzisiaj składając dokumenty w ZUS właśnie to usłyszeliśmy od pani przyjmującej dokumenty. Na tą chwile wszystko super ze strony firmy EXITUS.
Jesteśmy po uroczystościach i bardzo wdzięczni firmie Exitus za wszystko co dla nas zrobili. Poziom usług naprawdę na najwyższym poziomie.
Bardzo dziękuje właścicielowi i pracownikom Firmy Exitus, którzy byli tak bardzo pomocni w organizacji pogrzebu mojego brata. Pełen profesjonalizm. Dziękuje i życzę wszystkiego co najlepsze.
Najwyższy poziom !!! Dziękuje za wszystko
Firma Exitus spełniła wszystkie nasze oczekiwania ???? Dziękujemy
Exitus to firma świadcząca usługi na najwyższym poziomie, pracownicy na każdym etapie pomocni i życzliwi. Jeśli ktoś ma potrzebę to polecam z całego serca.
????????????Najwyższy poziom usług pogrzebowych. Dziękuje
Zleciłem kremację i obsługę pogrzebu z urną. W Exitusie doradzono mi czterech panów do obsługi co mnie zdziwiło i wydawało mi się zbędne. Jednak zdałem się na doświadczenie firmy. Okazało się, że każdy z panów był potrzebny. Dziękuje za profesjonalizm ???? tak trzymać.
Jak wygląda praca pracownika biurowego w takim specyficznym miejscu?
Firma którą obserwowałam od dawna, ale nie dawno musiałam skorzystać. Tak jak oczekiwałam i czego się spodziewałam profesjonalizm na najwyższym poziomie. Duży szacunek za to co robią. Jeśli ktoś będzie musiał skorzystać z tego rodzaju usług to polecam.
Super obsługa pełny profesjonalizm wielki szacun dla całej firmy gorąco polecam
Jak się pracuje w Exitus Zakład Pogrzebowy Andrzej Bielecki?
Zobacz opinie na temat firmy Exitus Zakład Pogrzebowy Andrzej Bielecki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Exitus Zakład Pogrzebowy Andrzej Bielecki?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!