Te ogłoszenie z grudnia dla pomocnika na budowie, hydraulika i operatora już wygasło... Wiecie coś, czy firma będzie znów zatrudniać i jakie zarobki operatora? Mąż chce do Suwałk dojeżdżać do pracy, rzekomo zarobki u Was wyższe :)
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Podlaskie Przedsiębiorstwo Sanitarne Mariusz Truchan?
Jakie wartości są cenione w Podlaskie Przedsiębiorstwo Sanitarne Mariusz Truchan?
Pracowitość Lojalność ... Elastyczność ... Samodzielność / Praca zespołowa. ... Odpowiedzialność ... Komunikatywność POZDRAWIAM
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Podlaskie Przedsiębiorstwo Sanitarne Mariusz Truchan?
Dzień dobry, pracujemy w dniach od poniedziałku do piątko,w godzinach od 6:00 do 15:30. Wszystkie soboty wole.
Fakt dużo prywaty ale byłem zadowolony z pracy tam.
Niepokojące informacje podajecie, miałem zamiar starać się o prace w firmie.
Trochę niepokojące opinie a ponieważ chciałem składać cv to muszę przemyśleć.
UWAGA na tego pana , trochę niesłowny i wszystko trzeba mieć na piśmie
Jak poznać prawdę o firmie Truchan Mariusz Przedsiębiorstwo Sanitarne zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?