Opinie o Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski w Inowrocław

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski w Inowrocław

Paweł

Pracuję w tej firmie od 3 lat i nigdy nie miałem problemów z pieniędzmi lub relacjami z biurem czy szefem. Wiadomo że ludzie zawsze wytkną same negatywy a pozytyw już sie nie liczy. Nazwiedzałem różnych firm kurierskich itp i powiem tylko tyle że nie jest tak źle jak tu wypisują ci którzy popracowali miesiąc i zawineli kite... Jak sie starasz i ci zależy to zostanie docenione...

paula
@Paweł

Nawet jak ta sobota jest ok płatna to nie znaczy ze przymusowa? Jeśli partner odmowi nie będzie miał problemów? mam nadzieję ze na urlopy też nie kręcą nosem

Paweł

jajo
@Paweł

Ooo skoro jesteś w stanie porównać pracę w tym miejscu z innymi firmami kurierskimi to na jakie zarobki można tu liczyć??? Nieważne dla mnie relacje, tylko kasa mnie interesuje :p Liczę na to, że można być zadowolonym z wypłaty skoro piszesz ze jak się człowiek stara to zostaje doceniony . Czekam na szczegóły:d

Paweł Nowy wpis
@jajo

Jajo.. nie od razu Warszawe zbudowali. 5,5 kola na start mozna na pewno dogadac... posiedzisz dluzej, dasz sie poznac i pokazesz co umiesz to mozna prowadzic rozmowy bo szef nie jest dziad-trans jak w niektorych firmach. Ale trzeba miec na uwadze ze robota lekka nie jest.

fifek Nowy wpis
@Paweł

Duzo nadgodzin? Albo praca w weekendy? Od biedy mozna sie skusic, o ile jest mozliwosc wyboru. Pytanie tylko, czy dużo mozna taką dodatkową pracą dorobić.

Paweł Nowy wpis
@fifek

Fifek tej pracy na pewno nie da sie nazwac dodatkowa bo jest to czas nienormatywny tzn jednego dnia krocej innego dluzej ale zazwyczaj dluzej bo 10 godzin to tak standardowo. Od pnd do piatku weekendy wolne. Czasami sobota wpada i wtedy extra platne 100% ale to rzadkosc...

paula Nowy wpis

@odradzam każdemu

Odradzam każdemu pracy tam. Wytrzymałem miesiąc. Zaczynajac od początku: poszedłem do pracy, na początek 10 dni próbnych, oczywiście umowa ustna, praca z innym kierowcą, Ty siedzisz i tylko obserwujesz - kończyliśmy ok 14/15 zaczynając od 5 rano. Na początku zapowiadało się dobrze. Szkolenie miało być płatne normalnie i za cały miesiąc miałem dostać taką kwotę do wypłaty na jaką umówiłem się z szefem. Po podpisaniu umowy o pracę dostałem własne trasy i tu zaczęły się schody - pracowałem od 5 do 18/19/20. Dostawałem same najgorsze trasy podczas gdy starzy pracownicy kończyli pracę o 13. Żart. Podpisując umowę z tą firmą masz odpowiedzialność za wszystko - ZA SAMOCHÓD, za pieniądze, za towary. Rano KIEROWCA liczy towar i sam go ładuje. Od kiedy kierowca jest magazynierem? Mało tego - jak coś ci się nie zgadza i źle policzysz to MUSISZ ZA TO ZAPŁACIĆ. Generalnie jesteś odpowiedzialny za wszystko. Auta są popsute, lusterka odpadają a pływaki w baku są uszkodzone i samochód staje ci w połowie drogi z niewiadomych przyczyn. Naprawdę jeżeli się szanujesz to nie idź tam do pracy. Nie wróciłbym za żadne pieniądze. Dodatkowo jeszcze na sam koniec (usunięte przez administratora) mnie i za dni próbne przelali mi najniższą krajową zamiast kwoty, na którą się umawialiśmy. Ta firma to jakiś żart, młodych kierowców najlepiej wykorzystać i jeszcze im nie zapłacić. Nikt nie jest wołem do roboty. Szanujcie się ludzie.

Aleksandra
@@odradzam każdemu

Po jakim czasie dostałeś umowę o pracę, po tych 10 dniach próbnych o których napisałeś? Może jednak na plus coś znajdziesz, ludzie to już spory pozytyw, więc może kontakty między pracownikami jednak spoko?

Waldek

No i co, polaliscie firmę hejtem a i tak sobie dalej działa. to może aż tak nie było do czego sie doczepiać? Dobrze jest sie rozeznać w zarobkach. na podwyżki nie żałowali?

Maria

Ludzie na forum jeszcze parę lat temu mocno skarżyli się na szefa. To wszystko wygląda dość niepokojąco. :/ Dalej pracownicy mają taki sam stosunek co do szefa? Czy cokolwiek się zmieniło na lepsze czy raczej nie ma na co liczyć?

@Maria

Daj sobie spokój z Robertem tym dziadem bez zasad

@Maria

Nie przez przypadek użyłem w nicku słowa (usunięte przez administratora) . Jeżeli istnieje piekło to za podejście p. Roberta do pracowników czeka na niego z szeroko otwartą bramą . Nie ,nie i jeszcze raz NIE IDŹ TAM!

Ma
@Maria

Nic się nie polepszyło urlopu 10 dni z problemami a co z resztą urlopu (usunięte przez administratora)

Aplikowałeś do firmy Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
Robert

Niech zrobi prawo jazdy, a potem niech zajmie się transportem !

Bogdan

Lepiej kupić sobie skrzynkę piwa i zostać w domu niż u CYGANA pracować...

???

@Praco a z jakich powodów ucina wypłaty?

Praco

U tego typa jak zaczynasz pracować to możesz odrazu iść po kredyt. Zero szacunku do ludzi. Nigdy sam nie pracował to nie wie jak to jest. Każda wypłata ucieta i bez honoru gość. (usunięte przez administratora) Inspektor pracy powinien się zająć tą firmą. (usunięte przez administratora)

Przemek

Niepokojące wpisy znalazły się na forum. Często łatwo przychodzi oskarżanie bezpodstawne.

Rogacz
@Przemek

Bezpodstawne? A kim ty w ogole jestes? I powiedz mi ile dostaw towaru masz za soba?

Pietia
@Rogacz

Przemek należy do elity więc myślę że jego ocena jest subiektywna.

Pietia

Nie polecam pracy w firmach p. Wojciechowskich. Zero szacunku do pracowników. Ludzie są zwalniani z dnia na dzień bez podanie powodu. Robert Wojciechowski i syn Dawid strasznie aroganccy w stosunku do personelu, który traktują jak (usunięte przez administratora) Ludzi zatrudniają na czarno tak jak obcokrajowców ze wschodu. Żądają dyspozycyjności przez 24h nie licząc się z prywatnym życiem załogi. O pensję trzeba się wiele dni prosić - zresztą nie wypłacają jej nigdy w całości. Myślą o sobie że są panami świata. Proszę ich firmy omijać z daleka. Nie chcę być wulgarny więc powiem- NIE POLECAM.

Kali

Czy to prawda że Pan Wojciechowski jest wyzyskiwaczem?

Mario

Chyba jakiś desperat na kredycie będzie tam pracować... Nikt normalny zapewne nie. Ładną opinie na Inowrocławiu ma ta firma.

Kierowca

Dajcie spokój sobie z tym typem. Zwykły przekręt z tego Roberta. Okrada i nie szanuje ludzi totalnie. Omijać szerokim łukiem takich. (usunięte przez administratora) i tyle w temacie...

Lekko RYSIU

Ten cały szef tego (usunięte przez administratora) to zwykły (usunięte przez administratora) i tchórz. Człowiek bez twarzy oraz zasad. Nadaje się ewentualnie do tarcia chrzanu.

ROGACZ
@Lekko RYSIU

Do niemiec z nim na ogorki frajerem (usunięte przez administratora)

Rogacz

Najgorsza firma w jakiej miałem okazję pracować... sama praca nie jest zła ale podejście pracodawcy do pracownika jest karygodne brak umowy jakiejkolwiek pieniądze dużo za niskie dużo godzin pracy nie polecam nikomu o zdrowym rozsadku

admin

Wiecie czy firma Wojciechowscy S.C. Firma Handlowo-Usługowa Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski organizuje na czas wakacji staże lub praktyki dla studentów? Czy ciężko jest się na nie dostać? Czekamy na Twoją opinię!

Zostaw merytoryczną opinię o Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - Inowrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski?

Zobacz opinie na temat firmy Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Firma Handlowo-Usługowa SC Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski
  • Solankowa 2