rok temu pisali o zarobkach kierowców, które mieściły się w widełkach 2,6 do 4,5 tys. w zależności od nadgodzin. Pisali także o nieczęstych podwyżkach... zastanawiam się czy jakkolwiek po nowym roku teraz stawki te podskoczyły? jeśli chodzi o nadgodziny to jak one obecnie wypadają, czy są tylko dla chętnych i jak za nie płacą?
Dla Kobiety stanowisko kierowcy troszkę chyba za ciężkie trzeba np sporo towaru ponosić do sklepów
Czy w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Polpor Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
Może tak ale nie mam takiej wiedzy.
@Byly pracownik max 15%? A to zazwyczaj ile?
Rożnie kwestia humoru dyrektora ewentualnie tego czy robisz "nadgodziny" za normalna stawke godzinowa i jakie normy robisz na nocce
W firmie chyba nikt nie zarabia mniej jak 2400zl. Kierowców zarabki są między 2600 - 4500, zależy od ilości nadgodzin. Magazynierzy od 2400 - 3500, w skład czego wchodzą 3 rodzaje premii i ewentualne nadgodziny. Pracodawca to bardzo miły i wyrozumiały człowiek. Pieniążki zawsze są na czas. W firmie ogólnie narzeka się na wysokość pensji, bo każdy chce więcej. Podwyżki są bardzo rzadko, a życie przecież cały czas drożeje.
nie wiem kto pisze takie opinie o PPH POLPOR ale chyba ludzie nieroby, bo nigdy POLPOR nie płacił nanjniższej krajowej, zawsze na początek jest umowa oczywiście najniższej krajowej ale minimum 15% premii i za wszystkie nadgodziny wypłaca na czas .Poza tym Dyrektor firmy .jest osobą wybitnie spokojną i wyrozumiałą .Jeżeli chodzi o osoby którym się nie podobała tam praca to pewnie totalne( lenie i narzekacze albo ćpuny i alkocholicy ) jak ktoś jest sumienny i pracowity to można zarobić podam przykład leń pracowity.leń-1500 i narzeka, pracowity około 4000 na magazynie sory ale nie wnikam w zarobki kierowców.Faktycznie jest tak jak opisał ktoś 2 tygodni nocek 1 i 2 ale można się dogadać
Tak zgadza sie dostaniesz maksymalnie najnizsza krajowa oraz max 15%premi. Za nadgodziny masz placone jak za normalne godziny co jest nie zgodne z kodeksem pracy. Praca w sobote to samo powinny byc 50 badz setki. Jak na 2 tyg nocek w miesiacu zarobic 2100-2200 netto. Oczywiscie o podwyzce mozna zapomiec poniewaz klasycznie nikt nie zarabia tylko doklada do interesu.
Bardzo różnie piszecie o firmie. Mam zamiar składać cv i teraz się zastanawiam.
Proszę o opinie firmy polpor ? Zaproponowali mi pracę jako kierowca.
firma krzak nie polecam chyba ze ktos lubi pracowac na nocki a dokladnie 2 tygodnie nocek potem jedynka i dwojka za najnizsza krajowa to pozdrawiam :)
Praca tam to farsa. Za nadgodziny nie płacą. Wynagrodzenie to niajniższa krajowa. Non stop rotacja kadry i ciagłe nażekanie właścicela. Firma ma się ku końcowi.
Jak wyglądają nadgodziny w firmie Polpor Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe ? Jest łatwo pracować w firmie czy trzeba zostawać po godzinach? Podziel się z nami swoją opinią!