Opinie o PHU Sadamet Adam Solarczyk w Bydgoszcz

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy PHU Sadamet Adam Solarczyk. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w PHU Sadamet Adam Solarczyk o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PHU Sadamet Adam Solarczyk w Bydgoszcz

bąku

To ci młodzi, naiwni których podobno łatwo wykorzystując mogą opowiedzieć jak praca wygląda z ich perspektywy? :D smieszy mnie troche takie jechanie po kimś w komentarzach ze chce tu pracować, przecież to wolny wybór, po co taka krytyka

lidka
@Gringo

Ok zawsze coś. A na tej umowie o pracę będzie minimalna z opcja na późniejsze podwyżki? jak to wygląda?

Roman

Czemu nikt się nie wypowie czemu pracuje w tej firmie? Może się mylę ale nie przypuszczam żeby cała firma to był właściciel jego rodzina i znajomi. A skoro tak tu niby traktowano pracowników zwolnieniami gdy się rozchorowali to jaka logika pracować w takiej firmie?

Xxx
@Przemysław

No taki test... niech ktoś przyjdzie tam np. jutro i zapamięta twarze sprzedawców i potem niech przyjdzie za 3 miesiące lub pół roku haha

anonim Nowy wpis

Kinia Nowy wpis

Mogą sobie usuwać tak po prostu komentarze? Chyba ze były mocno wulgarne i niezgodne z regulaminem???? Możesz coś napisać co w nich było? Może nie usuną …

Roman

Ryszard

Czyli dają chociaż szanse swiezakom i może chociaż przeszkolą. Sa wtedy bardzo wymagający?

Ulisses
@Ryszard

Haha te opinie na bank pisze kaska a nie jakis Ryszard bo na siłę chcą opinie o tej firmę podbudować. No dają taką szanse, że taki młody przychodzi, porobi miesiąc lub dwa i odchodzi bo widzi jaki to syyf. Współczuję temu co musi remanent robić w tej firmie.

witek
@Ulisses

no nie wiem. tak narzekacie od syfów ich wyzywanie, niby latami sie to ciągnie a wciąż maja chętnych i ludzie tu pracują. narzekają ci którzy do takiej roboty sie nie podpasowali po prostu?

Przemysław Nowy wpis

a tam strzelac z ucha, dosłownie każdy tak nie może, nie robcie sobie jaj. Po prostu staż pracy doceniają i warto trochę przetrzymać ?

Xxx Nowy wpis
@Przemysław

bąku

@bąku

Najniższa krajowa, ciągle nic się nie zgadza w asortymencie, klienci co przychodzą tylko pogadać i zawracać dpe, plusem jest jedna zmiana.

Kot
@Gringo

Zachęcająco to jednak nie zabrzmiało… a jeśli już ci klienci chodzą i zwracają ci gitare to masz coś więcej z chłopakiem obsługi czy jednak nie musisz sie aż tak starać?

@Kot

Chodzi ci czy dostajesz większą wypłatę od ilości sprzedanych rzeczy?

Nati
@Gringo

No tak. Przydałaby by się prowizja albo premia żeby nie jechać tylko na podstawie. Sama minimalna bez szansy na więcej doprowadziłaby mnie chyba do depresji.

@Nati

No to tam jest tylko goła wypłata

Mery
@Gringo

Słabo. dadzą chociaż umowę o prace czy leci się cały czas na śmieciówkach?

@Mery

Umowa o pracę jest.

lidka

Mania

Te opisy atmosfery z kiedyś faktycznie nie zachęcają jednak każdy ma szanse na poprawę. Tu z warunkami na plus coś ruszyło czy raczej niepotrzebnie sie interesuje?

@Mania

Znajomy tam robił na przyjęciu towaru i jako sprzedawca to w końcu się pochorował bo prawie ciągle przechodził z ciepłego pomieszczenia na zewnątrz to szefostwo mu podziękowało za współpracę kiedy wrócił z chorobowego... o i tyle się tam zmieniło.

Barbara
@4321

Ale to tak ma napisane w wypowiedzeniu że dziękujemy bo poszedłeś na L4? Jakoś nawet jak źle o jakiejś firmie piszą to nie chce mi się wierzyć. Przecież on z takim powodem może do sądu pracy iść. Moze poszedł?

Zdzisiek

I co to da jak realnie każdy wie jak jest. Nawet jak kogoś skuszą na rozmowę to i tak wyjdzie po kilku dniach roboty. To wystaczy kilka dni L4 i do widzenia bo aż strach chorować.

Martysia

Taaa ślepy by zauważył ze hejtu tu jest sporo np. o tym l4 czy o kierownictwie. Tyle ze mi sie wydaje ze wyolbrzymiacie mega bo malo konkretow tu pada. Przyklady jakies moze??

@Martysia

Tak jak pisałem ledwo pokaże się negatywna opinia i już "ktoś" na nią reaguje. Kaska czy jak tam ci na imię xD konkrety masz poniżej wypisane i to od wielu lat xD

Jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna w firmie PHU Sadamet Adam Solarczyk? Napisz o swoich odczuciach ze spotkania. Czy coś Cię zaskoczyło w oferowanych warunkach współpracy? Opowiedz nam o tym.
Ryszard

To nie pierwsza firma gdzie robią problem o l4 ale fajnie jakby zaangażowanie za to lepiej nagrodzili. O premie frekwencyjna nikt sie jeszcze nie kłócił? Może trzeba im zasugerować?

łuki

traktowanie stałych klientów poniżej wszelkiej krytyki ! ludzie od nich zależy w jakieś częsi was los

Bartek

Z pozytywów poznasz tam naprawdę fajnych pracowników, każdy z odmiena inny ale na swój sposó wporzątku, ciekawy i w dobrych cenach asortyment, dużo można się też tam nauczyć, ale jest tu wielkie Jedno ALE Szefostwo gdzie ma tak naprawdę gdzieś mają twoją pracę, przywiozanie, doświadxczenie, starania i szacunek do drugiej osoby, tak naprawdę z buta może Cb wyrzucić jeśli im się poprostu nie spodobasz, często nie mają racji a upierają się przy tym i chore jazdy się potem zaczynają, nawet nie probóuj np. podsunąć pomysłu albo z powiedzieć jedną prawde w ich oczy, mowa tu o Szefie Adamie i Pani Kasi Szefowej z księgowości, to nie są osoby z którymi można coś ustalać, jak oni się nie zmienią to te miejsce też się nie zmieni, pozdro

@Bartek

Niestety i pracownicy w tej firmie nie są w porządku bo donoszą szefostwu jeśli ktoś coś powie na szefa itd. firma stała się marnym żartem :)

@Bartek

No i jeszcze bardziej przychylnie szef patrzy na pracownika który kupuje coś z asortymentu i dzięki temu połowe wypłaty zostawia w sklepie. Hahahaha. Po prostu nie mogę z tej firmy.

Nie inaczej

SSS

Wszystko procentuje... podlizywanie się, (usunięte przez administratora) kupno tego szajsu z asortynentu, nie upominanie się o swoje. Ta firma to typowy januszex co powinnaś już wiedzieć po negatywnych komentarzach jakie pojawiają się tu od lat.

Denon

...a czemu inne januszexy działają? Bo jeszcze naiwni się trafiają albo ci co innej pracy znaleźć nie mogą lecz jest ich coraz mniej. Wszędzie brakuje ludzi... coraz więcej januszy kończy działalność . Ciągle widać na ulicach ogłoszenia "wynajmę lokal" itp.

Jaka jest kultura pracy w PHU Sadamet Adam Solarczyk?

@Pytanie

Szefostwo brak kultury jak to się mówi " słoma z butów wychodzi " zero szacunku do pracowników Nie polecam tam pracować a klientów to na każdym kroku w konia robia

Dingo

Komunistyczna firma. Klientow robią w konia niby rabatami na fakturach. Swoich pracowników traktują jak swoja własnością która nie ma nic do powiedzenia, jak ktoś jest mądrzejszy jest skreślony, paluszek w duoce trzeba trzymać prosto księżniczce szefowej której słoma z butów wychodzi , kasa tylko obiecywanie bo na konto co.innego. nie polecam jako klient i z opini pracownikow.

Dingo

To może inaczej Putinowska firma jak na tyle tempa jestes. A co.do tego co brałem chyba nie Twój interes na budowie dużo rzeczy jest potrzebny Pani Katarzyno

Weź kaśka się nie ośmieszaj.

Próbujesz znów pobudować opinie o tej żałosnej firmie poprzez pisanie tych pozytywnych komentarzy.

Klient

Bardzo niemiła obsluga. Strasznie zajeżdża buractwem. Byłem tam pierwszy i ostatni raz.

Tymon

...i dodam jeszcze, że na stronie sadametu nadal są ogłoszenia dotyczące poszukiwania kierowcy oraz magazyniera. Ludzie przychodzą zobaczą jaki to (usunięte przez administratora) i po miesiącu lub dwóch odchodzą bo znajdują coś lepszego.

Jacob

Jako były pracownik powiem tak. Ze strony właścicieli zero szacunku do pracowników. Szefowa Kasia ma przerost formy nad treścią, myśli że jeżeli komuś da pracę to może nim rządzić i dyrygowac. A o sobie ma takie mniemanie że nawet nie ma co dalej komentować. Szef to zadufany w sobie burak. Myśli że jest Panem i władcą oraz wie wszystko najlepiej. Kierownik??? Szkoda gadać zwykła horagiewka. Jeśli ktoś szanuje siebie jako człowieka to zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Moje sugestie dla Sadamet Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Adam Solarczyk: Jako były pracownik powiem tak. Ze strony właścicieli zero szacunku do pracowników. Szefowa Kasia ma przerost formy nad treścią, myśli że jeżeli komuś da pracę to może nim rządzić i dyrygowac. A o sobie ma takie mniemanie że nawet nie ma co dalej komentować. Szef to zadufany w sobie burak. Myśli że jest Panem i władcą oraz wie wszystko najlepiej. Kierownik??? Szkoda gadać zwykła horagiewka. Jeśli ktoś szanuje siebie jako człowieka to zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić podejście do pracownikow

@Jacob

jeżeli rzuca się cokolwiek w przestrzeń publiczną warto dać komuś tekst do sprawdzenia / chorągiewka / , albo zwrócić uwagę na czerwony szlaczek pod wyrazem bo to znaczy że coś nie tak :) i nie wstydźmy się swoich imion

Travers
@Jacob

Proszę zostawić Kasię w spokoju kiedyś była Barcisiem teraz jest Kasią, a to duży postęp lol.

Krysta
@Jacob

Nie zgadzam się z tą opinią, współpracuję z tą firmą od 15 lat, właściciele są sympatyczni, pracownicy i kadra biurowa również, może nie podobać się komuś , kto chciałby tylko przychodzić do pracy i patrzeć na swojego "smartfona " , a nie zajmować się obowiązkami pracownika. Gdyby właściciele byli bufonami , to by nie rozwinęli swojej firmy do takiego poziomu jaka jest obecnie. Nie można się tam zatrudnić , bo jest stała kadra i nikt z niej nie odchodzi i się nie zwalnia.

Tymon
@Krysta

...w ciągu dwóch miesięcy odeszło z tej firmy pięciu pracowników z różnych działów... oto jaka to "stała" kadra. Czekamy na kolejne "pochlebne" komenty pisane przez szefa.

Tymon645

Wystarczyła jedna negatywna opinia aby szefostwo już "minusowało" ową opinie. Widać jaki mają (usunięte przez administratora) kiedy ktoś o nich parę słów prawdy napisze haha.

Tymon645

Ta firma to żart. Stany produktów nie zgadzają się z tym co jest w komputerze i na magazynie. Ciągle braki w dostawach oraz niekompetentna kasjerka która nie wie co wpisuje w komputer. Pracownicy ciągle się zmieniają i przez to nie są pomocni ponieważ nie znają się na swym fachu. Doświadczony sprzedawca czy magazynier nigdy w takiej firmie się nie zatrudni ze względu na niskie wynagrodzenie jakie tam oferują. Szefostwo patrzy tylko na swój zysk i oferują klientom zamienniki które nie są nawet w połowie tak dobre jak oryginalne. Zaletą tej firmy jest jedna zmiana i to tyle. Nie polecam.

Kinga

Czy firma zapewnia dla pracowników płyny do dezynfekcji?

Klient

Bardzo mało pomocny dział handlowy oraz niemiła obsługa przez jednego pana z działu zakupów krajowych

Kupujący
@Klient

Tak Łukasz ewenement. Rzadko można spotkać mniej problematycznego i olewają ego kolesia niż on. Ciekawe jakie ma układy ze trzyma stołek

Norbert

Bardzo dobra firma, ludzie zadowoleni z pracy polecam jesli ktoś zna się na branży.

JA

Czyli widzę, że jest bez zmian. Pozdrawiam

jerzy

drodzy państwo jest wiele firm handlowych jednak bardzo mało tak nieprzyjemnych w kontaktach oraz w bezpośrednich relacjach a szkoda bo na zachodzie nie mieli by już klientów

Zostaw merytoryczną opinię o PHU Sadamet Adam Solarczyk - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w PHU Sadamet Adam Solarczyk?

Zobacz opinie na temat firmy PHU Sadamet Adam Solarczyk tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w PHU Sadamet Adam Solarczyk?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

PHU Sadamet Adam Solarczyk
  • Rozłogi 2