Opinie o Malchem Sp. z o.o. w Sułkowice

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Malchem Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Malchem Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Chemia przemysłowa - produkcja farb

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Malchem Sp. z o.o. w Sułkowice

Gal Anonim Nowy wpis

Jak dla mnie świetne miejsce pracy, akurat mi bardzo pasuje lokalizacja, dodatkowo to ostre szefostwo o którym piszecie właśnie jest w tym świetne - potrafi utrzymać tu porządek. Ze wszystkim idzie się dogadać. Pensja, wiadomo zawsze mogłaby być większa, ale jest całkiem przyzwoicie. Myślę że jak wszędzie są pracownicy którzy siedzą z przyzwyczajenia, ale może 2 a reszta po prostu chce. @Malchem

Sebastian Z. Nowy wpis

Serdecznie polecam pracodawcę , rzetelna firma dbająca o pracownika.

Renia Nowy wpis
@Sebastian Z.

Oczywiście umiesz konkretnie wypunktować, jak i o co dbają? Bo takie wpisy są tyle samo warte, co ogłoszenie tej firmy: oferujemy pracę w miłym zespole. I zero info poza tym :)

Sebastian Z. Nowy wpis
@Renia

Terminowość wynagrodzeń , benefity, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne , brak problemów z urlopem , bony świąteczne, elastyczny grafik.Uważam , że na okoliczne firmy to bardzo dbają.

Młody

Na olx jest ogłoszenie na referenta ds handlowych. Warto tu próbować czy po niezbyt ciekawych opiniach lepiej sobie odpuścić?

Renata
@Młody

A co tam wymagają od kandydatów? Stawkę jakąś podali? Może jak wysoka to warto aplikować?

Młody
@Renata

@Renata - ogłoszenie jak każde inne, z opisu wynika, że wszystko trzeba robić oprócz produkowania. Stawki nie podali.

Alfred

Po takich wpisach czlowiek nie wie co sobie pomyśleć.Iść czy nie iść oto jest pytanie ????

Agata
@Alfred

I co, jaka będzie Twoja decyzja? Swoją drogą skąd pomysł żeby tu pracować, ktoś polecił czy może trafiłeś poprzez ogłoszenie?

Czy w trakcie Twojej rozmowy kwalifikacyjnej w Malchem Sp. z o.o. rekruter przedstawił Ci możliwą kwotę wynagrodzenia? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są na stanowisku Laborant / Laborantka?
Renata

Widzę że dosyć negatywnie opisujecie tego pracodawcę. Nadal jest taka słaba atmosfera czy może coś się poprawiło teraz? I jak zarobki, nadal najniższa czy da się większą pensję wynegocjować?

Atrakcyjne wynagrodzenie

Tzn. najniższa krajowa z przyobiecaną premią która jest daleko za horyzontem.Można powiedzieć terror wprowadzany przez szefostwo,rygor niemalże jak w wojsku za komuny.W firmie pracuje trzy rodzaje ludzi:ci przez zasiedzenie którzy pamiętają jeszcze założyciela,oczywiście kapusie,rotacyjni którzy się przyjmą do pracy i rezygnują jak tylko się zorientują co tam się dzieje,a no i Nepalczycy.

życiowy

Nie mają tam szacunku do pracowników.

Katastrofa

Nie radzę nawet próbować pracy w tym obozie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Malchem Sp. z o.o. - Sułkowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Malchem Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Malchem Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Malchem Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Malchem Sp. z o.o.
  • Ogrodowa 2
    05-650 Sułkowice
  • NIP: 7970000688 REGON: 670528185 KRS: 0000119463
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)