Firma TWOJE OKNA jest jak najbardziej godna polecenia. Szybka, miła, fachowa obsługa, doskonały kontakt i doradztwo. Polecam
*****
Super ogarnięci pracownicy,pomogą, doradzą,bardzo profesjonalne podejście do tematu,nie znam się zupełnie, a teraz jestem na prostej z zakupem i montażem,dziękuję, mogę polecić na 100%
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę! Moja babcia trafiła do ich biura przypadkiem (przechodząc obok) potrzebowała pomocy przy swoim oknie. Nie zostawili jej samej sobie, Życzliwie, z uśmiechem i wyrozumiałością wysłuchali, pomogli (babcia z radością wspomina Panią Asię) Dlatego i ja się na nich zdecydowałam, przy budowie swojego domu i również się nie zawiodłam. naprawdę polecam
Okna i obsługa klienta zgodna z moimi oczekiwaniami również się nie zawiodłam i mogę polecić z czystym sumieniem.
Dawno nie spotkałam się z taką arogancją wobec klienta. Firma nierzetelna tydzień po zapisanym w umowie terminie brak kontaktu i informacji ze strony biura ,,kiedy,, okna będą wymieniane. Po licznych telefonach i prośbach ze strony klienta wreszcie firma Twoje Okna znajduje firmę zewnętrzną,której pracownicy do montażu przyjeżdżają po godzinach pracy i oświadczają klientowi ze są zmęczeni i nie przygotowani do pracy bez folii zabezpieczających , i odpowiednich narzędzi. Dużo można jeszcze pisać , ale do Państwa - klientów należy decyzja czy chcecie być obsłużeni ze standardami z PRL-u .
w pełni zgadzam się z tą opinią. nie wiem co stało się z tą firmą bo w zeszłym roku (2016) korzystaliśmy z usług tej firmy i wszystko było w jak najlepszym porządku - miła i fachowa obsługa, wszystko można było uzgodnić, a montażyści - super - mili, dokładni, robota wykonana czysto i fachowo. a teraz porażka na całej linii - w biurze atmosfera jest mega napięta, co jest wyczuwalne i wręcz odbija się na klientach, traktują klienta jak zło konieczne (???) - totalnie dziwne w dzisiejszych czasach kiedy o klienta się dba, zabiega i wręcz walczy... chyba im się w głowach poprzewracało a patrząc na opisy w zakładce "kontakt" na ich stronie www, gdzie są dane i opisy osób do kontaktu (Agata Safanów-Szefowa Wszystkich Szefów, Małgorzata Jacyna-Witt-Szefowa od Zadań Specjalnych, Joanna Pawłowska- Szefowa od Wszystkiego (są tacy), Katarzyna Safanów-Szefowa od Obsługi Internetu) należy wnioskować że także i w du..ch... no coż gdzie same szefowe a nie ma normalnych życzliwych klientowi pracowników tam firma leży... życzę im żeby się położyła całkiem a klientom żeby trafili na innych uczciwych usługodawców i wykonawców.
Ale stek kłamstw!!!! Tak wlasnie konkurencja obsmarowuje konkurencje. Anonimowo bo nikt nie moze sprawdzic a administrator na to pozwala.
tez zakupilem okna w tej firmie. drutexu. i nigdy wiecej. okna jakosc slaba 3 szybowe. montaz wygladal no ok ale sa nieszczelne...
Też prowadzę swój biznes i wiem jak łatwo obsmarować kogoś anonimowo. Konkurencja jest w stanie do wszystkiego się posunąć. Komu normalnemu chciałoby się tak wszystkich wymieniać z firmy.... Jak firma jest mała to każdy jest szefem do swoich zadań. Wielokrotnie miałam kontakt tą firmą i uważam, że gdyby to była prawda to by nie istnieli tak długo i w tak dobrej formie na rynku. Firma nigdzie się nie ogłasza bo ma klientów z polecenia. A to o czymś świadczy. Pozdrawiam i życzę firmie Twoje Okna i jej szefowym wszystkiego najlepszego. Jadwiga Z.
Panie, skąd w Panu taka nienawiść. Jestem często klientem i nigdy nie spotkałam się z sytuacją opisaną przez Pana. Podejrzewam, że to ma znamiona sporu politycznego. Nie muszę nikomu przedstawiać Pani Jacyny-Witt.
OOOO, ktoś nieźle się przygotował, żeby taki elaborat napisać. Jest śmieszne i mam nadzieję, że ktoś kto to czyta też się obśmieje.
jakie kłamstwa? wystarczy wejść na waszą stronę www i sobie poczytać. ja też to zauważyłem kiedy szukałem kontaktu do firmy. konkurencja nie ma celu by w taki sposób obsmarowywać Waszą firmę bo sami "dbacie" o swój PR w taki sposób... przecież klient napisał na początku postu że był zadowolony i dlatego do was wrócił. a potem się zdziwił... firma która dba o swój wizerunek zastanawia się nad przyczynami porażek i takich "złych" opinii w sieci; szuka "winy" w sobie a nie w innych; myślę że sami wiecie które z nich są prawdziwe a które pisane "z palca", ale Wasze odp zawsze są agresywne i od razu ma się wrażenie że jednak coś jest na rzeczy... prawdę znają jednak tylko sami zainteresowani
uczciwa konkurencja to twoje imię i nazwisko, głąbie? która ze świętej trójcy to napisała ?
Bo jest obrzydliwie napastliwa a nie merytoryczna. W życiu bym nie skorzystała z usług firmy, która tak reaguje na krytykę.
Witam cytuje slowa tej Pani, cytat,, wysyp (usunięte przez administratora) na TT. Ale mam frajdę z wyrzucaniem na wysypisko ????,, koniec cytatu Chodzi o Ludzi. Jak taki pracodawca moze miec szacunek do pracownika
Siedemnaście lat działalności w segmencie budowlanym i lepszej firmy NIE SPOTKAŁEM. Szczerze polecam i dziękuje za owocną współpracę.
Polecam, okna jak ta lala !!
Widzę, że negatywne opinie bardzo łatwo się tutaj pisze. Niestety i mnie spotkał problem z reklamacją ponieważ producent przysłał okno z szybą na której był "defekt"(co nie jest winą firmy). Pani, która prowadziła moje zamówienie przeprosiła za zaistniałą sytuacje i doprowadziła do sprawnej, czystej wymiany pakietu szybowego :) z czystym sumieniem mogę polecić firmę! obsługa na wysokim poziomie z uśmiechem na twarzy i nie zostawiają klienta "na lodzie" tak jak tutaj czytam. Chyba rzeczywiście konkurencja jest bardzo aktywna. Ale tak jak ktoś tu wcześniej napisał zazdrość o taki staż i renomę może być. Pozdrawiam przesympatyczne panie z biura i będę dalej Was polecać.
Dziękuje. Jestem zadowolona z usługi i okien. Będę dalej was polecać. Jadwiga Baranowska
Uwaga na firme Twoje Okna -wadliwe montarze okien , wrecz aroganckie i agresywne zachowanie i brak mozliwosci umowienia terminu pomontarzowej regulacji okien - u mnie zwodzenie i zabawa w kotka i myszke ,trwa pol roku . nie doczekałem terminu wyzyty montera - czego sie boją ? W zwiazku z tym będziemy domagac sie od firmy Twoje Okna zwrotu za poniesione koszta naprawy ,dokonane przez inna firmę ktróra doprowadziła do stanu użytecznosci mieszkanie po montarzu firmy Twoje Okna . Mieszkanie w jest nowo oddanym bloku i lokatorow wystawionych do wiatru tez jest sporo .
Szanowny Panie Leszku Piasecki. Proszę nie kłamać i usunąć wpis. Serwis i regulacja została dokonana w wyznaczonym przez Pana terminie - (zainteresowanym służymy korespondencją mailową). Nie był, ani nie jest Pan stroną umowy! Stwierdzenie, że wielu innych lokatorów zostało "wystawionych" do wiatru, jest równie kłamliwe jak cały Pana wpis. Prosimy o jego usunięcie, w innym wypadku zastanowimy się nad podjęciem kroków prawnych. Z poważaniem Twoje Okna
Szybko, sprawnie i miło. dziękuje i nie zawracajcie sobie głowy głupimi wpisami. KONKURENCJA WAM ZAZDROŚCI STAŻU I KLIENTÓW!!
Omijajcie ta firmę szerokim lukiem , niesolidni , nieprofesjonalni, zamówiłam drzwi wejściowe termin wykonania 6 tygodni po 4 miesiącach drzwi się pojawiają tylko tyle ze nie na wymiar .pomiaru dokonywali przedstawiciele firmy.cena zlecenia ok.6000 pln firma proponuje 350 pln rekompensaty i oczekiwaniom na nowe drzwi 6-8 tygodni....to jest żenada!!!!!
Okna zamontowane, firma sprawdzona. Kolejne inwestycje w tym Bezrzecze, macie u mnie zapewnione. Pani Olu, dziękuję za fantastyczną obsługę, dzięki Pani uniknęliśmy błędu projektowego przy fasadach. Pozdrawiam Przemek
Zamawiasz okna dla siebie indywidualnie że je odbierzesz to miejsce odbioru jest nieznane w jakimś zadupiu bez adresu w godzinach porannych z magazynu gdzie pracownicy trzymają sprzęt. Odbiór spod nieznanego adresu trwa tylko 15 minut raz dziennie bo 7 rano. Żadnego telefonu do tych pracowników aby pomogli znaleźć"magazyn". Żadnego konkretnego namiaru. Szkoda słów, firma krzak
Witam serdecznie niezadowolonego kierowcę. Przecież otrzymał Pan wczoraj w biurze dokładne namiary, łącznie z danymi do nawigacji, a nawet wydrukowaną mapkę , gdzie zaznaczono zarówno miejsce, gdzie znajduje się sam magazyn jak i sposób dojazdu do niego. O warunkach odbioru klienci są powiadamiani wcześniej i jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby ktoś nie znalazł drogi do naszego magazynu. Szkoda, że Pan nie dodał, że całe nieporozumienie wynikło z tego, że nie dogadał się Pan ze swoim zleceniodawcą, który zamówił u nas okna, a Pana prosił o ich odbiór. Rozumiem Pańskie zdenerwowanie, ale przykro nam, że całą związaną z tym frustrację wyładowuje Pan na firmie Twoje Okna. Życzymy dużo zdrowia. Twoje Okna
Hej, jak atmosfera w firmie na ten moment ? Miło się pracuje ?
Firma "Twoje okna" nie dba w ogóle o klienta. Już od kilku miesięcy załatwia reklamację. Powołałem również rzeczoznawcę. OKNA ZOSTAŁY ŹLE ZAMONTOWANE I SIĘ POWYPACZAŁY- DOM W KOBYLANCE Działają na zasadzie aby wymęczyć przeciwnika. Nie odpisują na e-maile. Jak się do nich dodzwonię to piszą sobie jakieś durne karteczki. Firma ma kilku szefów i nawet jest szefowa OD WSZYSTKIEGO. Ja też prowadzę działalność, ale tylu szefów to jest tragedia. Ja już bym dawno ZBANKRUTOWAŁ. Szefowie mają pod sobą kierowników. Klienta mają głęboko w d..ie. NIE POLECAM ICH. Jak chcecie mieć problemy to zamówcie cokolwiek w tej firmie.
najłatwiej napisać jednym słowem "kłamstwo" - podejrzewam że to odpowiedź samych szefowych z tej firmy... może jakieś dwa słowa ustosunkowania się do zarzutów - niby nieprawdziwych? moje doświadczenia też są takie że jak przy I montażu wszystko od początku było ok to i do końca było ok i teraz okna też są ok; 3 lata od montażu wszystko w porządku, jakość okien bdb, nie pocą się, nie wypaczają, są szczelne itd; kiedy 1,5 roku po pierwszym montażu zgłosiłam się do nich z kolejnym zamówieniem i coś poszło nie tak - zupełnie nie wiem na jakim etapie - czy coś źle zamówili, czy fabryka "nawaliła" - nie można się było nic dowiedzieć, czas leciał, terminy z innymi fachowcami poumawiane i nic nie można zgrać, ani nic konkretnego się dowiedzieć - panie odbierały telefony i miały oddzwonić ale potem jakoś im nie wychodziło... teraz potrzebuję wymienić kolejne okna i mam prawdziwy dylemat czy zaryzykować z tą firmą (50/50% szans że twoje zamówienie okaże się proste i pójdzie "na gładko" albo wtopisz i będziesz się z nimi bujał i użerał...); chyba pójdę do wróżki coby mi podpowiedziała :)
Ludzie, co wy tu za głupoty wypisujecie. Normalna firma i normalne właścicielki. Każdy kto pisze takie bzdury niech najpierw spojrzy na siebie. Ja tam byłem i jestem zadowolony. Polecam innym.
@Jadwiga Zajączkowska Całkowicie zgadzam się z opinią. Najłatwiej jest oczernić
Zamówiłam okna w Twoich Oknach i rzeczywiście są to moje okna :) Pomijając fakt dobrej obsługi i rzeczowego wytłumaczenia każdego szczegółu, montaż był bardzo dobry i solidny. Naprawdę polecam.
Jak się pracuje w Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt Agata Safanów sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt Agata Safanów sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt Agata Safanów sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!