2700 zł faktycznie za dobrze nie wygląda jak na zeszły rok. Mam nadzieje ze w tym bieżącym już były podwyżki i dlaczego nie ma takiego narzekania? Warto tam do nich zajrzeć?
Droga Marysiu. W firmie pracuje 95% mężczyzn taką specyfika. Praca fizyczna i biurowa. Zarobki najniższą krajowa przez 3 miesiące a potem premia bardziej uznaniowa niż wynikowa. Czyli plus 1000 zł. W sumie 4000 tyś. Dodatkowo musisz wykazać się wiedzą branżowa.
Uznaniówki niby sie nie obawiam bo raczej dobrze pracuje i umiem sie wykazać. Tylko czy wszyscy sa tu mili i nikt nikomu po złości nie robi?
Na początkuroku byłem narozmowie o pracę. Pierwsze specjalistyczne badania musiałem zrobić na własną rękę...koszt 400zl. Posiadając wiedzę na temat systemu na którym pracują zaproponowano mi 3500 zł brutto. Minęło pół roku a ja dalej nie mogę zasnąć przez tą stawkę.
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Kaliber Sp. z o.o.?
Zaprosili na rozmowę do siedziby firmy. Rozmowa z trzema osobami.
Starz pracy, Oczekiwania finansowe, Ogólne informacje o firmie i stanowisku.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
@Ziom Ciekaw jestem realnych warunków pracy na przykład czy da się połączyć pracę na strzelnicy i sklepie? I oczywiście to co tygryski lubią naprawdę to na ile firma wycenia taką prace?
Witajcie! Ostatnio przeprowadzaliśmy się z drugiego końca Polski i szukam pracy, dlatego sprawdzam opinie pracowników. Zakładam, że odszukam informacje jak się pracuje w firmach z Warszawy. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera pracy w firmie Kaliber? Czy firma dba o pracowników? A może jest kantyna z dofinansowaniem? W fabryce Henkel codziennie zamawiałem posiłek z dofinansowaniem pracodawcy przez aplikację mobilną. Ludwik
Szanowna Pani Moniko. Przyglądam się wątkowi i chyba muszę się dołączyć. Firma Lesaffre, o której Pani pisała używa do organizacji posiłków pracowniczych systemu SmartLunch. Dlaczego włączam się w dyskusję? Bo wdrażałem ten system. Żywienie pracowników jest coraz bardziej popularnym benefitem pracowniczym. Zwłaszcza, że koszt takiego benefitu nie jest zbyt wysoki. Pozdrawiam Robert
Witam, czy mogę się dowiedzieć, jak wygląda rotacja pracowników w firmie Kaliber?
Rotacja jest mała = jakieś 15 osób /2 lata, czyli jakaś połowa składu ...
Mylisz się i to grubo, od 10 lat rozmawiam z tymi samymi ludźmi. A tyle lat pracuje w branży
Ktoś może napisać jak się pracuje w Kalibrze? Jaka atmosfera, relacje z szefostwem? Czy firma inwestuje w pracowników?
Atmosfera między pracownikami jest dobra(usunięte przez administratora) Firma nie inwestuje w pracowników. To pracownicy niestety inwestują w firmę.
Testy psych. to czysta teoria. Rozmowa przy kawie z Panią dr na zasadzie "dobrze się Pan czuje?" - no w miarę "miewa Pan myśli samobójcze?" - ostatnio nie "czyli jest Pan zdatny do pracy" -dziękuje Pani doktor. Bardzo dobra ta kawa.
Ja mogę napisac, jaka jest atmosfera- niby luźna, do czasu dnia wypłaty. A właściwie tygodnia przed, bo już Zarządowi zaczyna się nie podobac, że trzeba pracownikom wypłacić [cokolwiek] za to,że pracowali na jego sukces. Na open space są żarty itp., ale zarówno Zarząd, jak i 2 czy 3 pracowników, lubi dołki pod kolegami kopać,także trzeba uważać, co się mówi i komu.
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Kaliber Sp. z o.o.?
Dzień dobry, Czy aktualnie trwają jakieś rekrutacje do firmy Kaliber? Czy ktoś mógłby nakreślić widełki wynagrodzeń? Czy jest możliwa praca zmianowa? Bardzo dziękuję za wszystkie informacje.
Dzień, jestem po pierwszym etapie - obecnie stan zawieszenia. Tu raczej nie uzyskasz informacji. Dużo słów, mało treści
Chyba troche przesadzasz... serio takie metody?
Czy Kaliber Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?
Ja akurat mogę powiedzieć, że jest ok. To co umówieni to JEST. Jak ktoś potrafi się zorganizować i ma pojęcie co chce zrobić i wie jak to zrobić tzn. Jest poważny to wtedy bez problemu sobie poradzi. A złej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy. Jak masz jaja i jesteś poważny to dasz radę. Zapraszam????
Witam, ponawiam pytanie. Pojawiła się oferta działu handlowego. Ktoś, coś?
Przeczytałem... ale odbyłem też rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa konkretna i bardzo merytoryczna, zobaczymy jak będzie dalej. Na razie jestem pozytywnie zaskoczony
Nie było tematu kopert. Może dlatego, ze to pierwsze spotkanie i brak mojej deklaracji. Jak już napisałem, wrażenie z rozmowy ok, ale ... opinie nie wzięły się z powietrza.... a ja przerabiałem już takie niejasne "układy" w poprzedniej firmie i nie wiem czy kolejny raz chce wdepnąć w g...
Odpowiem po zakończeniu procesu kwalifikacji.. Jak mnie poinformowano "przeszedłem" pierwszy etap i czekam na info... Na razie, po przeczytaniu opinii, rozważam za i przeciw.
Jest ok
Zostań bohaterem rynku pracy. Opowiedz o firmie Kaliber Sp. z o.o. na naszym forum i pomagaj innym w wybraniu drogi zawodowej.
Jak się pracuje w Kaliber Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Kaliber Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kaliber Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Kaliber Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.