Jaki jest okres rozliczeniowy w K&G Partners? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Jaki dress code obowiązuje w K&G Partners?
Sprawa ubioru jest w miarę dowolna, ale w pewnych granicach. Obowiązujący dress code nazwałabym - biurowy - swobodny.
W każdej firmie są jakieś reguły. Pytanie nieprecyzyjne :-)
Można pracować w systemie mieszanym.
A o co dokładnie pytasz? O jakie zasady?
Z tego co mi wiadomo, to na razie, firma nie planuje zatrudniać nowych osób, może w przyszłym roku... Nie odpowiem na zadane pytanie, ponieważ te sprawy są ustalane indywidualnie.
Czy w K&G Partners wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
Na stanowisku Asystentki biura można uzyskać dodatkowe wynagrodzenie za pisanie artykułów na bloga, ale nie jest to obowiązkowe. Wynagrodzenie jest stałe, ale wzrasta sukcesywnie.
- słaba atmosfera (w każdej firmie są wazeliniarze, ale tu przekracza to granice przyzwoitości) - zarobki na granicy egzystencji (brak podstawy) - rzeczywistość, a przedstawiona wizja funkcjonowania firmy na rozmowie o prace jak czarne i białe - brak jakichkolwiek możliwości rozwoju - caly czas szukają nowych pracownikow, bo nowi nie wiele tu zabawiają - komputery stacjonarne - nie laptopy??? jest XXI wiek... - w tej firmie agenci poruszają się autobusami lub jeśli masz swoim samochodem
Szkoda, że nie wiem kim jesteś i piszesz szkalujące i nieprawdziwe opinie o naszej firmie. Miej odwagę, podaj swoje nazwisko. Ciekawi mnie Twoja motywacja przy pisaniu anonimowo nieprawdy. Odpowiem Ci teraz na każdy Twój zarzut: 1. atmosfera w firmie jest prawidłowa, nikt nikomu się nie narzuca, przychodzimy do pracy, aby pracować, czasami bawimy się wspólnie, jak wszędzie 2. mamy czytelny prowizyjny system rozliczeń, jest bardzo atrakcyjny. W nieruchomościach wynagrodzenie prowizyjne jest standardem, więc nie rozumiem skąd ten zarzut. Skoro pracowałaś/łeś w naszej firmie tzn. że zaakceptowałaś/łeś taki system rozliczeń, więc dlaczego teraz przedstawiasz to jako zarzut. Wysokość zarobków jest uzależniona od indywidualnych wyników. Poświęcasz czas na pracę to zarabiasz, nie chcesz pracować to nie zarabiasz - tak to wygląda 3. nie wiem o jakich możliwościach rozwoju myślisz? Struktura zarządzania w naszej firmie jest każdemu znana. Nie jesteśmy korporacją, to wiadomo od razu. System szkoleń też jest wszystkim znany 4. tak szukamy pracowników, ponieważ aktualnie rynek wynajmu biur jest bardzo dynamiczny i mamy bardzo dużo klientów. Aktualny zespół jest za mały w stosunku do ilości klientów. Poszukujemy aktualnie 1 osoby 5. tak mamy komputery w pracy, nie laptopy, nie zgadzam się z Tobą, że to przestarzała forma pracy 6. tak poruszamy się komunikacją miejską lub taksówkami, to standard w naszej pracy. Nikt nie wymaga od Ciebie używania własnego samochodu, nie ma też takiej potrzeby
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie K&G Partners?
To zależy od stanowiska. Od stycznia będziemy poszukiwać doradców ds wynajmu powierzchni biurowych. Zatrudniamy na kontrakt B2B.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w K&G Partners?
@Kasia a jakie stanowisko tu zajmujesz?
Jak się pracuje z ludźmi z K&G Partners?
Czy K&G Partners zapewnia kartę multisportu?
KGPP Real Estate nie zapewnia karty multisportu, ale gramy w golfa :-) , jeździmy też wspólnie na łyżwach. W grudniu otwierają Tor Stegny, tam głównie jeździmy.
Wszelkie informacje o wynagrodzeniu, premiach itp. podajemy na 2-gim spotkaniu rekrutacyjnym czyli po przejściu 1-go etapu rekrutacji. Chyba rozumiesz, że takie informacje są poufne w każdej firmie :-). Przykro mi, ale nie mogę Ci odpowiedzieć na żadne pytanie dotyczące sposobu wynagradzania.
Własnie maja umowę o prace, wczesniej widziałąm ze mieli kilka ofert pracy i myslalm ze moze sie zalapie do nich jednka nie odezwali sie do mnie. Zrobilam kurs specjalisty ds, kadr i plac, jak wiecie czy szukaja na to stanwosiko dajcie znac
raczej zdecyduje się na coś innego, bo różowo to nie ma
Kiedyś w firmie pracowałem i złego słowa nie mogę powiedzieć. Szefostwo moim zdaniem bardziej niż w porządku, atmosfera też ok. Jest podstawa całkiem niezła a nawet samochód do użytku pracowników co w innych firmach ze świeczką szukać A że na rynku jest załamanie to już nie wina firmy. Ja ktoś z natury z życia jest niezadowolony, albo ma ambicje w kosmos wystrzeloną to na każdą firmę będzie narzekał.
Nie zgadzam się z tą pochlebną opinią o ww firmie, dementuje - pensja bardzo niska, a prowizja korporacyjna - także perspektywa zarobku żadna, tylko bardzo duży obrót może wygenerować dobre wynagrodzenie, ale skoro inne firmy przy podobnej pensji zapewniają znacznie wyższą pensję to wybór jest wiadomy.
Świetna atmosfera, pieniądze zawsze zgodnie z umową i na czas. Podstawa +prowizja zabezpiecza słabsze miesiące. Polecam:)
Bardzo dobra atmosfera, fajni ludzie. Możliwość zdobycia praktyki zawodowej i rozwoju w branży. Dostępne narzędzia potrzebne do pracy jak tel i samochód Pracują tu osoby z dużym doświadczeniem i sporą wiedzą w tym temacie. Można tu awansować i spróbować się w tej dziedzinie. Pensja stała i dodatkowo prowizja co dzisiaj na rynku pośrednictwa w nieruchomościach jest rzadkością :) Polecam tą firmę bo zawsze można liczyć na ich wsparcie i pomoc.
Pensja kiepska i robota niejaka, bezstresowo to chyba jedyny plus, możliwość rozwoju żadna. Swego czasu bardzo fajni ludzie pracowali, (usunięte przez administratora) Ludzie sami odchodzą, gdzie indziej lepsza kasa :)
Witam,mam pytanie?Czy trudno o awans w tej firmie?Jak z zarobkami?
Jak się pracuje w K&G Partners?
Zobacz opinie na temat firmy K&G Partners tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.