Jakich obowiązków mógłbym sie spodziewać na start jako nowy pracownik w biurze?
Witam mam pytanie kupiłem bilety na sobotę Avatar 4Dx . Czy jest możliwość przebudowania na wtorek ? Kupione 11.01 na 17.01.23
Chciałbym się podzielić swoją opinię Kina Cinema City moją zatrudnioną firmę sprzątającą challenger. Firma challenger przyjmuje ludzi na zanirzonych umowach jak i na czarno beż umów. Ciekawe ile Cinema City placi tej firmie challenger bo oni pracowników traktują jak (usunięte przez administratora) za godziny nocne płacą grosze. Sprawa jest zgłoszona do urzędu skarbowego i do PIP.
15 zł za godzinę jak za godziny nocne to jest za mało na umowie zlecenie, a już nie mówiąc już tym że każde swieta i czerwone w kalendarzu nie należą się dodatki.
Chce podzielić się informacja ze kina Cinema City mają wynajętą firmę sprzątająca challenger. Ciekawe czy maja świadomość że ta firma przyjmuje ludzi na zanirzonych umowach jak i na lewo, ta sprawa jest jiuz zgłoszona w urzędzie skarbowym jak i w PIP. Pozdrawiam
Bardzo nie polecam tego kina . Managerowie zachowują w sposób naganny do klienta już nie mówiąc o pracownikach :/
Zgadzam się w 100%. Kino (usunięte przez administratora) klientów z zaproszeń przez nie wystawionych. Manager do niczego. Zachęcam wszystkich do wspierania uczciwych kin i bojkotu tego.
Wiecie, czy Kino Cinema City Arkadia udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Nie ma takiej możliwości. To typowo praca dla uczniów/studentów do 26r.ż. Jeśli kończysz 26 lat, mimo że nadal studiujesz, to się z Tobą żegnają.
Niestety to co grozi firmom w najgorszych snach nikomu nie przyszło do głowy. To jest zupełnie wyjątkowa sytuacja i każdy!! musi coś dać od siebie,
Prawda to że Cinema jest bliska bankructwa a pracownicy dostali propozycję nie odrzucenia pod tytułem o. 50% niższe pobory?
nie polecam,przyjechałem tam na film ,,Dora i Miasto złota" i po tym jak mineły reklamy okazało się że nie wiadomo z jakich przyczyn seans został odwołany. Nie dostałem żadnej rekompensaty za stracony czas w moje urodziny,zwrócili mi tylko pieniądze. Jeszcze raz stanowczo nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na tym portalu ocenia się pracodawców, a nie z perspektywy klienta... Poza tym kino ma w regulaminie, że seans może zostać odwołany. I zawsze wydają vouchery w takich sytuacjach.
Ponawiam pytanie czy w tym roku ktos pracuje w kinie pracowal? Chcialabym wyslac cv nie wiem czh warto? Jak atmofera cos sie poprawilo? Jakoe zarobki? :)
Czy jako osoba w klasie maturalnej, bez doświadczenia, która chce weekendami dorobić, to tak da radę?
Duże kino i świetna ekipa. Oczywiście w weekendy spory ruch, ale dawaliśmy radę. Z filmami byłam za to na bieżąco :)
Idealna praca dla studenta, bo zawsze się da jakoś dogadać, dobry dojazd i kasa wcale nie najgorsza jak za taki rodzaj pracy
Pracuję od początku października i jestem zadowolona. W końcu mogę i studiować, i mieć własną pensję. Dzięki pracy w CC oglądam sporo filmów; atmosfera jest ok, praca oczywiście ciężka, ale dzięki temu człowiek się nie nudzi :)
Pracowałam w CC w Arkadii i mam zupełnie inne doświadczenie. zarabiałam ponad 1 tys zł, wpisywałam sie na grafik jak mi pasowało, pracowali sami młodzi często umawialiśmy sie na piwo, z 4 osobami nadal utrzymuje kontakt, a nie pracuje już 3 lata. Polecam.
nie polecam, zarobisz może 500 zł miesięcznie. od strony jednej menadżerki cały czas jakieś uwagi, kobieta niewyżyta jakaś. Ludzie w pracy różni (część naprawdę spoko, ale zdarzają się jakieś zołzy) Jeśli idziesz na obsługę widza tak naprawdę pracujesz jako sprzątaczka. traktowanie człowieka jak śmiecia
Ceny ...........ne w kosmos, obsługa niemiła, nie trzymają rezerwacji, brudno, śmierdzi. Ogólnie nie polecam.
Jak się pracuje w Kino Cinema City Arkadia?
Zobacz opinie na temat firmy Kino Cinema City Arkadia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kino Cinema City Arkadia?
Kandydaci do pracy w Kino Cinema City Arkadia napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.