WITAM wszystkich jestem pracownikiem tej firmy i chcialbym wyrazic swoja opinie pozytywna ogulnie szukalem takiej pracy stacjonarnej tak zeby cos naprawic wyczyscis przykrecic poprostu zrobic cos z niczego i jest ok jest socjal mozna sie umyc jest prysznic szatnia cieply posilek firmowy jest czysto i pozadek kierownik tez jest spoko doradzi pomoze w ruznych sprawach niemialem lepszego a pracowalem w ruznych zakladach pracy kasa mi tez osobiscie pasuje tez sa soboty dla chetnych mozna dorobic i jest ok pracownicy tez sa ok tylko ostatnio byla zmiana brygadzistuw i ta zmiana jest slaba moze niemieli kogo dac bo ten mlodszy pan to jakas pomylka zamienili go z tego wzgledu ze na drugiej zmianie se niedawal rady ale u nas podobnie POPROSTU ZWYKLY PAJAC moja opinia i wydaje mi sie ze nietylko moja no takie zycie a ogulnie to zapraszam
Biedronka zapowiedziała, że z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pracownicy sieci otrzymają specjalne rabaty w wysokości do 1000 złotych w formie voucherów.Rabaty mają być dostępne od 6 grudnia br."Każda osoba zatrudniona w Lidl Polska otrzyma kupony/bonus zakupowy o wartości 1000 zł"Ponadto w mediach pojawiały się informacje o bonusach świątecznych dla pracowników sieci Aldi.ULMA?
Istnieją dwa źródła finansowania premii świątecznych dla pracowników. Pierwszym z nich są środki obrotowe firmy, drugim natomiast Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, który według prawa powinien działać w każdej firmie zatrudniającej minimum 20 osób w przeliczeniu na pełne etaty.
na hali pracodawca może wyłączyć ogrzewanie? Pracodawca nie może wyłączać urządzeń grzewczych w sposób dowolny i uwarunkowany jedynie względami ekonomicznymi. Pracodawca musi zapewnić odpowiednią temperaturę w miejscu pracy - nie niższą niż 14 st. C. Wyjątkiem jest sytuacja kiedy nie pozwalają na to względy technologiczne. A U NAS 7 STOPNI -BRAWO
Widzę informację, że płacą pieniądze na czas, a czy ktoś mógłby jeszcze mi napisać, ile płacą? Bardzo bym chciała wiedzieć, jaka jest stawka proponowana dla nowego pracownika aktualnie i czy w ogóle mają jakieś oferty.
Przeciętne wynagrodzenie brutto w lutym 2022 roku wyniosło 6220,04 złotego, co oznacza wzrost o 11,7 procent licząc rok do roku - podał Główny Urząd Statystyczny.A u nas narazie nic nie bylo-BIDA
Czy w Ulma odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Jakie są mocne strony pracodawcy Ulma?
Przeciętne wynagrodzenie brutto w sektorze przedsiębiorstw w kwietniu 2021 roku wyniosło 5805,72 zł, co oznacza wzrost o 9,9 procent rok do roku - podał Główny Urząd Statystyczny.A w tej firmie?
Ulma Construccion Polska odnotowało 20,19 mln zł skonsolidowanego zysku netto w 2020 r. podała spółka, przedstawiając wstępne wyniki.
nawet zyczen nie zlozyli taka firma brawooo
Wiecie czy Ulma udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
moze jak bedziesz dziobal po 2 latach
ok. 3lata
Ktoś tam jeszcze ze starej gwardi pracuje?
pokarzesz ze cos szybciej lub lepiej robisz to juz benda cie dymac do konca maister porazka
na zmianie 6 osub a kierownictwo jak BOGOWIE EGIPTU
zmiana kierownictwa na gorsze
Firma dobrze oceniana, więc trudno zrozumieć niektóre wpisy!
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Ulma. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Ta firma to żenada pracując w firmie 5 lat zarabiam 2600 na rękę. (usunięte przez administratora) Jednemu robi kawki w biurze A resztę gania wydziera się. Obiady nie są darmowe przez cały rok . Praca polega na okrągłym przezucaniu złomu za bardzo słabe pieniądze jak na tak siłowa pracę. Nie doceniają nawet doświadczonych pracowników operatorów jak dostaniesz podwyżkę to 100 zł brutto . Nie polecam
Kogo nazywasz doświadczonym operatorem ? Starych ramoli co jak odejdą od maszyny to się gubią w drodze do wc, Ci co coś umieli po za staniem w jednym miejscu wyjechali za granicę albo zostali zwolnieni bo za dużo wiedzieli. "Kadra zarządzająca" ? Małolat bez szkoły i stary stoczniowiec nie znający podstaw komputera ? Litości....
Czy pracownicy Ulma chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
Jak się pracuje w Ulma?
Zobacz opinie na temat firmy Ulma tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ulma?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 1 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Ulma?
Kandydaci do pracy w Ulma napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.