Opinie o Haberkorn Sp. z o.o. w Skrzyszów

2.9/5
Na podstawie 55 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Haberkorn Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Haberkorn Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Maszyny i części do maszyn - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Haberkorn Sp. z o.o. w Skrzyszów

karola Nowy wpis

Chciałabym pracować jako młodszy informatyk i zależy mi na zdrowych relacjach. Trafię na przyjazne osoby i życzliwych przełożonych?

strażak Nowy wpis

Od jakiegoś czasu widzę stanowisko magazynowe, czy są prowadzone rekrutacje czy stanowisko jest już zajęte?

boguś Nowy wpis

Młodszy specjalista ds. księgowości w zależności od doświadczenia oraz wykształcenia zaczyna z innego wynagrodzenia od kolegów z pracy na podobnym stanowisku, mimo że są dłużej w tej firmie?

Natalia

Trochę tych ofert pracy na stronie mają :) Powie ktoś, jakie są zarobki montażysty - ślusarza? Mój tata chce składać CV, ale powiedział, że najpierw dobrze wiedzieć, jakie to "konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie", jak napisali.

Meksykański Uzurpator
@Natalia

3500 brutto

Pracownik Nowy wpis
@Natalia

Zdecydowanie wyższe na początek, oczywiście uzależnione od Doświadczenia a następnie Zaangażowania. Do tego dochodzą premie miesięczne, świąteczne, roczna, nadgodziny itd. Wszystkiego można dowiedzieć się na rozmowie kwalifikacyjnej.

Brałeś udział w rekrutacji na stanowisko Doradca techniczno-handlowy – dział Budowy Maszyn w firmie Haberkorn Sp. z o.o.? Podziel się swoimi wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej i opisz przebieg spotkania z rekruterem.
pytanie

Na jakie wynagrodzenie na początek może liczyć DTH na Wielkopolskę?

Piotr73

Witam serdecznie.Posiadam 21 letnie doświadczenie w pracy z klientem .Obecnie pracuje jako doradca klientów Vip Posiadam techniczne wykształcenie z zakresu technik budowa maszyn .Jestem osobą komunikatywną i szybko nawiązuje relację z ludźmi.Mam pytanie czy firma jest zainteresowana kandydatem na stanowisko przedstawiciela handlowego który potrzebuje czasu na wdrożenie i poznanie oferty firmy .

Fachman

Jak wygląda praca na stanowisku konstruktora? Czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat?

Student

Czy praca jest tu jednozmianowa? Interesuje mnie ślusarz i monter-elektryk.

Cono
@Student

Tak jedna zmiana.

Hejgen

Ale za to firma to dobry pracodawca, praca w fajnej atmosferze tylko trzeba mieć chęci do pracy.

Gość

Jak wygląda sytuacja w dziale budowy maszyn i jak wygląda tam praca konstruktora ? Praca w jakich godzinach, jedna czy dwie zmiany ?

co no
@Gość

Dużo pracy, ale zawsze tylko jedna zmiana 7-15. Czasem można się dogadać na inne godziny, ale zawsze po 8 i pierwsza zmiana.

@co no

Jedna zmiana od 7 do 15 lub od 8 do 16. Do dogadania.

Dr Zło

W biurach zostawianie po godzinach się nie zdarza, na hali montażowej raz na jakiś czas tak (raczej nie często). Nadgodziny płatne, soboty 150%, niedziele 200%.

Domi

Jak wygląda praca na montażu? I czy kobiety dadzą sobie radę?

karolina

wietam , proszę o informacje jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w firmie haberkorn ? Jakie są zarobki i czy ciężko dostać się do firmy ? Bardzo proszę o kontakt .

fff
@karolina

Jeśli masz doświadczenie w pracy jako przedstawiciel w branży technicznej, dodatkowo mieszkasz w odpowiednim miejscu to masz spore szanse. Praca wygląda tak że poniedziałek jest dniem biurowym - umawiasz się na wizyty w firmach, w pozostałe dni tam jeździsz.

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Haberkorn Sp. z o.o. o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

@Administrator

Atmosfera w firmie jest znakomita. Nie ma żadnych spięć, pracownicy są zżyci, firma organizuje dwie imprezy integracyjne rocznie, jedna na sportowo druga to wigilijka. Kilka razy do roku są organizowane szkolenia - przyjeżdżają instruktorzy z firm takich jak np Gates czy Nord

Wiktor

Czy w firmie płaca dla handlowca to podstawa i prowizja od obrotu?

@Wiktor

Tak

jakie auta mają przedstawiciele ??? Pozdrawiam

...
@Patryk

Bugatti 16.4 Veyron. Oczywiście w gazie. Również pozdrawiam.

@...

Proszę o prawdziwe informacje. To ważne :)

xxx
@Patryk

Skoda Octavia w sedanie, białe, diesle.

@xxx

dzięki xxx ;)

@Patryk

I , II , CZY III wersja ?

xxx

III

@Patryk

Auta są wymieniane jak mają max 5 lat lub szybciej w okolicy 200 tys km. Nowy handlowiec czasem dostaje nówkę ale zazwyczaj dostaje auto po kimś a po pewnym czasie jest ono wymieniane na nowe. Obecnie handlowcy dostają Skody Octavie w całkiem niezłym wyposażeniu.

Bardzo proszę jeśli ktoś odbył rozmowę na stanowisko przedstawiciela techniczno handlowego rozmowę o podpowiedź czego się można spodziewać, :)

Miki

Dzień dobry chciałbym zapytać jak wygląda praca na stanowisku doradcy techniczno handlowego ? Czy ciężko dostać pracę i czego spodziewać się na rozmowie ? Jakie są zarobki tzn. podstawa na początek ? Bardzo proszę o rzetelne odpowiedzi

Feliks

Podpowiedzcie jakie wyposażenie ma przedstawiciel handlowy?

co no
@Feliks

Takie jak w każdej chyba innej firmie na tym stanowisku. Laptop, telefon, samochód służbowy.

Stefan

To już jest dobra informacja. Jest w miarę ok i jest to dobry sygnał.

Jerzy

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać?

garbaty
@Jerzy

Może niema o czym firma jak firma

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Haberkorn Sp. z o.o. - Skrzyszów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Haberkorn Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Haberkorn Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Haberkorn Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy