W firmie Haberkorn Sp. z o.o. poszukiwano pracowników. Czy ktoś podjął pracę jako Informatyk?
Chciałabym pracować jako młodszy informatyk i zależy mi na zdrowych relacjach. Trafię na przyjazne osoby i życzliwych przełożonych?
Od jakiegoś czasu widzę stanowisko magazynowe, czy są prowadzone rekrutacje czy stanowisko jest już zajęte?
Młodszy specjalista ds. księgowości w zależności od doświadczenia oraz wykształcenia zaczyna z innego wynagrodzenia od kolegów z pracy na podobnym stanowisku, mimo że są dłużej w tej firmie?
Trochę tych ofert pracy na stronie mają :) Powie ktoś, jakie są zarobki montażysty - ślusarza? Mój tata chce składać CV, ale powiedział, że najpierw dobrze wiedzieć, jakie to "konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie", jak napisali.
Na jakie wynagrodzenie na początek może liczyć DTH na Wielkopolskę?
Witam serdecznie.Posiadam 21 letnie doświadczenie w pracy z klientem .Obecnie pracuje jako doradca klientów Vip Posiadam techniczne wykształcenie z zakresu technik budowa maszyn .Jestem osobą komunikatywną i szybko nawiązuje relację z ludźmi.Mam pytanie czy firma jest zainteresowana kandydatem na stanowisko przedstawiciela handlowego który potrzebuje czasu na wdrożenie i poznanie oferty firmy .
Czy praca jest tu jednozmianowa? Interesuje mnie ślusarz i monter-elektryk.
Jak wygląda praca na stanowisku konstruktora? Czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
Ale za to firma to dobry pracodawca, praca w fajnej atmosferze tylko trzeba mieć chęci do pracy.
Jak wygląda sytuacja w dziale budowy maszyn i jak wygląda tam praca konstruktora ? Praca w jakich godzinach, jedna czy dwie zmiany ?
Dużo pracy, ale zawsze tylko jedna zmiana 7-15. Czasem można się dogadać na inne godziny, ale zawsze po 8 i pierwsza zmiana.
W biurach zostawianie po godzinach się nie zdarza, na hali montażowej raz na jakiś czas tak (raczej nie często). Nadgodziny płatne, soboty 150%, niedziele 200%.
Jak wygląda praca na montażu? I czy kobiety dadzą sobie radę?
wietam , proszę o informacje jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w firmie haberkorn ? Jakie są zarobki i czy ciężko dostać się do firmy ? Bardzo proszę o kontakt .
Jeśli masz doświadczenie w pracy jako przedstawiciel w branży technicznej, dodatkowo mieszkasz w odpowiednim miejscu to masz spore szanse. Praca wygląda tak że poniedziałek jest dniem biurowym - umawiasz się na wizyty w firmach, w pozostałe dni tam jeździsz.
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Haberkorn Sp. z o.o. o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Atmosfera w firmie jest znakomita. Nie ma żadnych spięć, pracownicy są zżyci, firma organizuje dwie imprezy integracyjne rocznie, jedna na sportowo druga to wigilijka. Kilka razy do roku są organizowane szkolenia - przyjeżdżają instruktorzy z firm takich jak np Gates czy Nord
Czy w firmie płaca dla handlowca to podstawa i prowizja od obrotu?
jakie auta mają przedstawiciele ??? Pozdrawiam
Bardzo proszę jeśli ktoś odbył rozmowę na stanowisko przedstawiciela techniczno handlowego rozmowę o podpowiedź czego się można spodziewać, :)
Dzień dobry chciałbym zapytać jak wygląda praca na stanowisku doradcy techniczno handlowego ? Czy ciężko dostać pracę i czego spodziewać się na rozmowie ? Jakie są zarobki tzn. podstawa na początek ? Bardzo proszę o rzetelne odpowiedzi
Podpowiedzcie jakie wyposażenie ma przedstawiciel handlowy?
Takie jak w każdej chyba innej firmie na tym stanowisku. Laptop, telefon, samochód służbowy.
To już jest dobra informacja. Jest w miarę ok i jest to dobry sygnał.
Jak się pracuje w Haberkorn Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Haberkorn Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Haberkorn Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!