w dniu 11 08 22 bedac na zakupach w godz 17-18 w pyskowicach po dokonaniu zakupu irezygnacji zapachu sanmochodowego i zwrotu go na kasie zostalem potraktowany jak swoisty po cos chlopie przyszedl przez pania kasjerke o imieniu ;;;;;;;; ludzie co sie z wami dzieje jezeli pani ma (usunięte przez administratora) nie powinni zatrudniac takie osoby pani musi odpoczac tego jej zycze i przyjazdnych wrazen z klientami pani mnie zniechecila wraz z przelozona odpowiedzialna kier do zakupow wrecz obawiam sie u was kupowac a za zapachy do samochodu jest prawo zwrotu prosze sie doinformowac w prawie zakupu i zwrotu
100% zadowolenia z robionych zakupów obsługa zadowalająca mile kompetentne kasjerki zawsze uśmiechnięte życzliwe czego nie można powiedzieć o kierowniczkach będących na zmianie nerwowe nie przyjemne dla klientów ,
Tadek z tego co sie orientuje to w Lidlu nadal trwa rekrutacja, np. na stanowisko kierownika do spraw akwizycji oferuja pracę w stabilnej, dynamicznie rozwijającej się firmie możliwość rozwoju, cykl szkoleń
Pyskowice-Nigdy wcześniej nie miałem problemu z oddaniem do reklamacji czegokolwiek aż do tej pory oddając ładowarkę solarną którą przez miesiąc czasu sklep lidl nie oddał do serwisu wmawiając mi coraz to nowsze i niezrozumiałe dla mnie wykręty a to że trzeba ładować solar przez 4 dni(w instrukcji jest 4 godz.)a to że kierownik pojechał na wakacje-czekam ponad miesiąc i nic....;pyskowicki lidl jest nieżetelny!!!
[usunięte przez moderatora] z tego co wiem ta Pani nie została zwolniona tylko sama odeszla z tego syfu pozdrawiam kasierke [usunięte przez moderatora] z lidla super dziewczyna wiecej takich miły Pań pozdrawiam
Bardzo nie przyjemna obsluga jest w Lidlu w Pyskowicach, jak zapytałam kasjerke [usunięte przez moderatora] o informacje związaną z płatnością kartą to odwróciła sie do mnie plecami i wzruszała ramionami. ale cóż mozna wymagać od kobiety którą wcześniej prawdopodobnie wyrzucili z carrefoura Pyskowickiego bo z tego sklepu też ją kojarzę. Pani ma na imię[usunięte przez moderatora]. Pozdrawiam
nic ciekawego. kierownictwo do niczegi i towar. Ktop na Śiwęta wystawia takie bzdury. Nikt tam ie myśli !