Ci "pracodawcy" są przykładem totalnego braku szacunku wobec pracowników, atmosfera w firmie jest toksyczna. zarządcy traktują ludzi z góry, z arogancją i pogardą.zajmują się tylko udowadnianiem pracownikom, że są mniej warci, że nic nie znaczą, nieustannie wyśmiewają ludzi, którzy ciężko pracują na ich sukces. Każdego dnia są (usunięte przez administratora) wcielonym, a ich wywyższanie się stało się normą, jakby to był sposób na zademonstrowanie swojej „siły”. Bracia są modelowym przykładem tego, jak NIE zarządzać firmą.
Drodzy komentujący. Ja pracuję w groneko już parę lat. Przez te jakieś 8 lat nigdy w życiu nie zdążyło się żeby wypłata była spóźniona. Zarobki myślę że adekwatne do wykonywanej pracy i odpowiedzialności z nią związanej. Jest dużo pracowników co pracują po 10 lat i więcej i jakoś nie narzekają. A ten przemiał co przychodzi myśląc że zarobią dobre pieniądze że można będzie coś posiedzieć i nawet wypić może wódkę to zaraz jest usuwany i to oni wypisują takie bzdury o tej firmie. A szefowie są zawsze do dogadania i rozumieją potrzeby nas pracowników. Idąc z prośbą o wolne czy wcześniejsze wyjście z pracy nigdy nie spotkałem się z niezrozumieniem. Firma się rozwija.. ku końcowi mają się bardzo duże obiekty w których znajdować będą się biura magazyny. Niezdecydowanym na prawdę polecam tę firmę i spróbujcie sami. Nie słuchacie bzdur byłych chwilowych pracowników. Zapewniam że nie podszywam się pod kadrę tym komentarzem. Jestem pracownikiem fizycznym.
serio taka oszczędność a może jakieś konkrety? Wszyscy oszczędzają na wszystkim teraz pytanie czy pieniądze ok czy poniżej przyzwoitości ? O ile płacą w tej branży też różnie jak są problemy jakiekolwiek to piszcie pls bo się przejechałem na poprzednim szefie….
Nie sluchajcie pozytywnych wpisow bo to (usunięte przez administratora) Prawda jest taka ze moze z 4 tys zarobisz na kat C daje ogloszenie na kat. C+E a szuka naiwnych i glupich na smieciare dno do potegi zarobki najnizsze we wloclawku dla kierowcow oferuje ta smieciowa firma tego c ym bala
Witam jako były pracownik tej pozal sie boze firmy szukam innych byłych pracowników którzy chcieli by ze mną dokonać pozwu zbiorowego przeciw tej ze firmie. Pozew miał by być z powodu (usunięte przez administratora) w miejscu pracy oraz nie wypłacenie wynagrodzenia w sposób należyty, dodatkowo szukam też kogoś kto sie zna lub zna kogoś kto mógł by pomoc w takiej sprawie
(usunięte przez administratora) moze z 4 tys zarobisz na jko kierowca kat C daje ogloszenie na kat. C+E a (usunięte przez administratora) szuka naiwnych i glupich na smieciare (usunięte przez administratora) dno do poteg i zarobki najnizsze we wloclawku dla kierowcow oferuje ta smieciowa firma tego(usunięte przez administratora)
Chciałam złożyć aplikację na asystentkę d/s administracji. Czy ktoś może coś bliżej napisać o pracy w biurze, o atmosferze i wynagrodzeniu?
Jeśli chcesz żeby twój szef zwracał się do ciebie bez szacunku, używał agresji werbalnej i określeń obelżywych to składaj.
omijać szerokim lukiem. Jesli lubisz być ponizana i zeby ktoś używał w twoim kierunku wulgaryzmów to śmiało. Wyplata najniższa krajowa plus premia uznaniowa ktorej jak nie wykrzyczysz to nie zobaczysz bo będą wiecznie jakiesz sztuczne pretekstu by jej nie wypłacić
Jedno co mogę powiedziec to omijajcie ludzie z daleka. Na rozmowie obiecują cuda a jak przychodzi do umowy to najniższa krajowa reszta w premi, z zapewnieniem ze tak u nich sie pracuje to się sprawdza i nie ucinaja premi. Pierwsza wyplata bez premi „całej„ bo ponoć sie nie wywiazalem z obowiązków a gdy juz ja dostałem to też nie w kwocie jaka była ustalona i kolejny miesiąc to samo. Już nie będę wspominał o zachowaniu braci „(usunięte przez administratora)„ bo wielu juz pisało jacy to ludzie i niestety potwierdza się w 200% cwaniaki co dostali firmę po tacie i nie potrafia uszanować ciężko pracujących ludzi, każdego biora za „złodzieja i kanciarza„ sami nimi są to każdego tak oceniają. Jedyne co im życze to by wszyscy ludzie poszli w tej firmie po rozum do głowy i zastrajkowali juz by nie powiedzieli ze każdego da sie zastąpić jak by nie mieli ludzi do pracy. Z miłą chęcią bym wystawił 0 gwiazdek ale niestety sie nie da.
Nie polecam byłem na rozmowie na stanowisko operator ładowarki, okazuje się,że to nie ładowarki a manitou, oferują najniższa krajowa dla operatora z doświadczeniem jakiś żart,socjal wygląda jak by 30 lat nie był remontowany, tragedia(usunięte przez administratora)
a to ile ta wypłata niby sie spoznia bo cos to grubymi nicmi szyte. jak niby moga sobie na to pozwolic i jednak nadal tu pracujecie to plusy musza byc
Darku zależy czego szukasz , pracy gdzie przebiera się nogami do 14:00 a później stoi się godzinę w kolejce do łazienki , byle do 15:00 i jeszcze musza za to godziwie zapłacić . Czy szukasz normalnej pracy z przerwą śniadaniową , znam takich co odchodzili z firmy ,żeby sobie poprawić i wracali z podkulonym ogonem , bo się okazało ,że płaca nie taka i trzeba na nią czekać , a tu się nie zdarzyło ,żeby były opóźnienia w wypłatach .
Nigdy nie mow hop z tymi opóźnieniami… ja to już przezornie bym na wszystko patrzył zwłaszcza ze dosłownie wyżej pisali ze sa poślizgi więc nie wiem o co wam chodzi. może jeszcze wyjdzie ze zarabia sie dużo więcej niż ta minimalna?
Ja to akurat pracuje dobrze i nie uciekam przed pracą. Ale też liczę na godne zarobki. Tutaj doceniają pracowników pod tym względem?
Zaczęłam szukać pracy i trafiłam na Groneko. Dawno nikt nie pisał, jak się tam pracuje, a zależy mi na dobrej atmosferze i jasnej ścieżce kariery. Czy kierownictwo docenia swoich pracowników?
Dziewczyno uciekaj gdzie (usunięte przez administratora) rośnie każda inna firma byle nie tu!!!! Tego tu nie zajdziesz atmosfera a raczej jej brak szefostwo Które komunikuje się z użyciem wulgaryzmów do swoich pracowników. Ścieżka kariery ? Jakiej kariery...jedna osoba pracuje za kilku...obowiązków coraz więcej ale o awansie zapomnij
Mają nie aktualne ogłoszenia dla kierowcy C+E to tylko przykrywka zeby glupka zlapac. celowo jesteś wprowadzany w błąd. Na spotkaniu oferuje tylko pracę dla kierowcy śmieciarki kat C bo już głupców nie może znalezc to kombinuje. Na śmieciarkę nikt nie chce chyba że by zarobił z 6 tys to tak a on daje 3500 zł. bezczelny dorobkiewicz nie liczacy sie z ludzmi ale karma go dosiegnie. podobno ma problemy ze zdrowiem dobrze mu tak(usunięte przez administratora).
Nie wiem skąd piszący wcześniej brali te info o najniższej krajowej na umowie skoro mają teraz powystawiane ogłoszenia a w nich są sporo wyższe kwoty. Bardziej mnie jednak zastanawia skąd tyle teraz aktywnych ogłoszeń i dlaczego przez ogłoszenia szukają kierowników zamiast kogoś awansować?
Jak wyglądają zarobki na stanowisku kierownika bazy magazynowo sprzętowej Mam zaproszenie na rozmowe i ciekaw jestem opini
Przychodzę poczytać o tym jak sie tu pracuje a na froncie ktoś zyczy firmie upadku… to jakieś zbyt subiektywne opinie czy jednak lepiej sie wstrzymać przez pracą tutaj?
Zacznę od tego że pracowałem tam jakiś czas temu i Wszystkie negatywne opinie o tej firmie są jak najbardziej prawdziwe. Pępki świata czyli szefostwo nie szanuje pracowników, chamstwo wyzysk i bezczelność. Przy rozmowie złote góry a przy wypłacie płacz. Najlepiej żebyś za tą samą wypłatę robil wszystko od kierowcy po operatora i jeszcze będzie za mało. Kroją każdego na kasę od pracowników po klientów. Nic dziwnego że się tak dorobili jak prawie każdego skubneli po trochu. Ktoś pisał że są starzy pracownicy co robią po 10 lat i dłużej. Pracują tam ludzie którzy nie mają wyjścia bo muszą za coś żyć. Poza tym starych pracowników nie (usunięte przez administratora) oni kroją każdego młodego bo chcą sprawdzić na ile sobie mogą pozwolić. Śmieszne wewnętrzne przepisy byle komuś zabrać 100 zł z wypłaty za byle co. Maszyny i samochody rozwalone bo szkoda kasy na to żeby doprowadzić je do porządku, nie wiem gdzie one przechodzą przegląd. Jedyna pozytywna rzecz to ta że można się czegoś nauczyć na tych szrotach po to żeby iść sobie gdzie później do porządnej firmy. Nawet na ciuchach żałują bo kupują najtańsze byle było. Patrząc po ilości osób ile się tam przewinęło przez ostatnie lata można samemu wyciągnąć wnioski czy warto tam iść do pracy. Życzę szybkiego upadku. Nie takie bogole upadali.
firma dziad w nazwie a nie groneko. wlasciciel szuka idiotow,typowy dorobkiewicz.ludzie maja za takie smieszne pieniadze pracowac ty g......... normy paliwowe ? nie!!!!!!!!!!!! szukaj frajerow w swojej rodzinie albo dymaj sam !!!!!!!!!!!!!!! 4000 tys dla kierowcy to chyba jestes ........................... ! frajerska firma.
Kierowca katC Szczerze firma (usunięte przez administratora) umowa najniższa krajowa, niby premia - zapomnieć można, niby za nadgodziny płacą - zbywanie pracownika ,(usunięte przez administratora)
Mają nie aktualne ogłoszenia dla kierowcy C+E a właściwie celowo jesteś wprowadzany w błąd. Na spotkaniu oferuje tylko pracę dla kierowcy śmieciarki kat C bo już głupców nie może znalezc to kombinuje. Na śmieciarkę nikt nie chce chyba że by zarobił z 6 tys to tak a on daje 3500 zł. (usunięte przez administratora)
5 tys dla kierowcy netto ,a oni placa 3,500 i to pod stolem. Moze ktos z pracownikow nasle na nich Inspekcje pracy?
Drogi Pracowniku, miło przeczytać Twoje wypociny i wylane słowa na temat tej Firmy, jednakże pracowałem tam zbyt długo aby uwierzyć w to co Ty piszesz. Szkoda tylko, że się nie podpisałeś może dostałbyś premie. Ja jako były pracownik nigdy nie zmienię zdania na temat tej Firmy. Proszę tylko aby kadra rządząca lub zarządzająca nie okłamywała tutaj na forum osób kandydujących. Trzeba pamiętać, że Firmę nie tworzą Szefowie czyli Panowie M i M G - którzy w tym przypadku nie potrafili rozmawiać ze swoimi ludźmi i nimi zarządzać a ludzie pracujący i Tworzący tą firmę. Nie mam zamiaru wylewać tutaj potoku negatywnych słów o tej firmie bo dla mnie jest to już przeszłość o której wole zapomnieć. Pracuję teraz w innej Firmie na innym stanowisku, gdzie za szefostwem i kadrą zarządzającą można dosłownie skoczyć w ogień. Na koniec informuję tylko zainteresowanych aby zastanowili się dwa razy zanim złożą do Groneko swoje podanie o pracę.
Może jesteś jeden który chwali ale z tego co wiem to jest pijaństwo romanse w kontenerach z żonatymi i burdel na kółkach
Dziad nad dziadami. 4000 netyo minus dojazd do tej dziury to 3600 zł na rękę dla kierowcy kat C. Bez wstydu wyzyskiwacz.(usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Groneko S.C. ZGK?
Zobacz opinie na temat firmy Groneko S.C. ZGK tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 25.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Groneko S.C. ZGK?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 2 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!