U was tutaj ciezko wyciągnąć jakaś podwyżkę? Nie widzę żeby ktoś ostatnio je chwalił więc zakładam ze sami z siebie nie dadzą. a ktokolwiek pytał wprost?
Bardzo nie miła obsługa jakby pracowała tam za karę. Mowie dzień dobry a tu zero odzewu. Reszta wydana i rzucona jak psu i bez dowidzenia ani niczego. Ostatni taż tam zakupy robię
Witam chciałbym się dowiedzieć dlaczego na wadze gdzie waży się wędliny notorycznie jest kładziony papier który nie jest używany do spakowania towaru , a tylko po to aby zwiększyć wagę. Mam nadzieje że w końcu ktoś zrobi z tym porządek, bo nie jest w porządku naciąganie klienta na dodatkowe koszty, a przecież każdy sklep ma jakiś procent na ubytki . Chciałbym zwrócić uwagę że waga nigdy nie jest wyzerowana , chodzi o sklep nr 13 na Jagiellońskim.
Czy firma zatrudnia osoby które są już na emeryturze?
A zakupy w Ziemowicie to masakra,brak obsługi wieczne kolejki na mięsnym i na kasie sprzedawczynie zajmujące się nie tym co trzeba wciąż obrażone i obgadujące koleżanki.Kierowniczka tego nie widzi?Klienci wam pouciekali
Już doprowadził do ruiny,nikt tu nie chce pracować,w sklepach braki personalne,obsługa jak za PRL-bez uśmiechu ,obsługują jak za karę wiecznie niezadowolone.
Zobaczcie jak działa Społem w Poznaniu. Tu wszystko się rozwija a gnieźnieński zarząd doprowadzi wkrótce firmę do ruiny
Spójrzcie kto jest w zarządzie. Albo stera komuna albo dorobkiewicze bez żadnej wiedzy. Ta firma się sypie.
Witam,a co powiecie na pracę w sklepach Społem? Prawie na każdej witrynie wisi ogłoszenie-zatrudnię sprzedawcę .Cały czas zastanawiam się nad wysłaniem CV do tej firmy.Proszę o pomoc-jakie wypłaty socjal godziny pracy i przed wszystkim jaka tam panuje atmosfera
witam mam propozycję pracy w tym sklepie co myślicie? bo opinie są różne
Nie masz żadnej roboty to próbuj. Będziesz w porządku to każdy też będzie w porządku w stosunku do ciebie.
czyli warto spróbować? a ludzie,atmosfera bo to też ważne
Trochę więcej niż minimum. Dużo dodatków jak bony itd. Jak ogarniesz to nie jest źle. Na magazynie są 2 zmiany, rano i nocki.
w społem szukają na magazyn co wiecie o tej pracy? jakie zabrobki,jaka atmosfera
Zapraszam już nie długo będzie miejsce wolne.Popracujesz tyle lat co ja to sama zobaczysz jak tam miło jest.(usunięte przez administratora)
jeżeli jesteś ''niestety jeszcze pracownikiem" to złóż podanie o zwolnienie bo wątpię aby trzymali ciebie tam na siłę a ja chętnie zajmę twoje miejsce i nie będę(usunięte przez administratora)który co miesiąc przelewa pensję na moje konto i myślę że ja nie jestem jedyną chętną
Co jest najlepsze w tym sklepie to sprzedaż pracownikom sklepu gadżetów które dostaje kierowniczka od przedstawicieli. śmiech na sali. fajnie normalnie super.Ciekawe czy kierowniczka i reszta widziały inne wpisy na temat pracy w tym sklepie. pozdrawiam
witam...z tego co mi wiadomo to co do przepisów kodeksu pracy i ich przestrzegania przez pracodawce to kilka uchybień jest ale to przeciez nasza kochana Polska...a sklep jak sklep nawet mi sie podoba,czysto,ładnie i schludnie...ładne dziewczyny też można spotkać
zgadzam sie z Tob a nigdzie nie ma inspekcji pracy zeby zobaczyli na jakich zasadach pracuje pracownik bez umoey o prace na cały etat a płacą za pół to jest skandal
Tak potwierdzam przepisy w ogóle nie są przestrzegane