Beauty, Style, jeden pies. Taki sam brak kompetencji kierowniczych i chaos. Nie polecam osobom szukającym miejsca do rozpoczęcia kariery. Zarobki również mierne jak na korpo.
Typowe korpo, wyścig szczurów i podkładanie sobie świń tylko w wydaniu głównie damskim. Nie polecam.
W sensie, że maciory podkładają tutaj? ;p Opowiesz o tym bardziej szczegółowo? Zwłaszcza o tych paniach, bo to może być ciekawe
Jak długo trwa proces awansu w ORBICO BEAUTY Sp. z o.o.?
Firma nie potrafi uzasadnić odrzucenia aplikacji- brak profesjonalizmu, brak szacunku, niekompetencja, ignorancja?
Firmy przecież zazwyczaj dziękują. I to już jest bardzo dobra praktyka. Raczej nikt nie uzasadnia odrzucania aplikacji. Po prostu informują i już. A który to był etap, jeżeli można zapytać?
Z Twojej wypowiedzi wynika, że mają kilka etapów rekrutacji? Byłeś już na rozmowie? Jak Twoje wrażenia o ORBICO BEAUTY?
Tak, brałam udział w rekrutacji. Dotarłam nawet do drugiego etapu, ale niestety nie dostałam pracy. Natomiast przez cały czas byłam na bieżąco informowana, również wtedy gdy nie przeszłam dalej. Firma podziękowała też za poświęcony czas i udział w procesie.
Wiadomo ze firma na do tego prawo ale wypadałoby napisać czemu odrzucają kandydata. Chociaż w kilku słowach. Wiem że weekszośc tego nie robi ale sam przyznasz ze to nieeleganckie zachowanie.
Jak ktos szuka informacji o magazynie w teresinie ktory niedlugo ma ruszyc to szkoda, waszej drogi na paliwo, to co oferuja na rozmowie to jedna wielka kpina, nie polecam szkoda czasu.
Czy pracownicy w ORBICO BEAUTY Sp. z o.o. dogadują się między sobą?
Jaka jest kultura pracy w ORBICO BEAUTY Sp. z o.o.? Obowiązuje typowy dress code?
@Pytanie, nie mamy sztywnego dress code. Wszystko zależy od osoby i stanowiska, które zajmuje.
Jeśli chodzi o dział handlowy ( ph ) to wyścig szczurów. Targety z czapy, brak wsparcia, budżetów. Dyrektor w W-wie, który nie przyjmuje żadnych argumentów,(usunięte przez administratora) Nie polecam
Jaka umowa obowiązuje w ORBICO BEAUTY Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?
Byłam na rozmowie w tej firmie. Szczerze? Bardzo sztywna i flegmatyczna. Zero energii od osoby z HR, która w niej uczestniczyła. Skutkowało to tym, że nawet mi się nie chciało rozmawiać i chciałam jak najszybciej wyjść. Pracy nie otrzymałam, ale nawet gdyby stało się inaczej, nie przyjęłabym jej.
@Magda a ile było etapów rekrutacji?
Straszny brak profesjonalizmu. Bylam zaproszona na drugi etap gdzie inna kandydatka z gory była przeznaczona na to stanowisko co dało sie zauważyć.Zmarnowane dwa tygodnie. Czekałam tydzien na odpowiedz po drugim etapie. Brak szacunku do kandydata.
Czy macie jakiś powód, że nikt nie pisze?
Jak się pracuje w ORBICO Sp z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy ORBICO Sp z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w ORBICO Sp z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 1 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!