Firma jest Super płaci wypłaty zgodnie z umową nadgodziny są płacone co do jednej minuty , monitoring jest 24 H na dobę aby pracownicy czuli się bezpiecznie w zakładzie . Szkolenia są wykonywane co dwa tygodnie dla pracowników . Paczki dla pracowników są zawsze na święta duże talony pieniężne wszyscy pracownicy mają jak w bajce. Prezes cały czas myśli o Nas opiekuje się nami ostatnio dodał wszystkim pracownikom do opłat domowych takich jak gaz oraz opłaty za pobór prądu jest jak ojciec mało jak ojciec , dziadek i mamusia razem wzięci jest naprawdę super, mało tego na rok 2022 dopłaca jeszcze do czynszu 50 % dla pracowników co maja umowę na stałe oraz daje pod koniec roku 13 pensję !!! W żadnym zakładzie w Polsce nie ma tak dobrze jak tutaj . Być może będą w tym roku paczki za 2 tyś zł firma myślę wykaże się zyskiem 10 mln EUR teraz to wielkie gratulacje dla Pana Leszka myślę ,że hala na drugi rok już będzie gotowa i dodatkowe 45 maszyn CNC . Wielkie gratulacje !!!! w Nowym Roku 2023 !!!
Firma Pana Podskoka jest najbardziej uczciwa z wszystkich firm w Polsce , Pan Podskok nigdy nie kłamie zawsze mówi prawdę i tylko prawdę dla Pracowników jest najlepszym pracodawcą w Polsce. Pan Podskok powinien być wzorem dla wszystkich Polaków i Przedsiębiorców ,żyjących w Polsce jak i za granicą jako wzorowy ,uczciwy prawdę mówiący przedsiębiorca i Pracodawca.
Firma jest naprawdę super wypłaty na czas Leszek jest najbardziej uczciwym człowiek w Polsce jego ,żona także syna mają bardzo mądrego , oczytanego ,uczciwego , fachowca w obróbce skrawaniem jest po prostu Boski. Nie rozumiem , dlaczego tak piszecie , ten człowiek nigdy nie dał łapówki , rozliczał się z nadgodzin najlepiej Polsce zawsze był gotowy do pomocy nigdy nie zalegał z fakturami !!!!!!!
Nadgodziny są płacone jako 200 setki na przelew ze wszystkimi odsetkami jest normalnie super najlepiej na świecie nawet Putin jest w szoku on nawet tyle nie daje swoim oligarchom co firma Lechpod to jest naprawdę fenomen na skalę światową w obróbce skrawaniem !!!!!!!!
A ciężko się pracuje na hali?
Pracuje w firmie od dłuższego czasu, atmosfera bardzo dobra , żadnych problemów z wypłatami . Pracodawca organizuje szkolenia dla nowo przyjętych pracowników . Wspomnę również o wspólnych wigiliach paczkach dla dzieci to wszystko po prostu tu jest. Firma wciąż się rozwija posiada potrzebne certyfikaty co w branży lotniczej wcale nie jest proste .
Prawda jest tak, że to uczciwa firma i wspaniali ludzie!!!!!!!
Pracuje w firmie LechPod pół roku. Mam zapewnione wszystko czego potrzebuje do pracy, począwszy od sprzętu bhp po poradniki branżowe i dobrą atmosferę . Wypłata zawsze na czas, umowa od pierwszego dnia. POLECAM !
Ta opinia jest:
Każdy kto zna firmę wie że to nie prawda pracujemy w świetnie ogrzewanej jasnej hali a właściciel alkoholik żenada gościu nie stać cię na coś mocniejszego!!!!!
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Lechpod Leszek Podskok?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Lechpod Leszek Podskok tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Lechpod Leszek Podskok?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!