Transwell Sp. z o.o.

NIP: 5272776527 KRS: 0000631370

Adres: Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A, 01-242 Warszawa

4.5/5
Na podstawie 348 ocen.

Opinie o Transwell Sp. z o.o.

Matte

Witam, Chciałbym zaaplikować do Transweel na stanowisko kierowcy i tutaj pojawia się moje pytanie.czy potrzebuje uprawnień na przewóz osób,czy podczas kontroli drogowej nie będzie problemu?

Dede

A może byś tak odpowiedział konkretnie, a nie pytaniem na pytanie? Gość zapytał wprost: czy do pracy w firmie Transwell w charakterze kierowcy taxi będzie potrzebował odpowiednich uprawnień?

kuntakinte
@Matte

Firma cały czas rekrutuje ponieważ co chwila ktoś się zwalnia, a to dla tego że prędzej czy później każdemu wypłata nie będzie się zgadzać. Pytanie na ilu wypłatach człowiek da się (usunięte przez administratora)

blackwe
@kuntakinte

ja tez sie zatrudniłem jakieś 2 miechy temu i od tamtego czasu jest kilka wiecej aut. z tego co widze to ciagle sie rozwijaja, a plotki chodza ze ma byc trojmiasto i katowice.

Cierp;)

Ja przeszedłem na Freenow, cały proces łącznie z szkoleniami itd, był bardzo wspomagany przez nieocenioną Panią Joanne. Jeździ mi się bardzo dobrze! Wiadomo lepiej o wiele zarabia się w weekend ale tak to jest w tym biznesie.

Krzych

Szkoda czasu i nerwów

Kowal

Dobra robota. Praca na dzień lub noc w zależności od preferencji

Firma Transwell Sp. z o.o. poszukiwała pracowników. Wziąłeś udział w procesie rekrutacyjnym? Ile etapów obejmował ten proces? Podziel się swoimi przemyśleniami dotyczącymi przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
Darek

Cieszę se się rze dołączyłem do zespołu w Krakowie, pozdrawiam kierowców ! Darek

Wojtek

Katowice rządzą! Fajnie ze w końcu konkretna firma jest na rynku tutaj bo przynajmniej pewna praca bez wystawki i oszustw !!! Pozdrawiam

Ciucius

Ktoś z kato? Ciezka rekrutacja?

Kierowca
@Ciucius

Narazie na próbę jeździ kilku kierowców z Krakowa, od stycznia rusza rekrutacja w Katowicach

Polecam dużo pracy dużo kasy dużo możliwości dni pracujących praca dobra

Przemek kaleta

Polecam bardzo oddzial Katowice. Mimo ze najnowszy to już najlepszy!

Bartek

Polecam, dobra firma i można dorobić

Mariusz

Super! Lepiej trafić nie mogułem! Pilnie się zgłaszajciem!

Wiki

Polecam dobra opcja

Max

Dobra firma(?’a polecam ‚&3

Dobrze prosperująca firma o ugruntowanej pozycji w świecie przewozów. Wielka flota nowych toyot z hybrydowymi silnikami. Stała praca zapewniająca wysoki dochód

Koryt

Fajna firma można dużo zarobić wystarczy ze się faktycznie w pracy pracuje a nie obija

Blazej

Dobra firma w Katowicach

Julek

Tez polecam oddział w Krakowie ! Już długo firma jest tutaj na rynku i się rozwija wiec gwarancja pracy jest

Maciek

Pracuje w Katowicach, mimo raczkującej firmy w tym mieście to na wielki potencjał

Darek

Polecam oddział Katowice

Grxesiek

Dobra robota, samochody zadbane i nowe, małe przebiegi i rozliczenia terminowe

Zostaw merytoryczną opinię o Transwell Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Transwell Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Transwell Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 41.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Transwell Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 22, z czego 19 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii