Transwell Sp. z o.o.

NIP: 5272776527 KRS: 0000631370

Adres: Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A, 01-242 Warszawa

4.5/5
Na podstawie 348 ocen.

Opinie o Transwell Sp. z o.o.

hunter

wydaje się spoko, (usunięte przez administratora) atmosfera na placu z chłopakai, za to duzy plus!

dajcie se spokój

Widząc po wpisach firma bardzo dba o swoją opinię, powtarzają się słowa : kasa mi się zgadza, jest ok. Tylko dlaczego wciąż wprowadza ludzi w błąd?

@dajcie se spokój

Firma zatrudnia na umowę o pracę tylko że wiadomo że nie od razu tylko wiadomo po kilku tygodniach pracy , mi chodzi o to że w ogłoszeniu na olx jest informacja o pełnym etacie i takie zapewnienie dostałem rownież na pierwszym spotkaniu w siedzibie firmy , ale po miesięcy jak upomniałem się o umowę to dostałem propozycję ale na pół etatu.

wlodek88
@dajcie se spokój

pracowalem u innego partnera flotowego, tak naprawde to dwoch. zawsze przycinali kase (za rozne dziwne rzeczy, raz rowniez nie dostalem wyplaty) i najwiekszym plusem w tej firmie jest to, ze kasa jest zawsze w terminie, warunki sa jasne, jak zabranie mi kasy to prosze o zaliczke i nie robili z tym rzadnego problemu przynajmniej w wawie, bo w krk nie wiem jak jest.

Adriano

Niestety firma aktualnie zatrudnia (usunięte przez administratora)ale na pół etatu , a w ogłoszeniu na olx jest widoczna informacja o pełnym etacie, druga ciekawa informacja to że firma nie wie czy nawet do końca roku się to zmieni , więc niestety spore minięcie się z prawdą w ogłoszeniu , dla ludzi którzy szukają oficjalnego pełnego etatu nie polecam

mc’gregor
@Adriano

Adriano ja też tam pracuje od niedawna tzn od dwóch miesięcy i od lipca mam umowę o prace. Tez nie jest do końca prawda o tym co piszesz, bo w ogłoszeniach jest informacja ze oferują umowę o prace, nie ma tylko informacji na jaki wymiar. Wiec to już pewnie ustalają indywidualnie. Zreszta jak praca Ci nie odpowiada to zawsze możesz zmienić na inna. W tej branży to nie spotkałem się z partnerem który by wg oferował umowę o prace, tak ze ciekawie xD Dla mnie jest spoko.

@mc’gregor

Informacja w jakim wymiarze jest i to bardzo widoczna i jest to informacja ze zatrudniają na pełny etat , na pierwszym spotkaniu też o tym słyszałem bo dopytywałem , a jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to polecam się wrócić do szkoły podstawowej , widzę że wychodzisz z założenia że oni walą w (usunięte przez administratora) ale inni jeszcze bardziej więc polecam dalej się podstawiać typowe podejście chłopa pańszczyźnianego.

Dawid

Dla chcących jeździć polecam.

Firma Transwell Sp. z o.o. poszukiwała pracowników. Wziąłeś udział w procesie rekrutacyjnym? Ile etapów obejmował ten proces? Podziel się swoimi przemyśleniami dotyczącymi przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
Maciej 81

Wszystko jest normalnie. Nie jest super / nie jest zle- trzeba swoje wyjezdzic. Ja pracuje srednio 3 dni w tygodniu, mam 1/2 etatu. Bylem juz u partnera na swoim aucie, tu po dogadaniu z prezesem oplaca mi sie bardziej. Niektore auta faktycznie sa zaniedbane, ale ja mam stalych zmiennikow i jest ok.

jacek_07

Po pierwszym rozliczeniu mi się wszystko zgadza, kontakt do dziewczynami z biura jest, z Hubertem także. Nie wszystko jest idealnie ale idzie się dogadać, to mój drugi partner i jest dużo lepiej, zobaczymy jak będzie dalej.

jaki

wszystko ok, brak zastrzrzen. wyplate dostalem terminowo wczoraj.

Adriano

Sam pracuje tam od kilku dni , tylko na pierwszym spotkaniu usłyszałem coś o umowie o pracę że może to potrwać od miesiąca nawet do 3 , za kilka dni rozpytam się więcej jeśli nie dostanę umowy o pracę to zrezygnuje , i napiszę o tym na forum

Nikoś
@Adriano

Ja pracuję drugi miesiąc, kasa mi się zgadza, a co do umowy o pracę to wiem że trzeba indywidualnie rozmawiać ale po 3 miesiącach próbnych. nie znam jeszcze wszystkich kierowców ale wiem że Witek i Michał mają już umowy o pracę, więc pewnie jest więcej takich osób. Trzeba by zapytać w biurze na zmianie.

@Nikoś

A ile ten (usunięte przez administratora) pracują? Dla mnie 3 miesiące okresu próbnego to zwykle zdzierstwo w dzisiejszych czasach, a Ty już pytałeś o umowę? Według mnie to po tym czasie powinieneś ich cisnąć.

Dani86
@Nikoś

Czesc a mogl bym wiedziec ile tych poborow? Zastanawiam sie czy zlozyc do nich cv. Mozesz cos wiwcej napisac o pracy?

jaki
@jaki

jesli mowimy o umowie o prace to chyba w polowie drugiego miesiaca zaproponowano mi umowe, lecz jej nie potrzebowalem.

Poszukiwacz wrażeń

A jak to jest w przypadku zatrzymania przez ITD?

Mi się zgadza wszystko co umówiłem.

Adriano

Pytanie do tych którzy mają już umowę o pracę, macie na umowie cały etat czy pół etatu?

Matthew

Ja pracuje u nich juz drugi miesiac w tamtym tygodniu podpisalem wlasnie umowe o prace w krk. A okres probny jest u nich do 3 miesiecy. Od poprzedniego partnera odeszlem bo wyplaty na oczy nie zobaczylem. A mowienie ze ktos komus podsuwa umowe do podpisania jest jednym wielkim farmazonem! Chyba ze jakis glab sie trafia na skoleniu co nie rozumie co to jest umowa uzyczenia. Szczerze to nawet najwieksze firmy typu dhl czy inne nie zagwarantuja wam takiej wyplaty. Przy 20 dniach pracy zrobile ponad 8700 zl z groszami obrotu, dla mnie jest z tego 48% - wiec radze sobie policzyc nieuki ile to wychodzi. A nie komentowac nie majac o niczym pojecia.

Nikoś

Ponieważ jest okres próbny, po nim można się starać o umowę o pracę. Napewno inny partner zaoferuje Ci umowę o Pracę od pierwszego dnia. Będziesz przebierał w ofertach. Napewno, tylko musisz spróbować :P

Adriano

Cześć od kiedy tam pracujesz i kiedy dostałeś propozycje umowy?, Bo jestem ciekawy sam pracuje tam od kilku dni

Adriano

Jak wygląda sprawa umowy? Czy jest rzeczywiście umowa o pracę? I jak wygląda sprawa podstawy? Tzn ile dokładnie wynosi i czy w ogóle jest?

Alvin i wiewiorki

Dla mnie spoko udalo mi sie dogadac z nimi i moge dorywczo pracowac. Fajna sprawa z tymi grafikami, bo co tydzien ukladane sa nowe. Z tego co widze to rozni kierowcy u nich pracuja, przedzial wiekowy 19-60 plus chyba ;D wiec niewiem czym sie kieruja przy rekrutacji. Ale atmosfera bardzo fajna w firmie.

Alvin i wiewiorki

Wszyscy mowia do siebie po imieniu, nie widac roznicy w stanowiskach. Kolejna sprawa to doslownie otwarte biuro w Krakowie, mieszkam ponad 30km i zawsze w ciagu dnia moge zjechac do firmy na przerwe, kawe albo telewizor. Wynagrodzenie takie jak pisza w ogloszeniach, rozmawialem z kieorwcami ktorzy juz dlugo pracuja tam i nie narzekaja. Sa tacy tez co maja inne zdanie, ale ja sam wiem ile wyjezdze obrotu w systemie dorywczym wiec ich zdanie mnie nie interesuje.

zainteresowany

witam mam pytanie na czym polega ta praca , na przewozie osób czy towarów ??????

Adam N.
@zainteresowany

Osób, Bolt dla znawców tematu nie muszę rozwijać.

do celu

Wszystko zgodne z umowa brak większych zastrzeżeń

gumiś

Dla mnie ok. Drugi miesiąc przepracowany, rozliczenie się zgadza a wypłata jest najważniejsza. Jednak warto było zmienić partnera na Transwell.

ktos

firma rzetelna. jak mialem jakies problemy czy pytania to zawsze pomogali.

Taki pan

Czasem ta auta są brudne jak jakiś brudas przyjdzie i nie wyczyści. Więc proponuję o dopasowanie w pary że zmiennikiem tak jak ja. Z firmą da się dogadać tylko trzeba chcieć tak jak w każdej pracy.

Jeżdżębochcę

Kk a może tez oddałeś brudne albo sam uszkodziłeś? Wtedy pewnie dostałeś to samo. Bo zazwyczaj tak jest. Nasza trójka nie ma z tym problemu, dostaliśmy auto na trzech i sami o to dbamy by jeździło czyste. Pozatym nawet pod firmę nie musimy zjeżdżać, by zdawać samochód. Dla mnie jak najbardziej OK. Proponuje zmienić partnera na mniej wiarygodnego

Zostaw merytoryczną opinię o Transwell Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Transwell Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Transwell Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 41.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Transwell Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 22, z czego 19 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii