Powiedzcie czy firma przetrwała czas lockdownu, jakie są szanse otrzymać pracę?
Co wchodzi w socjal Fryzjer u Pawła?
Dziwne są te wpisy. Firma ma opinię dobrego pracodawcy a przecież na to trzeba sobie zapracować!
Każdy musi zarobić na siebie i nikt nie będzie dopłacał. Trzeba być fachowcem i będą klienci i zarobek!
fachowiec sie odezwał który nic nie wie o tym zawodzie ,,,facet pomyliłeś sie czy tak z tobą zle ,,,jak szef jest do (usunięte przez administratora) to i zakład nic nie zdziała
Zwykły oszust i nic więcej. Wyzyskiwacz i do tego psychopata. Stosuje mobbing i nie płaci.
Od 2016r . Sądzę się z nim . Ale nie odpuszczę . Nie płaci . Obraża a jak jakaś kobieta nie jest nim zainteresowana to stosuje mobing
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
Zwykły oszust. Obiecuje wielkie pieniądze za prace w marnym zakładzie a jak nie ma utargów takich jak się spodziewał to grosze daje. Pilnuje na każdym kroku kamery, podsłuchy i zastraszanie. Nikomu nie życzę takiego pracodawcy. Omijać z daleka.
Pracowałam w salonie fryzjerskim u Pawła w Poznaniu przy ul. Górna Wilda 96. Najgorsze miejsce w jakim udało mnie się pracować. Szef to idiota, myśli że na wszystkim się zna i wszystko wie najlepiej. Do pracowników odnosi się po chamsku, wyzywa jak coś jest nie tak albo utarg za mały. Przez pierwszy miesiąc było ok a póżniej zaczał się terror. Stosuje mobbing i wyzwiska. Człowiek może się tam wykończyć psychicznie. Zresztą to nie tylko moja opinia opisali go już na fb. https://www.facebook.com/693506404099664/photos/a.698763720240599.1073741828.693506404099664/907456139371355/?type=3&comment_id=944808512302784¬if_t=photo_comment¬if_id=1464028634986846 Nie polecam nikomu, nawet pieniądze które obiecuje nie są warte tego co człowiek musi przejść pracując w tym salonie.