Opinie o SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. w Żary

2.3/5
Na podstawie 33 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja wyrobów tekstylnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. w Żary

Czy w SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?

@Pytanie

Oczywiście jak koledzy, wszystko można wygarnąć :)

Hej

Zastanawiam sie nad złożeniem podania o pracę do Sage... Mam w związku z tym trochę pytań. 1. Słyszałam, że praca w systemie 2 i 3 zmianowym, czy weekendy są wolne? 2. Jakie zarobki, czy jest możliwość płatnych nadgodzin, premia? 3. Na jaki dział najlepiej się dostać?

D

śmietnik

Mam inne zdanie ale pewnie dlatego , że bardzo sumiennie traktuję swoją pracę, polecam!

Czy kandydat na stanowisko Inżynier Procesu w firmie SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. ma szansę poznać potencjalną ścieżkę rozwoju zawodowego już na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak przebiega rekrutacja? Podziel się swoimi doświadczeniami.
Jola

Proszę o sensowną wypowiedź na temat pracy w tym zakładzie pracy obowiązki płaca ogólne zasady i traktowanie pracownika.

Gal Anonim
@Jola

Myślę że najlepiej wybrać się osobiście do zakładu i porozmawiać na temat zasad itd, bo stanowiska są różne, jak i obowiązki i płace. Jeżeli ktoś ma zamiar pracować to wszystko pozna pracując, lepiej nie sugerować się opiniami tutaj, tylko samemu się przekonać

Chciałabym ostrzec wszystkich którzy myślą o pracy w tej firmę, na dziale JTS. (usunięte przez administratora) Ostrzegam przed jej brakiem empatii, logicznemu myśleniu, umiejętności pracy w zespole i co najważniejsze brakiem umiejętności zarządzania pracą ludzi i barak chęci do pomocy i NAUKI ludzi którzy pierwszy raz maja styczność z branżą automotive... Okropna i chamska osoba, szkoda mi ludzi którzy pracują i będą pracować z nią, zawistna bez kszty szacunku do innych, brak poszanowania, prostacka i gruboskórna arogantka. I naprawdę szkoda mi ludzi którzy uważają ta osobę za godna zaufania, mowa tu o (usunięte przez administratora), która nie jest zła, ale ufa nie tym co trzeba, liczę że kiedyś dotrze do do niej i będzie uważniej dobierała pracowników, którzy będą szanowali pracę innych.

Prokurator
@Anonim

Pani która napisała ten post czyli pani A. F poniesie za to konsekwencje prawne, więc następnym razem proszę przemyśleć co pani pisze. Bez podstawne oskarżanie, wyzwiska a inni pracownicy dobrze wiedzą jakim zachowaniem Pani A. F sobie sama zrobiła pod górkę. Ktoś kto sobie zasłużył swoim zachowaniem np na nagane itp w przypadku pani A. F, zawsze będzie wylewal chore żale. Zresztą tak samo jak inne osoby, które wypowiadają się w swoich opiniach prostacko. Jak komuś zależy na pracy to stosuje się do zasad pracownika, a jak nie to później wielkie pretensje i wymówki.

Nick 123
@Anonim

Oj oj nieładnie a mamusia nie uczyła, że nie wolno kłamać? Czy naprawdę twój iloraz inteligencji jest tak niski...? Może najpierw lepiej zrobić swoją samoocenę i wyciągnąć jakieś wnioski? Przenoszona z jednego działu do drugiego a potem na trzeci. Upomnienie jedno, potem drugie a na końcu nagana. Chyba to o czymś świadczy... ? Polecam udać się do dobrego psychologa, a nie wylewać żale w internecie i mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie...

Dobry

Cześć Powiedzcie mi jak wyglądają tam zmiany. Praca jest dwu czy trzy zmianowa? Czy to zależy od działu? Jakie są zarobki pracownika produkcji a jakie np. Brygadzisty?

Lola

Na produkcji traktują gorzej niż psa, zwłaszcza jeśli chodzi o dział JTS, Słynna kierowniczka Agnieszka nie ma pojęcia, co w ogóle tam robi, potrafi tylko podnosić swój piszczący głosik, poniżać i się "wyżywać" na pracownikach. Sama bidulka boi się Waldka i reszty, więc myśli że może sobie pokrzyczeć na pracowników. Gdy znalazła się odważna osoba, żeby zgłosić w jaki sposób Pani kierownik traktuje osoby, po tygodniu została zwolniona. W tej firmie masz siedzieć cicho, pracować w 10 stopniach na hali i zasuwać jak wół, nigdy nie usłyszysz słowa dziękuję. Codziennie jest jakiś śmieszny obchód gdzie Waldek i Agnieszka podają pracownikom rękę na przywitanie. Nie wiem po co taki teatrzyk, jeśli i tak traktują pracowników jak śmieci. Teatrzyk to cała ta firma! (wchodzenie na halę rządkiem podczas audytu, ukrywanie niewygodnych rzeczy w toalecie, upomnienia pisemne za jednorazowy brak zatyczek ochronnych, wywieszanie na tablicy ilości błędów, które są podpisane nazwiskami i wymieniać można tak w nieskonczoność.... Pani kierownik uważa, że firma utrzymuje dział JTS i i w takim przypadku pracownicy nie zasługują na ogrzewanie, mimo iż hali jest 10 stopni. ( w biurach po 30) W ciągu miesiąca z firmy zwolniło się około 30 osób. Od tej pory mobilizacją dla pracowników ma być premia około 450 zł brutto, L4 i urlop na żądanie = premii brak. Tragiczne warunki pracy i zarobki również przeciętne jak na żarską strefę. Tylko czekać aż Ukraina się pojawi w Sage, może wtedy się opamiętają :)

Sage worker
@Lola

Ja zarabiam tu 3 tysiące na rękę i nie narzekam. LAMINACJA utrzymuje tą firmę a nie jakies śmieszne JTS z Agniesią na czele

FZA
@Sage worker

LAMINARA FOREVER!!!!!!!!

K

Najgorszy zaklad na zarach. Takiego zakladu to jeszcze nie widzialem.a kierownik JTS zwalnia ludzi ktorzy nie zgadzaja sie z jej wypowiedzia.

Takietam
@K

To chyba w syncreonie nikt nie był ????????????

FZG

Firma godna polecenia.

Jts

Pani kierownik Agnieszka z dzialu JTS to osoba umyslowo chora. Potrafi tylko plakac i opierniczac ludzi ktorych ma pod soba. Pracowalam z nia prawie 3 lata . i nie zaluje ze odeszlam. Ma swojego pupilka liderke J.S. zawsze stoi za nia i co by sie nie stalo ona zawsze jest ta dobra. Pamietam jak J.S ciagle kladla klody pod nogi drugiej liderce Aleksandra D. To byla kobieta. Zawsze pomogla i zawsze starała sie wszystko zrobic. Chodz zawsze ona obrywala za wszystkich. Nawet nie za swoja zmiane.Szkoda mi jej bylo. Zlota kobieta. A co do Agnieszki to mogli by sie wkoncu tam na gorze zastanowic bo ona na produkcji sie nie zma ani na prowadzeniu ludzi pod soba. Cyrk nie zaklad.

Jarmol

Było tak źle, że aż 3 lata tam siedziała :D

ADA
@Jts

oj oj ,ktoś chyba bardzo żałuje że go zwolniono i teraz wylewa swój jad. Za słowa o chorobie umysłowej powinna być pani pociągnięta do konsekwencji.Na koniec dodam że mimo wrednego charakteru ładnie prezentuje się pani na zdjęciach

Zuzanna
@ADA

Tak zgadzam się z tą opinią,osoby " ja, jts i s " mają chyba wielki żal,że zostały zwolnione. Nikt na siłę w zakładzie nikogo nie trzyma. Wylewanie swojego jadu u hejtu anonimowo na poszczególne osoby świadczy tylko o tym , że " kozak w necie pi... w świecie " Nie pozdrawiam ????

@Jts

Jestem ciekawa kto mnie wciagnal w ta opinie co jestem w niej uwzgledniona. Ja sie nie wypowiadam i nie bede sie wypowiadac co do opini o tym zakladzie. Nie pracuje tam wiec co mam pisac. Podpisane Draguła-Seniuk Aleksandra

@Jts

A jezeli jeszcze raz ktos uwzgledni moja osobe w swojej opini to beda z tego konsekwencje.

@Jts

Prosze napisac do administartora tej strony i prosze skasowac ten post. Nie zycze sobie tego aby ktos mnie wplatywal w jakies swoje zale.

Eks pracownik

Pani "kierownik" agnieszka jak nie będzie sie miała do czego przyczepić, to sie czepi np o brak koszulki firmowej. To co, że jedną dadzą na start, przecież ludzie codziennie robią pranie (albo sie nie pocą). Firma porażka, chyba najgorsza w Żarach.

KoLO
@Eks pracownik

A osoba pytała o to żeby dostać więcej?

@Eks pracownik

Dokładnie,co ta kobieta robi na stanowisku kierownika skoro nic nie ogarnia, potrafi tylko płakać.. .

Gerwazy
@anonymous

Może ma jakiegoś wujka, albo innego krewnego w firmie i pomógł zacząć od kierowniczego stanowiska ;)

@Gerwazy

Ten dobry wujek to chyba Waldek...

@Eks pracownik

I tak nic nie pobije kierownika Bartusia i kierowniczki Karinki. To jest przeciwieństwo profesjonalizmu.

S
@anonymous

Trafione.placzem zawsze wszystko zalatwi. Waldziu przyjdzie poklepie ja po pleckach i powie bedzie dobrze nie placz juz. Jest osoba bardzo nie sprawiedliwa. Czlowiek sie staral robil wszystko ale i tak (usunięte przez administratora) dostawal za nic. Czepia sie wszystkiego i wszystkich. Lecz tylko 1 osoby sie nie czepiala lidera jts pani S. Ta tez tylko potrafi plakac w jej ramionka. Troszke (usunięte przez administratora) jej wylize i jest git.

Eks pracownik "Syncreon"
@Eks pracownik

Gorsza to jest firma syncreon. Tam to dopiero sie czepiaja a zarobek nawet nie 2tys miesiecznie , a mialo byc na reke 2tys , nie pojęte jest to że tak oszukują ludzi , a dlaczego oszukują bo to nie ludzie, falszywe ,sztuczny usmiech..... Słyszałam że w firmie Sage placa ponad 2tys . Właśnie mam zamiar się za nie długo przyjąć ,ale teraz to trochę zwątpiłam przez takie złe komentarze ludzi....

@S

Jak się kapuje to zawsze będzie się ok wobec kierowniczki. A jak kierowniczka opierniczy liderke panią S. To wtedy ona płacze :-)

Pracownica
@Eks pracownik "Syncreon"

Sama już jakieś 2,5 roku pracuje i jest ok. Dzięki Bogu kierowniczka pozwalniała te harpie, które wszystkie terroryzowały na wydziale.

Lam

(usunięte przez administratora)NIe polecam

Llll

Nie polecam.nie dosc ze kasa marna to jeszcze zryja ci beret.

Lam

(usunięte przez administratora). Nie polecam

R
@Lam

Dlaczego opinia została usunięta przez operatora?

xXx

Witam, pracowałem w Sage jakiś czas temu. Oczywiście, żeby się tam dostać było pełno korowodu - 3 rozmowy kwalifikacyjne. Niestety już w 1 dzień pracy okazało się, że praca to jakaś lipa - siedziałem 2 godziny dłużej, bo okazało się, że kierownik jakości, który został zwolniony nie robił dokumentów i trzeba było robić jakieś bo miała być jakaś kontrola. Od samego początku, siedzenie po godzinach okazało się być normą, za którą pracodawca nie wypłacił ani złotówki, ani także nie dał wolnego. Na początku firma mogła sobie pozwolić na przebieranie w ludziach. Teraz to tam nawet ukraińcy nie chcą pracować. Płaca minimalna na produkcji - nie ma żadnych dodatków. W biurze mają niewiele więcej. Ogólnie radzę omijać firmę szerokim łukiem.

mgo

Zgadzam sie na liczbe nieskonczona na temat opini o zakladzie sawe zabrac telefony komurkowe zabrac i zabronic ich uzywania w czsie pracy dla wzystkich od pracownika do kierownika zmiany .

Jack

Generalnie firma jak firma niby automotive, a czujesz jakbyś pracował w garażu. Płaca jest ok jak na obowiązki którymi musisz robić. Na noce można się spokojnie przespać bo takie jest obłożenie :) Najlepszy i tak jest dyrektor Waldek i kierownik Bartek, co tydzień wychodzą w czasie pracy na kebaba :D Szczerze to są tylko nieliczne przypadki profesjonalizmu w tej firmie na szczeblu kierowniczym. Ameryka w polskim wydaniu :)

Jack

Brak dodatków do zasadniczej stawki. Na produkcji można 2000 zł netto wyciągnąć.

Qwerty

Praca nie jest ciężka . Na żadnym stanowisku. Wystarczy chęć i trochę starania się . Szkoda tylko ze w zakładzie pracuje więcej leniwych łosi niż ludzi którzy wykonują swoje obowiązki rzetelnie a wszyscy traktowani jednakowo . ponad 2200 na rękę

@Qwerty

Jesteś z przyszłości..?

Wiktor

Słyszałem o firmie, że ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś podpowie mi jaka jest atmosfera i czy potrzebujecie pracowników?

Potwierdzam..

Zostaw merytoryczną opinię o SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. - Żary

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 2 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

SAGE AUTOMOTIVE INTERIORS POLAND Sp. z o.o.
  • Przemysłowa 9
    68-200 Żary