Dawno nikt nie pisał niczego o kasie. Powiecie czy opłaca się aplikować? Może poda ktoś widełki? ;)
Na terenie Gdańska spokojnie znajdziesz pracę, gdzie zaoferują ci ponad 1000 zł więcej niż we Freshu.
Kiedyś pisaliście, że firma rzadko zwalnia pracowników. To dość pozytywny aspekt. Do tej pory osoby zainteresowane pracą mogą liczyć na stabilność?
Jakie narzędzia pracy zapewnia Fresh Logistics? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Fresh Logistics? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
Ludzie nie dajcie się wciągnąć w to (usunięte przez administratora) Stracicie zdrowie i nerwy przy czym bardzo słabo zarobicie.
Jedno wielkie (usunięte przez administratora)jest na porządku dziennym. Za tą kasę nie opłaca się stracić zdrowia w tym (usunięte przez administratora).
(usunięte przez administratora),fałszywi kierownicy (najgorszy Jacek),brak szacunku do ludzi,non stop zmieniane grafiki, klika kierownicza bez kompetencji, swoje błędy zrzucają na pracowników. Omijać z daleka!
To niestety prawda omijać z daleka .Dziś 11 Listopada warto przypomnieć słowa Marszałka Piłsudzkiego który tak powiedział W FL o Wojanowo Naroď jest wspaniały ale kierownicy,kierownicy zmian , liderzy TO i tu wyraził się bardzo BRZYDKO.
Kilka działa w najlepsze. Wystarczy przełożonemu ładnie polizać wiadomo co i wlos Ci z głowy w tej firmie nie spadnie. Będziesz robił błędy, nie ogarniał itp. to przełożony ładnie postawi się za tobą i zrzuci się winę na inną osobę z zespołu i to ona będzie kozłem ofiarnym. Pamiętajcie lizanie tutaj jest najważniejsze.
Pracowałem w Wojanowie (dawny straszyn) kasa masakra i (usunięte przez administratora) jak nie gorzej. Kierownik magazynu Tomasz ok. Kierownicy zmianowi porazka traktują ludzi jak szmaciarzy. Ciągle zmiany grafiku roszady. Kierownik Jacek minął się z powołaniem powinien pracować w rosyjskim łagrze tak traktuje pracowników. Sprzęt w pracy ok wszystko nowe oprócz skanerów które powodują błędy a to prowadzi do tego że kierownik Jacek sie cieszy bo ucina parę stówek z pensji. Atmosfera straszna chodź paru chłopaków spoko. Ogólnie nie polecam.zarobki 3500 brutto
Kierownik Jacek ceni dokładną i sumienna pracę.Jeżeli dana osoba nie nadaje się do niektórych zadań powierzonych przez kierownictwo to dostaje zadania fizyczne.Kierownictwo szanuje pracownika.Nie odczuwa się że ktoś kogoś mobbinguje.Jest prosty rachunek sumienia:nadajesz się-pracujesz.Nie nadajesz się zmieniasz pracę i narzekasz jak było strasznie nie potrafiąc powiedzieć sobie samemu jakim słabym zawodnikiem jesteś.
Facet napisal prawdę też tam pracowałem w Wojanowie ponad rok. I mam to samo zdanie ludzie z centrali powinni jeszcze raz zweryfikować kierowników zmiany bo wszyscy mają dużo na sumieniu a co do jacka to chyba faszy... delikatnie mówiąc. Poprostu nie wybielicie się Firma Fresh ok ale osoby które kręcą tym oddziałem to kpina. Mam nadzieję że kiedyś ktoś zrobi tam czystkę i będzie porządek. Pozdrawiam magazynierów bo 50% to dobre chłopaki a druga połowa brak słów kolesie kolesiów. Na marginesie komentarz do zdania nadajesz się pracujesz. Ta praca jest tak banalna że każdy się nadaje to wy ryjecie głowy tym nowym osobą jak widać że będzie wszystko za kierownika robią to się nadaje. Ps nie ma tam monitoringu a jeśli by był można by było policzyć ile siedzicie w telefonie zamiast zająć się szkoleniem i robotą. Nie mówiąc już o papieroskach z 8 godzin pracy 2 na dymku.
Co do nadzoru centrali to ma (usunięte przez administratora) oddział to prywatne Miasto prywatny (usunięte przez administratora) podłych fałszywych ludzi którzy tylko patrzą jak obrobić cię z kasy.
(usunięte przez administratora),zastraszanie, to akurat jego najlepsze cechy. Facet już dawno powinien być zwolniony i to dyscyplinarnie! I niebieska karta bo pewnie tak samo rodzinę w domu traktuje.
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Fresh Logistics?
Jakie sa zmiany w FL?
Widzę że ludzie zdecydowali się pisać prawdę. Wszystko potwierdzam mobbing to na porządku dziennym. Bhp ? Podpis w zeszycie ze byłeś na szkoleniu nie chcesz podpisać wywalą cie za nie subordynację.Klimat w pracy ? Dno obrabianie dupy oczernianie innych przez kierowników zmiany nawet kłamstwami to codzienna praktyka. Premie ? Już nie ma. Omijajcie Wojanowo szerokim łukiem. Co do pracy łatwa ale przełożeni bardzo ją utrudniają własnym brakiem wiedzy.
Co by nie mówić ale ten nowy Kierownik nie jest zły. Ma swoje głupie pomysły ( wydajność,zamiatanie ) ale można z nim porozmawiać, podejście ma ludzkie szkoda że pozostała część kierowników i liderków nie bierze z niego przykładu. Jak ich zmieni to może być tu nawet normalnie
Nie polecam z całego serca. Panie B i S z obsługi klienta zajmują się profesjonale tylko obrabianiem cię przed innymi. Połowę czasu spędzają na prywatnych rozmowach przez telefon, kiedy mają wdrażać do pracy - udają, ze nie słyszą żadnego Twojego pytania, a potem jada po Tobie jak po (usunięte przez administratora) przed kierownictwem. Takiej manipulacji i żenady nie miałam dotąd w żaden swojej pracy. Pani S. swoje niepowodzenia z życia rodzinnego przerzuca na nowych pracowników, którzy potencjalnie mogliby być dla niej zagorzeniem. B. arogancka i bezczelna. Płaca żałosna. Atmosfera tragiczna. Pracowało kilka fajnych osób (pozdrawiam K., A. i S.), którzy dawali jakieś oparcie w tej całej sytuacji.
wróciłem z zagranicy i zastanawiam się czy wrócić do tej pracy po kilku latach, ale widzę że jest jeszcze gorzej niż kilka lat temu.
Magazyn wojanowo totalne dno. Ciągle zmiany grafiku kłamstwa przełożonych ze jutro poprawimy sytuację a naprawde nic nie idzie ku lepszemu. Z miesiąca na miesiąc gorzej nawet zmiana dyrektora i kierownika magazynu nic nie dała. Zajeżdżają nas jak tylko mogą a pieniądze coraz gorsze. Nie polecam nie dajcie się wciągnąć w (usunięte przez administratora)
Cześć, Interesuje mnie wynagrodzenie kierownika zmiany w Fresh Logistics , Czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?:)
Jaka jest kultura pracy w Fresh Logistics?
Czytam opinię, które zniechęcają do podjęcia pracy. W różnych okresach były tam roszady kierowników, pracowników. Szukają kogoś do biura z polecenia i zadzwonił do mnie znajomy , który kogoś tam zna, czy byłabym zainteresowana. Z rozmowy wynikało, że szukają do biura osoby , która chce pracować i szybko nie zrezygnuje, zakres obowiązków między innymi rozliczenia godzin kierowców, nic więcej nie wiem. Jak zaproszą pójdę na rozmowę żeby się rozeznać, pracy się nie boję, szukam tez na stałe , jestem po 40, ale poniżania sobie nie wyobrażam... Czy mógłby ktoś napisać jak jest rzeczywiście teraz? Chodzi o Straszyn.
Jak wygląda ścieżka kariery w Fresh Logistics? Czy trudno jest zdobyć awans?
Fresh logistic dawno upadł razem z dyrkiem, kierownictwem i liderami!wszedł Auchan i kupa problemu co nie mogą się ogarnąć, kierownictwo zmiany mają gdzieś pracowników,liczy się zrobiona robota a reszta to ich już nie obchodzi!o awans to możesz się postarać ale jedynie pod stołem i obci agnąć któremuś kierownikowi to moooze się udać!kierownictwo Fresh logistic Gadki to same pene rstwo,deb ile, itd.brak słów!
A co z kierownictwem magazynu w Fresh Straszyn? Bo chce tam wyslac CV i rozne rzeczy słyszałem.
Jak się pracuje w Fresh Logistics?
Zobacz opinie na temat firmy Fresh Logistics tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fresh Logistics?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!