Opinie o Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. w Sosnowiec

3.3/5
Na podstawie 3 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - budowa dróg i autostrad

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. w Sosnowiec

Bartłomiej Nowy wpis

Po komentarzach widzę, że wielu pracowników ma uraz, i mówiąc delikatnie pała niechęcią do właścicieli - ja się do nich nie zaliczam. Praca poza sprawnością fizyczną z pewnością wymaga dystansu do siebie i odporności na stres, to są roboty budowalne, a nie kółko różańcowe, więc z pewnością nie dla osób delikatnych, ja wiedziałem na co się piszę i nie oczekiwałem tam wzajemnego słodzenia sobie, przytulania, czy dyskusji o kartezjańskim dualizmie. Podsumowując: zarobić można całkiem fajnie (niezależnie jaką stawkę się wynegocjuje to w jeden dzień można zrobić godzinowo dwa- a ilość godzin przekłada się na wypłatę). Wynagrodzenie dostałem (nie było z tym żadnych problemów), a co do relacji pracownik - właściciele dodam, że byłem traktowany fair.

tyśka Nowy wpis

Czytałam tu o tym braku płatności i traktowaniu , mialam pierwszy odruch, żeby zrezygnowac ale tez popatrzylam na te daty, nie są to najnowsze wpisy?? Wiec zakladam ze sytuacja sie poprawila po prostu.

Współpracownik Nowy wpis

Tadeusz Sergiel obrzydliwy człowiek, toksyczny. Syn Tadeusza-Rafał również toksyczny. W tej firmie mobbing to standard. Znęcanie psychicznie nad pracownikami również. każdemu szanujacemu się człowiekowi odradzam jakikolwiek kontak z tą firmą. Same problemy.

jacek Nowy wpis

dodatki płatne z godzin ,żeby zarobić trzeba pracować średnio 10 godzin ,na tą chwilę nikt mnie nie (usunięte przez administratora)z wynagrodzeniem

Aplikowałeś na stanowisko PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY oferowane przez firmę Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o.? Czy zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Czy spotkanie odbyło się w formie online, czy w siedzibie firmy? Opisz swoje wrażenia. Jaki był rezultat rozmowy?
vers

on nie zapłaci wam nic

gogus76

firma jak firma płaci co najważniejsze

and
@gogus76

g*wno daje a nie placi

W.

UWAGA To jest firma TOKSYCZNA. To już następna firma Sergielów po SANIREM sp. z o.o.; REMETKOR BIS M. SERGIEL, T. SERGIEL, REMETKOR sp. jawna.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. - Sosnowiec

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Pgts Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o.
  • Teofila Lenartowicza 188
    41-219 Sosnowiec