To jakaś porażka, ceny z kosmosu a w dodatku za pokrojenie chleba trzeba zapłacić złotówkę. Pani która tam sprzedaje nie powinna pracować z ludźmi, jest arogancką, chamska...nie grzecznie odzywa się do klientów. Odradzam , omijajcie ten punkt na W.Polskiego szerokim łukiem
Witam szukam telefonu ale nigdzie nie ma dzień w dzień piekarnia nie jest otwarta na czasz 6:00 a nie muszę stukać po oknie i tak olewają otwierają 6:14 i to nie 1 raz taki problem jest i jeszcze pani co tam pracuje jest nie miła nie dość że otwiera nie w czasie to jeszcze zwraca uwagę klijentowi
Dziś to samo kobieta otwiera dzień w dzień po czasie to zmieńcie godziny pracy 6:30 jak nie daję rady na 6:00
Polecam
Po raz kolejny wciśnięto mi stary twardy chleb. To oszukiwanie klientów. Nigdy już tam nic na e kupię i wszystkim szczerze odradzam.
Mi tak samo dzisiaj tj 8.12.21 sprzedano stary chleb. Wyciagniety z zaplecza nie z pułki. Dziekuje ale nigdy wiecej sknerzy wciskaja stary chleb by nie byc stratnym . NIGDY WIECEJ I OPINIE SOBIE SAMI ROBIĄ.
To zabka jest 100 razy lepsza
Szef dobrze traktuje pracowników?
Porażka,wszystkim odradzam.Kiedyś pracowałam tam miesiąc z sobotami i niedzielami ,na zakończenie pracy co dziennie inwentaryzacja/(horror)wszystko trzeba ważyć i zapisywać! Za miesiąc pracy dostałam ponad 500zł i nie miałam żadnej umowy.Odradzam!!!Nie tylko jest to moja opinia.
Jeżeli nie wierzycie. To samo mnie spodkalo. Pracowałam całe tygodnie od świtu do nocy na różnych punktach. Miałam umowę zlecenie, więc" Musiałam "pracować bez dnia wolnego. Codziennie inwentaryzacja i zwozenie towaru z kierowcą do głównej siedziby, mycie blach po ciastach. A płacą grosze.
Jak wygląda ścieżka awansu w Piekarnia Hellman?
Jako były pracownik odradzam podpięcia pracy. Właścicielki bardzo niemiłe. Towar trzeba sprzedać nie ważne czy świeży czy odświeżony. Godziny pracy zależą od humoru właścicielek. Na wszystko mają jedną odpowiedź cytuje"nie jesteście nauczeni pracy."
Czy piekarnia potrzebuje może pracowników? Niektórzy tak narzekają to może zwolnia miejsce?
Tak Mi przykro te opinie czytac. Znam tą piekarnia z mojego dzieciństwa-1960 - 1974 moja babcia Rosa zanosiła tam ciasta i chleb do pieczenia. Hell an miał najlesze bòłki. Alle przekonam sie sama w kròtce, planuje odwiedzic polskę.
Straszne traktowanie pracowników, poza tym zmuszani są do sprzedaży starych wyrobów i tym samym oklamywania klientów!
Odradzam, stres i mobbing,naprawdę zależało mi na pracy... wszyscy mi odradzali ale ja się uparłam bo nie słucham plotek, niestety to nie były plotki tylko prawda. Uciekajcie z daleka od tego pracodawcy
Okropne suche bulki fuj!!!
Wiesz co, no oczywiscie że firma produkuje tak jak trzeba, a nie gdzieś tam poniżej kosztów, to byłoby dla firmy przecież głupie i nieopłacalne chyba.
Wyroby cukiernicze z piekarni Pani Hellman są dobre bo sam je spożywałem ale cena mogłaby być bardziej konkurencyjna w stosunku do innych producentów
Adenium - 2012-06-13 13:51:32 Często miewamy gości w domu, a że dużo jestem poza domem najczęściej kupuję ciasta. Kupuję w różnych cukierniach dla "porównania" W Hellmanie natknęłam się na dobre rzeczy, jak i na słabe. Pewnym razem kilka osób zatruło się ciastem z tej cukierni. W dodatku miałam kilka razy nieprzyjemność być obsługiwaną w bardzo arogancki i nieprzyjazny sposób, ceny są znacznie wyższe niż w innych cukierniach. Nie polecam!off top - piszesz o wyrobach a nie o pracy, gadasz, że coś słyszałaś - kompletna żenada
Jak się pracuje w Piekarnia-Cukiernia Hehlmann s.c. Hehlmann Ingeborga Hehlmann Beata?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia-Cukiernia Hehlmann s.c. Hehlmann Ingeborga Hehlmann Beata tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnia-Cukiernia Hehlmann s.c. Hehlmann Ingeborga Hehlmann Beata?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!