Widziałam ze istnieje opcja na awanse. A co z samymi podwyżkami? co roku sa jakieś dawane czy jednak trzeba chodzić i sie prosić?
I z operatorem maszyny sortującej będzie podobnie? Mam na myśli dyskusje na temat zarobków. trzeba gadać osobiście i nie ma w ogóle możliwości na podanie widełek płacowych? ocenicie chociaż bieżący stan maszyn? Pod tym względem robota będzie szła gładko i warto aplikować? I czy występuje jakaś ścieżka kariery może?
Szanowny Użytkowniku, w celu określenia widełek adekwatnych dla Twojej kandydatury proszę o bezpośredni kontakt z nami biuro@bialskiowoc.com - na pewno się odezwiemy. Posiadamy stale rozwijający się park maszynowy, zakupujemy nowe maszyny bezpośrednio od producentów - ich stan tym samym można określić jako "nowy". Ponadto dwie linie produkcyjne służą nam od kilku lat, są doglądane przez konserwatora maszyn. W związku ze wspomnianym wyżej rozwojem naszej organizacji istnieje przede wszystkim możliwość awansów poziomych, a wraz z postępującymi zmianami zależnie od doświadczenia i wykazywanych przez pracownika chęci przewidywane są awanse pionowe.
Szkoda, że w ofercie pracy kontrolera jakości nie napisano wprost, ile wynosi owo atrakcyjne wynagrodzenie. Ktoś, bodajże operator pisał tutaj o minimalnej krajowej, ale nie zakładam, że wszyscy zarabiają tutaj tyle samo. Ktoś pomoże? :))
Szanowna/y Pani/e, finalne wynagrodzenie zależne jest od posiadanych kwalifikacji, doświadczenia, umiejętności, wykształcenia etc., stąd nie jest zawarte w ofercie. Jeśli chce Pan/i poznać wynagrodzenie adekwatne do swojej kandydatury, zapraszamy do kontaktu i ewentualnego ustalenia terminu rozmowy rekrutacyjnej.
brak dodatkowych benefitów pozapłacowych nawet za owoce trzeba płacić jesli chce sie zabrać dla siebie
Szanowna/y Pani/e Jako reprezentant organizacji śpieszę z informacją, że spółka należy do sektora średnich przedsiębiorstw, w związku z czym zatrudnia powyżej 50 pracowników - trudno by każda osoba bez limitu "zabierała dla siebie owoce", które spółka musi zakupić w celu sprzedaży klientom. W trakcie pracy spożycie wszelkiego dostępnego asortymentu jest nieograniczone.
Poszukuję pracy na stanowisku operator produkcji. Zainteresowała mnie ta oferta pracy na operator produkcji. Czy jest tu ktoś, kto ma doświadczenia z firmą Bialski Owoc Sp. z o.o. i może się nimi podzielić? Czy pracodawca oferuje benefity pozapłacowe?
pracowałem w tej firmie przez jakis czas , dokladnie na tym stanowisku .. na wstepie zaznacze ze szacunek do pracownika jest na poziomie ZEROWYM jesli nie na poziomie ujemnym .(usunięte przez administratora) na stanowisku operatora podaczas szkolenia mozna uslyszec " nie moge ci wszystkiego powiedziec bo bedziesz za duzo umieć" przy najmniejszym pytaniu odnosnie zaplanowania sobie pracy Pani (usunięte przez administratora) jest opryskliwa oraz nastawia pracownikow z ukrainy do braku szacunku, a jak wiadomo jesli nie ma szacunku u osob ktorymi zarzadzamy to robi sie istny bajzel i katorga zamiast pracy .. jesli mialbym znalezc sytuacje opisujaca definicje słowa (usunięte przez administratora)to sytuacja w tej fimie idealnie do tego pasuje .. co do "Atrakcyjnego wynagrodzenia " proponowana jest umowa na najnizsza krajowa (usunięte przez administratora) Co do samego prezesa na pierwszy rzut oka mozna pomyslec ze jest wporzadku ale bardzo szybko pokazuje swoja prawdziwą twarz , osoby z brakiem szacunku , pomiata , a czasami nawet padaja grozby o rzekomym odtracaniu wynagrodzenia za nie wykonanie zadania lub jego zle wykonanie . (usunięte przez administratora)