Opinie o STC Mariusz Paszek w Siemianowice Śląskie

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy STC Mariusz Paszek. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w STC Mariusz Paszek o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o STC Mariusz Paszek w Siemianowice Śląskie

Inez

Problemy z zusem jakieś tam krzyczenie a ludzie i tak przychodzą i od lat tu robią. To nie sa jakieś hejty tylko przypadkiem? My z chłopakiem o firmie słyszeliśmy dobre rzeczy a to co tu piszecie z nimi sie nie zgadza

Miki
@Były pracownik

Ło rany. 80% redukcji zatrudnienia? Co tam za tornado przeszło?

anonim Nowy wpis

fabek Nowy wpis

Zakładam, ze znając sytuację zgłosiliscie sprawę policji? Bo zarzuty brzmią bardzo poważnie.

Brajan

Polacy potwierdzacie ze nie chcecie dla nich pracować? takie zapewnienia wcześniej padały ale gdy niektórzy podpytywali dalej to temat sie urwał. To nie hejt czasem?

Mieczysław Nowy wpis

Brzmi jak odpowiedz obrażonego dziecka. Może potrzebują poważniejszych pracowników którzy pracy sie nie boja? Bo w czym masz tak wielki problem ze nie chcesz?

angela Nowy wpis

A z czego sie niby smiac? ja chce tam isc, nie slyszalam zeby cokolwiek tam nie gralo chyba że ty masz inne zdanie, ale to można chyba napisać wprost?

Inez

@Inez

Prosze nie pisac bzdur i nie wprowadzać ludzi w błąd firma STC zatrudniała ponad 50 pracowników na dzien dzisiejszy zostało w firmie może z 10 jak jest tak cudownie to czemu wszyszczy się pozwalniali nawet pracownicy z Ukrainy się zwolnili może przez psychopatę Raudzisia a jeśli chodzi o wypłatę to podstawa na konto reszta na czarno bez ZUS i podatków praca po 12 godzin lub dużej ciągle zastraszanie przez Raudzisia i Paszka brak przerwy śniadaniowej brak szatni brak wody do picia latem za to oszukiwanie na godzinach mogę dalej wymieniać ale po co wiec prosze nie pisac bzdur chyba ze ta opinie sam Paszek sobie napisał hahaha

Dan
@Były pracownik

Piszesz że praca bez ZUS i podatków i nikt by tego nie zgłosił do skarbówki a firma wciąż by sobie tak funkcjonowała? Albo koloryzujesz albo pracujące tu osoby nie wiedzą nic o swoich prawach. Lub zwyczajnie im to pasuje bo się opłaca.

@Inez

Jeśli jest tak dobrze w firmie to czemu firma STC najpierw zatrudniała pracowników z Ukrainy a obecnie pracowników z Gruzji a Polaka ani jednego czyżby w firmie STC było tak dobrze ze żaden Polak nie chce się zatrudnić ???

Dariusz
@Były pracownik

Przynajmniej brzmi to tak jakby nikogo nie dyskryminowali i sami z siebie Polakom ścieżki nie zamykali a ja to już wiele widziałem. To Polak tu więcej zarobi czy jak?

Karolina
@Były pracownik

Czyli część kasy dostajecie na konto a część do ręki bo podatki, a jakieś premie mimo wszystko się zdarzają, czy nie ma na co liczyć? Miałam pomóc mężowi ze znalezieniem pracy i tak się zastanawiam nad waszą firmą.

Miki
@Były pracownik

Ło rany. 80% redukcji zatrudnienia? Co tam za tornado przeszło?

Jakie są Twoje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej w firmie STC Mariusz Paszek? Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie wybierającej się na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku Holandia - montaż skrzyń drewnianych?

wojtas

O kant stołu rozbić taka opinie skoro jej szerzej nie wyjaśniasz. Ci co pracują nie maja żadnego wpływu na poprawę warunków?

figo

Sugerujecie problemy z alko o pracowników. mam nadzieję ze to temat już zażegnany bo nie chciałbym w takim towarzystwie robić. robią teraz jakieś kwasy albo doczepiają sie o byle co?

damian

tak tak wszyscy się pozwalniali i dlatego firma szuka i ja mogę się załapać. napisz tylko @Były pracownik ile w tym przedziale od 4 300 do 8 000 PLN ma monter z doświadczeniem? bliżejn ósemki?

marlenka

Jak u was wygląda kwestia szkoleń? Ktoś o BHP coś wspominał z niego pewnie jest, a inne?

zainteresowana

Do teraz nie było u was żadnych dyscyplinarek na picie? Martwiące sa te komentarze o jeździe po alkoholu, nie wiem na ile to sprawdzone ale wolałabym żeby partner pracował w firmie gdzie dbają o BHP

pietrek

I wy tak normalnie reagujecie na takie informacje? nie chce mi sie wierzyc ze u was na robocie można pic, nawet u mnie zaczęli tego strasznie pilnować. Na robocie nigdy nic wam sie nie stało jeszcze z tego powodu że się tak nikt nie boi?

Heniek

Skąd na forum firmy teksty o wypadku i środkach odurzających? Przecież to miejsce żeby kandydaci mogli widzieć co się w firmie dzieje i jak się w niej pracuje.

Zbyszko

Jak słabo robicie to sie nie dziwcie ze firma ma do was gorsze podejście przecież za darmo płacić nikomu nie będzie, zawsze tacy na robocie mnie denerwowali. Ci co stale tu siedzą to robią dobrze i takim na podwyżce sie nie żałuje?

Nadia

Ze sa agencja pracy według kogoś to nawet nie wygląda tak źle ale jak po oczach bija określenia takie jak krzyki czy jakieś koperty to już powoli idzie sie zastanowić… więcej ludzi ma z tym problem czy może to też chodzi o to jak na samej rozmowie sie ugadasz? Jest opcja na negocjacje warunków?

Nikomu nie polecam pracy w firmie STC praca w firmie polega na wynajmowaniu pracowników innym firmą Firma STC to jest zwykła agencja pracy

Nikomu nie polecam pracy w firmie STC pracowałem w firmie jako Monter dość długi okres i powiem że Firma STC to totalny (usunięte przez administratora) Praca dziennie po 12 h wieczne krzyki pretensje o wszystko brak ubrań brak szatni do pracy jeździ się w roboczych ubraniach na konto jest wypłacana tylko podstawa reszta jest pod stołem w kopercie bez żadnych podatków i ZUS

Nikomu nie polecam pracy w firmie STC praca dziennie minimum po 12 h brak umów brak środków ochrony indywidualnej wypłaty pod stołem bez ZUS-u i bez podatków brak szatni do pracy jeździ się z w domu w roboczych ubraniach

Czy ktoś może się orientuje czy na Mariusza Paszka koledzy dalej wołają ćipek???

Właściciel firmy Mariusz Paszek wyprostował sobie już zęby bo nosił Druty na zębach jeszcze tylko niech powyciska sobie te pryszcze z ryja bo to ohydnie wygląda chyba go stać jak nie to niech sobie weźmie zabieg na raty

Mariusz Paszek i tak nie długo zdechnie na raka jak jego ojciec Mareczek bo raka ma się w genach

Paszek dał ogłoszenie na olx że zatrudni monterów rusztowań i pomocników napisał elastyczny czas pracy to znaczy od 7.00 do aż pan i władca pozwoli iść do domu a zarobki od 5 tys do 7 tys to by się zgadzało ale za 450 przepracowanych godzin hahahaha

Zostaw merytoryczną opinię o STC Mariusz Paszek - Siemianowice Śląskie

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w STC Mariusz Paszek?

Zobacz opinie na temat firmy STC Mariusz Paszek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 39.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w STC Mariusz Paszek?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 38, z czego 0 to opinie pozytywne, 37 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

STC Mariusz Paszek
  • Czeladzka 11A
    41-100 Siemianowice Śląskie
  • NIP: 6431694950 REGON: 241272973
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)