Jeżeli pracujesz normalnie i nie kombinujesz, śmiało mogę polecić mlelectric
Rzetelna firma, jasno są przedstawione warunki współpracy, zero problemów pod kątem pieniędzy.
Niestety już nie pracuję w tej firmie, jednak mogę ją polecić, bardzo profesjonalnie podchodzą do prac, nie oszczędzają na sprzęcie
Po 3 miesięcznym okresie próbnym, dostaje się umowę o pracę, więc nie jest tak źle
Moje zatrudnienie rozpoczęło się od rozmowy telefonicznej, wypytywali mnie czym się wcześniej zajmowałem, jakie mam doświadczenie. Poźniej dostałem na emaila wstępne warunki jakie mogą mi zapewnić. Wszystko wyglądało ok, więc poszedłem na spotkanie w Krakowie, w biurze. Po dłuższej rozmowie, co i jak odnośnie pracy, umówiłem się na 5 dniowy wyjazd zobaczyć jak to wygląda na żywo. Po tym czasie zostałem umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące, jestem w połowie i jest bardzo okey.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Polecam, dobre zarobki, socjal i wszystko tak jak powinno być
Pracowałem w mlelectric i praca u nich wygląda bardzo dobrze na tle konkurencji i pod względem finansowym i pod względem zwykłej relacji pracownik - pracodawca
Aktualnie pracuję w tej firmie i jak najbardziej polecam, praca ma charakter wyjazdowy, jednak rekompensuje to wypłata, a czasami premia się trafi :)
@Tomm aa skad wiesz ze tak bedzie? to sa jakies potwierdozne informacje czy moze jakies plotki hmm??
Co tam trzyma ludzi? Na pewno ciągłe obietnice i mydlenie oczu, że będzie lepiej, że firma się rozwija... Zastanawiająca jest ogromna rotacja pracowników, którzy prędzej czy później otwierają szeroko oczy i widzą co się dzieje
W sumie to ja w tej firmie pracowałem około 6 miesięcy i w sumie nie mam na co narzekać. Na kasę ja nie narzekałem, pieniądze wypłacane terminowo. Ja akurat miałem umowę o dzieło bo mam swoją działalność ale reszta chłopaków, Ci którzy już tam trochę pracują,wiem że mają albo zlecenia albo umowę o pracę. Co do dogadywania się z szefostwem, ja z tym problemów nie miałem. Musiałem zrezygnować z pracy u nich bo podpisałem kontrakt na pracę w Niemczech ale nie wykluczam, że jak wrócę to się znowu do nich odezwę. W sumie ja mogę ich polecić.
Ja pracuje dla Mlelectric od niedawna. Takich problemów jak piszecie nigdy nie miałem. Umowę o pracę mam, oczywiście nie miałem jej od razu, ale po 3 miesiącach ją dostałem. Problemów z kasą też nie ma. Wszystko jest wypłacane w terminie, a nawet kilka razy miałem sytuację, że potrzebowałem kasy wcześniej - potrzebowałem kasy na ratę - i nie było problemu ze wcześniejszą wypłatą.
Jak się pracuje w Mlelectric sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Mlelectric sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Mlelectric sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Mlelectric sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.