Opinie o Mlelectric sp. z o.o. w Kraków

4.4/5
Na podstawie 170 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Mlelectric sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Mlelectric sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Wykonywanie instalacji energetycznych i telekomunikacyjnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mlelectric sp. z o.o. w Kraków

Majster

Jeżeli pracujesz normalnie i nie kombinujesz, śmiało mogę polecić mlelectric

Tadek

Rzetelna firma, jasno są przedstawione warunki współpracy, zero problemów pod kątem pieniędzy.

Gość

Niestety już nie pracuję w tej firmie, jednak mogę ją polecić, bardzo profesjonalnie podchodzą do prac, nie oszczędzają na sprzęcie

nowy

Po 3 miesięcznym okresie próbnym, dostaje się umowę o pracę, więc nie jest tak źle

Elektromonter
Przebieg rekrutacji

Moje zatrudnienie rozpoczęło się od rozmowy telefonicznej, wypytywali mnie czym się wcześniej zajmowałem, jakie mam doświadczenie. Poźniej dostałem na emaila wstępne warunki jakie mogą mi zapewnić. Wszystko wyglądało ok, więc poszedłem na spotkanie w Krakowie, w biurze. Po dłuższej rozmowie, co i jak odnośnie pracy, umówiłem się na 5 dniowy wyjazd zobaczyć jak to wygląda na żywo. Po tym czasie zostałem umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące, jestem w połowie i jest bardzo okey.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Tomek

Polecam, dobre zarobki, socjal i wszystko tak jak powinno być

Jack

Pracowałem w mlelectric i praca u nich wygląda bardzo dobrze na tle konkurencji i pod względem finansowym i pod względem zwykłej relacji pracownik - pracodawca

pozytywnaneutralnanegatywna

Aktualnie pracuję w tej firmie i jak najbardziej polecam, praca ma charakter wyjazdowy, jednak rekompensuje to wypłata, a czasami premia się trafi :)

pao

@Tomm aa skad wiesz ze tak bedzie? to sa jakies potwierdozne informacje czy moze jakies plotki hmm??

ByłemWidziałem

Co tam trzyma ludzi? Na pewno ciągłe obietnice i mydlenie oczu, że będzie lepiej, że firma się rozwija... Zastanawiająca jest ogromna rotacja pracowników, którzy prędzej czy później otwierają szeroko oczy i widzą co się dzieje

albi

W sumie to ja w tej firmie pracowałem około 6 miesięcy i w sumie nie mam na co narzekać. Na kasę ja nie narzekałem, pieniądze wypłacane terminowo. Ja akurat miałem umowę o dzieło bo mam swoją działalność ale reszta chłopaków, Ci którzy już tam trochę pracują,wiem że mają albo zlecenia albo umowę o pracę. Co do dogadywania się z szefostwem, ja z tym problemów nie miałem. Musiałem zrezygnować z pracy u nich bo podpisałem kontrakt na pracę w Niemczech ale nie wykluczam, że jak wrócę to się znowu do nich odezwę. W sumie ja mogę ich polecić.

pracownik_ML

Ja pracuje dla Mlelectric od niedawna. Takich problemów jak piszecie nigdy nie miałem. Umowę o pracę mam, oczywiście nie miałem jej od razu, ale po 3 miesiącach ją dostałem. Problemów z kasą też nie ma. Wszystko jest wypłacane w terminie, a nawet kilka razy miałem sytuację, że potrzebowałem kasy wcześniej - potrzebowałem kasy na ratę - i nie było problemu ze wcześniejszą wypłatą.

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Mlelectric sp. z o.o. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mlelectric sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Mlelectric sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Mlelectric sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Mlelectric sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Mlelectric sp. z o.o.
  • Pułaskiego 9 lok. 272