Doinwestowali u was w sprzęt i inne takie? Nie chciałabym żeby partner na złomach pracował a narzekaliście kiedyś na to ze wszystko stare już jest
Praca katastrofa szef krzyczy na wszystkich wyzywa, ciągle dla nie go źle się robi ciągle... warunki mieszkaniowe katastrofa przyczepy nie szczelne myszy latają zimno nie ma gdzie się wykąpać nie ma przerw tylko jedna wciagu dnia na pół h zatrudnienia są na czarno bez umów, jak pisze w ogłoszeniu to całkiem inaczej to wygląda w niedzielę też się robi po 10 godzin najlepiej jak by tam wpadł sanepid wtedy by Napewno ta firma upadła pozdrawiam
Wszystko to co napisałeś to jest prawda,widziałem te przyczepy,stary (usunięte przez administratora) (szef),a raczej Janusz biznesu (usunięte przez administratora) się do wszystkiego i na wszystkich drze ryja.Do mnie nie bo ja potrafię się postawić temu celowi.Myśli że jest Bogiem i wszystko mu wolno...To nie są lata 90 te stary ch.u.j.u!!!
Czy zespół w firmie jest zgrany ?
A ile znianowa praca ile placa. Praca w warunkach chlodbiczych?
Ogólnei bardzo dużo czytałem o Eko Fruit Sp. z o.o. i muszę powiedziec, że naprawdę wow. Bardzo dobre opinie, bardzo fajny zakład, dzwoniłem tam kilka razy i muszę powiedziec, że super się rozmawia i nieźle tam można zarobić, kasa naprawdę klawa, jest okej
Firma solidna dla solidnych pracowników. Jak ktoś traktuje pracę i szefa poważnie to jest poważnie traktowany. Pracowałem tam ok 6 miesięcy i sobie nie narzekam. Polecam
Firma jak najbardziej solidna, wypłaca pięniążki na czas i pracy duzo
Witam, wszystkich byłych obecnych pracowników. Jeśli jesteście/ byliście ok w tym co robicie/liście , chodzi o handlowców rynek wschodni. Proszę o kontakt [usunięte przez moderatora]
Solidna firma? Właściciel wyzywa pracownikow i wypedza z pola, malo tego, gania ze strzelba po polu... Warunki mieszkaniowe katastrofa. Przyczepy campingowe bez pradu, nawet nie ma gdzie sie wykąpac. Praca 14 godzin dziennie bez dnia przerwy. Ogolnie katastrofa...