Opinie o Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe w Tupadły

1.7/5
Na podstawie 6 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe w Tupadły

Ktoś się pomylił.Chyba 1396 brutto.Też tam pracowałem.Nie polecam.Nie ma tam miłej atmosfery a ta firma rozwija się raczej w kierunku bankructwa a raczej upadłości.(usunięte przez administratora)

Ktokolwiek Nowy wpis
@anonim

Pracowałem tam,niska wypłata podzielona na tygodniówki,pracodawca ukradł moje prywatne ciuchy robocze,przeciekający dach,woda w kanale którą trzeba było odpompowywać codziennie,brak umowy przez miesiąc a w przypadku odejścia brak wypłaty zaległego wynagrodzenia..znam co najmniej 2 osoby które założyły sprawy sądowe i wygrały,po za tym stare rumplem czyli trupy które są podbijane na przeglądach bez wjeżdżania na skp która znajduje się 35 metrów od biura

Radek Nowy wpis

Ponad dwudziestoletnie doświadczenie, dobry pracodawca i fajni ludzie więc co jeszcze można oczekiwać?

Były pracownik Nowy wpis

Nie polecam, ponizanie człowieka i równanie go błotem. Co prawda to było parę lat temu jak tam pracowałem, ale wątpię żeby coś się tam zmieniło. A i oczywiście na koniec brak wypłaty bo przecież odchodze

Bartek Nowy wpis

Rozumiem, że dobrze się pracuje w firmie ale moglibyście napisać coś dla chętnych do pracy.

Kierowca
Przebieg rekrutacji

Zdziwiło mnie,że pracodawca interesuje się czy znam się między innymi na spawaniu czy budowlance. Pracodawca jak się później okazało potrzebował chłopca do wszystkiego włącznie ze sprzątaniem gówien po jego pieskach.

Pytania

Pracodawcę interesowało czy umie spawać, znam się na budowlance :) Ten pracodawca potrzebuje niby kierowce a tak naprawdę chłopca na posyłki. Nie polecam

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
gruby25

Piszecie głównie o kierowcach a jest tam przecież też serwis. Co kierowcy tam robią? transport ciężarowy? mają podpisane jakieś długoterminowe umowy na transport czy jak to wygląda?

Wezyr

Proszę czytać uważnie co pisałem. Pisałem o stanowisku kierowcy. O innych stanowiskach pracy i płacy się nie wypowiadałem bo nie byłem na nich zatrudniony.

etam

Wezyr' to powied konkretnie jakie stawki tam obowiązują?

Wezyr

Chłopie daj sobie spokój z pracą w tej firmie. Chyba, że chcesz zarabiać mniej niż najniższa krajowa pracując w każdą sobotę i jedną niedziele w miesiącu.

enduro

Ludzie tak jak przedtem tutaj pisałem. Zaczynałem tak jak inni tu piszą " chłopiec na posyłki" przeszedłem parę stopni awansów i aktualnie mam bardzo dobrą pensje... Sprzątanie po psach ?? a co w tym złego?? też to robiłem i nie uraziło to mojej godności. Ludzie rozwożą 6 butli przez 8 godzin... i to jest takie trudne i ciężkie... Jeżeli nie ma w danym momencie wyjazdu z towarem szef znajduje inna prace na terenie i każdy który przychodzi do pracy o tym wie... Nie jestem członkiem rodziny szefa tylko znajomym z młodych lat syna szefa i traktowany byłem tak jak każdy pracownik tej firmy...

Wezyr

Nie wiem o czym "Wezyr-props" teraz piszesz. Ja opisał@em tylko swoje doświadczenia jakie ja mam z tą firmą. I nikt nie wprowadza mnie w błąd, to co opisałem ja osobiście doświadczyłem na własnej skórze.

Wezyr

Nikt mnie nie wprowadził w błąd tylko opisałem moje doświadczenia z tą firmą jakie miałem osobiście. Chciałem naświetlić przyszłym potencjalnym kandydatom na kierowce czego mogą się spodziewać. Ja osobiście bym tą firmę omijał szerokim łukiem.

Wezyr

Jak średnie wykształcenie na kierowcę jest za mało to nie wiem jakie trzeba posiadać. enduro tylko napisz prawdę jak już niby tyle lat pracujesz jaką pracę kierowcy muszą wykonywać. Od sprzątania gówien po pieskach i innych pracach. A co do moich ambicji to ja właśnie mam i zakończyłem pracę po całych 4 dniach. A i jeszcze jedno: może potrafisz lepiej liczyć niż ja to oświeć wszystkich ile zarobi potencjalny pracownik po miesiącu jeżeli ja po 4 dniach pracy dostałem 165,47 zł. P.S. mam wrażenie, że ten cały enduro to sam "Pan" pracodawca lub członek jego rodziny :D

Wezyr

enduro - jak średnie wykształcenie to za mało jak na sprzątanie gówien po psach i jeżdżenie niesprawnym samochodem to nie wiem jakie jest wymagane według Ciebie :D. A co do ambicji to ja właśnie mam i bardzo szybko rzuciłem dlatego tą pracę. No może jak Ty jesteś wykształcony tak bardzo to oblicz mi ile się zarabia jako cieć-kierowca w INOGAZ. Dla przypomnienia na rękę po 4 dniach pracy zarobiłem 165,47 zł.

enduro

Następny pokrzywdzony przez życie... Ludzie bez wykształcenia, ambicji i umiejętności, których skrzywdził szef... Proszę trochę samokrytyki ludzie na miejscu szefa nawet bym z wami nie rozmawiał... I Axel pracuje tam już teraz 9 rok i nie pasują mi tylko ludzie których szef zatrudnia jako kierowców...

Wezyr

Mogę coś na temat tej firmy powiedzieć. To napiszę najnowsze wiadomości o niej. Zatrudniłem się jako kierowca. Umowy nie otrzymałem. Praca kierowcy polega na tym, że przed wyjazdem pracujesz jako pracownik gospodarczy tzn. między innymi sprzątasz gówna po pieskach w kojcach i na całym terenie zakładu. Ja dostałem samochód niesprawny technicznie (myślę, że pozostałe są w podobnym stanie) do jazdy po drogach publicznych, ale nikt się tym nie przejmował. Pracuje się 6 dni w tygodniu i jedną niedzielę w miesiącu. Za 4 dni pracy (w tym jedna sobota) zarobiłem 220 zł. brutto, a na rękę całe 165,47 zł. Więc nie mam pojęcia jak to jest obliczane, bo nawet jakby się pracowało 30 dni w miesiącu nie zarobi się najniższej krajowej. Więc jak ktoś chce pracować niech tą firmę omija szerokim łukiem.

enduro

Oczywiście, ale na litość boską jak widzę tych chłopaków co przychodzą do pracy i nawet nie potrafią sprawdzić sobie oleju w samochodzie którym jeżdżą to ręce mi opadają ;). Co drugi ćwiczy na siłowni a za ciężka jest dla niego butla 22kg haha.

enduro

Czytam i zastanawiam się czy komuś tutaj się coś nie pomyliło. Pracuje w Inogazie od 8 lat i nie pasuje mi nic z tego co jest tutaj napisane, ponieważ mam umowę o pracę oraz otrzymuję wynagrodzenie. Chyba piszący tutaj te uwagi to ta grupa co Szef ich przyjmuje o po 2 dniach okazuje się, że nie przyszli do pracy ponieważ uszkodzili samochód albo praca jest dla nich "za ciężka"

Jarek kulpinski
@enduro

Kolego pracowalem miesiac i otrzymalem 350 zl potem spotkalismy sie w sadzie.

tytus

Wytrzymałem tydzień , wypłaty nie otrzymałem o umowie trzeba zapomnieć. .Jednym słowem SZMZCIARNIA.

mati

równiez chciałem tam isc na kierowce ale nawet widać po tym zakładzie ze jest tam fatalnie

pozytywnaneutralnanegatywna

Również nie polecam tej firmy ludziom którzy szukają dobrej pracy.Musiałem wstąpić na drogę sądową,żeby odzyskać swoje pieniądze za zaniżone godziny pracy przez pracodawcę.(usunięte przez administratora)

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - Tupadły

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe?

Kandydaci do pracy w Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Inogaz Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe
    88-101 Tupadły
  • NIP: 5562095646 KRS: 0000215684
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)